vaga1um3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Καλημέρες. ό,τι λέει ο τίτλος. 3 ζευγαρια με 33€ και κουπονάκι 10% : WELCOME10 https://www.havaianas-store.com/eur/en/black-friday?smclient=dc1752a7-6cf7-11ed-ae7a-18cf24ce389f&utm_source=salesmanago&utm_medium=email&utm_campaign=NL_Blackfriday2023_GR 3 1
emperor4her Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Το 10% δεν παιρναει σε εμενα, και εχει +6 μεταφορικα. καλη τιμη παντως, βγαινει ας πουμε 13 ευρω η παντοφλα!
Narayan Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, emperor4her είπε καλη τιμη παντως, βγαινει ας πουμε 13 ευρω η παντοφλα! Βλέπω τόσο κάνουν περίπου και από Ελλάδα, μου διαφεύγει κάτι; https://www.skroutz.gr/search?keyphrase=havaianas+σαγιοναρες 1
Nalfein33 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Τα πολυ basic έχουν τόσο και χωρις μεταφορικα.Στο πακετο μπορεις να βάλεις και μοντελα που εχουν 40 στο site τους kai 30-35 skoutz και να σου βγουν 13.Οντως για καποια μοντέλα δεν είναι προσφορα αλλα για κάποια ειναι. 1
SwAToNeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Αν ξεπεράσεις τα 45 ευρώ σου κάνει δώρο τα μεταφορικά. Αγόρασα μόλις 5 ζευγάρια με 11 το τεμάχιο και συμφέρει.... 1
comfuzio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Οι παντρεμένοι να επιλέξετε κάπως μαλακές παντόφλες, μην παρασυρθείτε και πάρετε ότι βρείτε! 1
SwAToNeR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, comfuzio είπε Οι παντρεμένοι να επιλέξετε κάπως μαλακές παντόφλες, μην παρασυρθείτε και πάρετε ότι βρείτε! Αυτό είναι αντικειμενικό. Είναι το 4ο ζευγάρι που παραγγέλνω. Είχα αγοράσει στα 30+ ευρώ το πρώτο ζευγάρι, μου κράτησε 3+ χρόνια (κάθε χρόνο άλλαζα παντόφλες ή χάλαγε η μορφή τους). Αγοράζω πια εδώ και 3 black friday, αν και δεν μου έχουν χαλάσει, αλλά μεγαλώνουν τα παιδιά και θέλουν αλλαγή και έτσι παίρνω και εγώ να έχω. Δε χαλάνε, ήδη έχω 2 ζευγάρια και πήρα και τρίτο. Χαλάνε μόνο τα σκούρα χρώματα από τον ήλιο και τριβή, αλλά η παντόφλα όχι. 1
comfuzio Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, SwAToNeR said: Αυτό είναι αντικειμενικό. Είναι το 4ο ζευγάρι που παραγγέλνω. Είχα αγοράσει στα 30+ ευρώ το πρώτο ζευγάρι, μου κράτησε 3+ χρόνια (κάθε χρόνο άλλαζα παντόφλες ή χάλαγε η μορφή τους). Αγοράζω πια εδώ και 3 black friday, αν και δεν μου έχουν χαλάσει, αλλά μεγαλώνουν τα παιδιά και θέλουν αλλαγή και έτσι παίρνω και εγώ να έχω. Δε χαλάνε, ήδη έχω 2 ζευγάρια και πήρα και τρίτο. Χαλάνε μόνο τα σκούρα χρώματα από τον ήλιο και τριβή, αλλά η παντόφλα όχι. Πιο πολύ χιουμοριστικά το έλεγα για το ότι τρώνε παντόφλα οι παντρεμένοι από τις συζύγους! Αλλά ναι, καλή κίνηση 3
Makis38 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πάρτε αυτές που είναι ανατομικές, μεγάλη διαφορά από τις τελείως επίπεδες. (Τώρα για μας τους παντρεμένους δεν ξέρω για την άλλη δουλειά ποιες είναι καλύτερες) Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από Makis38 1
nk9 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Πάντως κατά καιρούς δίνει δωρεάν μεταφορικά, που σε συνδυασμό με προϊόντα του outlet είναι περισσότερο ελκυστικό για καποιον που θέλει ένα ή δύο ζευγάρια. Για παράδειγμα αρχές Οκτώβρη παρήγγειλα ένα ζευγάρι με 8,8€ και δωρεάν μεταφορικά. Επίσης να πως πως κάποιες slides που είχα πάρει βγήκαν μάπα. Οι δικές μου κόπηκαν στο πλάι, ενώ ενός φίλου έκατσε η σόλα τους! Είναι αυτές: https://www.havaianas-store.com/eur/en/havaianas-slide-brasil/7893249690872.html
asteroulis Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Μολις παρελαβα . Δυστυχως το 43/44 που πηρα ειναι Eur 45/46 , το οποιο ειναι αισθητα μεγαλυτερο απο οσο θα ηθελα . Δεν ξερω αν παρελειψα εγω να το δω , ή αν ειναι κακός σχεδιασμός στο site. Κριμα γιατι ειναι πραγματικά πολύ καλη η ποιότητα τους και η προσφορά πολυ καλή.
nikx Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Οχι και εγω ειχα παρει απο το eshop εδω και το ειχα επισημανει οτι τα νουμερα ειναι ετσι οπως τα λες και φυσικα δεν ανεβηκε το σχολιο. Επεξ/σία 4 Δεκεμβρίου 2023 από nikx
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα