soumela_ko Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σε όλους! Τον τελευταίο καιρό σκέφτομαι να αγοράσω ένα μεταχειρισμένο MacBook μιας και έχω συνηθίσει πολύ στο IPad 9ης γενιάς αλλά μου λείπει το πληκτρολόγιο και το ποντίκι αρκετά. Εχω ένα HP 255 G8 τιμιότατο το οποίο αγόρασα από εδώ επίσης, και δουλευει άψογα. Το χρησιμοποιώ πολύ για Photoshop, Notion και αρκετά Windows Office! Η σκέψη μου για μεταχειρισμένο MacBook είναι ως εξής: · Μεταχειρισμένο για δοκιμή και αργότερα αν βλέπω πως μπορώ να κάνω δουλειά να το αναβαθμίσω με ένα πιο καινούργιο μοντέλο · Μικρότερο σε μέγεθος όποτε μπορώ άνετα να το έχω μαζί μου · Γρήγορο λειτουργικό (εδώ δεν το γνωρίζω αρκετά για τα παλιά μοντέλα) · Άμεσα συνδεδεμένο με το iCloud μου. Τα μοντέλα που βρίσκω γιατί θέλω να είναι κι οικονομικό για την δοκιμή μου και αργότερα να πάω σε κάτι άλλο είναι τα 13αρια του 2015 η 2017. Ανοίγω λοιπόν το θέμα γιατί δεν γνωρίζω για τα MacBook τίποτα και γιατί θέλω γνώμη αν αξίζει να κάνω μια τέτοια κίνηση! Σας ευχαριστώ 😊 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Comic maniak Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα! Γενικά δεν έχω πολύ γνώση από MacBook και το OS της Apple αλλά σίγουρα πολλά προγράμματα που τρέχουν στα windows δεν τρέχουν εκεί. Αν θες κάτι μικρό, γρήγορο, ποιοτικό και με καλό value for money θα πρότεινα ένα μεταχειρισμένο ή refurbished Microsoft Surface. Έχω το 5 εδώ και καιρό και με έχει βολέψει φουλ για σημειώσεις με την γραφίδα του, κάνει για ταινίες (το πληκτρολόγιο αφαιρείται) και τρέχει όλα μου τα προγράμματα. Επεξ/σία 25 Νοεμβρίου 2023 από Comic maniak Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα