Προς το περιεχόμενο

Black Friday @ Dell Exclusive Stores [2023] Εκπτώσεις εως και - 49%

Tasos_Kaim

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Θα χτύπαγα το xps 13 plus  (1499), αλλά το έχουν μόνο για παραλαβή από Θεσσαλονίκη. Αν ενδιαφέρεται κανένας για έξοδα/ΦΠΑ να το πάρει για μένα, χτυπήστε μου.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

29 λεπτά πριν, Dralium είπε

Θα χτύπαγα το xps 13 plus  (1499), αλλά το έχουν μόνο για παραλαβή από Θεσσαλονίκη. Αν ενδιαφέρεται κανένας για έξοδα/ΦΠΑ να το πάρει για μένα, χτυπήστε μου.

Να τολμήσω να ρωτήσω πως έβγαλες άκρη;

Κουμπί για ονλαιν παραγγελία δεν έχει.

Δε γράφει παραλαβή μονο από κατάστημα.

Εστειλα στην επικοινωνία (chatbox) δεν απαντησαν ποτέ.

Ψαχνόμουν και εγώ με το συγκεκριμένο αν και ισως προτιμήσω κάποια άλλη προσφορά με GPU (8gb) που θα μου είναι ισως χρήσιμη.

2 λεπτά πριν, satsok2 είπε

Να τολμήσω να ρωτήσω πως έβγαλες άκρη;

Κουμπί για ονλαιν παραγγελία δεν έχει.

Δε γράφει παραλαβή μονο από κατάστημα.

Εστειλα στην επικοινωνία (chatbox) δεν απαντησαν ποτέ.

Ψαχνόμουν και εγώ με το συγκεκριμένο αν και ισως προτιμήσω κάποια άλλη προσφορά με GPU (8gb) που θα μου είναι ισως χρήσιμη.

Τους πήρα τηλ. Πήγαινε ένας γνωστός μου να μου πάρει το ίδιο από Αθήνα, αλλά έχει εξαντληθεί.

8 ώρες πριν, music_lover είπε

OLED οθόνη και δεν μπορείς να δεις σωστά μια 4k ταινία λόγω ανάλυσης και ultra wide aspect ratio. Καλές χρυσές οι 34αρες αλλά αυστηρά για PC gaming. Ούτε καν κονσόλα μπορείς να συνδέσεις σωστά χωρίς να δεις μαύρες μπάρες αριστερά δεξιά. 240  cd/m² sdr φωτεινότητα είναι αστείο, κλείνεις παντζούρια για να δεις την ημέρα, μέτριο text clarity λόγω τριγωνικού rgb οπότε ούτε για δουλειά γραφείου κάνει ευκρινή απεικόνιση, 10bit/100hz over dp και 10bit/60hz over HDMI το οποίο HDMI στην έκδοση v2.1 είναι άφαντο στη συγκεκριμένη. Και μετά τα 3 χρόνια εγγύησης της Dell για burn -in κάνεις τον σταυρό σου..δεν γράφω τα θετικά, αυτά τα ξέρουν όλοι, στις λεπτομέρειες κρύβεται η ουσία.

Neeeext! 

Υ.Γ. 2023 και οι IPS οθόνες εξακολουθούν να είναι ελκυστικότερες, τραγικό.

Τι εννοείς δεν μπορείς να δεις? 3440x1440 va έχω και βλέπω όλες τις 4Κ ταινίες που σειρές εκεί χωρίς πρόβλημα. Η oled τι πρόβλημα θα έχει? 

• Like 1

8 ώρες πριν, music_lover είπε

OLED οθόνη και δεν μπορείς να δεις σωστά μια 4k ταινία λόγω ανάλυσης και ultra wide aspect ratio. Καλές χρυσές οι 34αρες αλλά αυστηρά για PC gaming. Ούτε καν κονσόλα μπορείς να συνδέσεις σωστά χωρίς να δεις μαύρες μπάρες αριστερά δεξιά. 240  cd/m² sdr φωτεινότητα είναι αστείο, κλείνεις παντζούρια για να δεις την ημέρα, μέτριο text clarity λόγω τριγωνικού rgb οπότε ούτε για δουλειά γραφείου κάνει ευκρινή απεικόνιση, 10bit/100hz over dp και 10bit/60hz over HDMI το οποίο HDMI στην έκδοση v2.1 είναι άφαντο στη συγκεκριμένη. Και μετά τα 3 χρόνια εγγύησης της Dell για burn -in κάνεις τον σταυρό σου..δεν γράφω τα θετικά, αυτά τα ξέρουν όλοι, στις λεπτομέρειες κρύβεται η ουσία.

Neeeext! 

Υ.Γ. 2023 και οι IPS οθόνες εξακολουθούν να είναι ελκυστικότερες, τραγικό.

Μπορείς με μπάρες δεξιά αριστερά. Ούτως ή άλλως λόγω του ιδανικού μαύρου δε βλέπεις τίποτα, ειδικά σε σκοτεινή θέαση.

16 ώρες πριν, Arkin είπε

Και σε τιμια τιμουλα αλλα 849 ακομα ειναι πολλα οταν 42αρια oled παιζουν 650. Μας βαρανε λιγακι τους gamers ως niche κατηγορια. 

Ωραια ειναι αλλα προτιμουσα τη παλια τη DW με GSYNC Ultimate.Απλα απο τα σχολια που εχω δει λογω διαταξης το Pixel στη qd oled ειναι φοβερες για gaming-ταινιες αλλα για ιντερνετ word τετοια δε πρεπει να παλευται πολυ ωρα οποτε αν θες βολευεσε φυσικα για αυτα με μια των 100 ευρω FHD

16 ώρες πριν, ma3stros είπε

Η dell Γερμανιας εχει βγαλει αντιστοιχα laptop με σημαντικα χαμηλοτερες τιμες.

Φιλε κοιτουσα χθες οπως και ιταλιας.To x16 με τη 4080 κανει 3200.Στο σκρουτζ best price...τα πουλανε 5000 και πανω...το αρνητικο τα 300 Nits φωτηνοτητα σε αυτο το λαπτο.

ΕΠισης εκει κυκλοφορησε ηδη το Aurora 16.Το φτιαχνεις οπως θες εσυ απλα μητρικη z690 κατασκευμασμενη απο την εταιρια το αρνητικο της σχετικα.

Διαλεγεις επεξργαστη καρτα ποση μνημη θες.Πολυ καλες τιμες και πολυ ομορφο dektop.περιμενω να δω στην Ελλαδα πως θα ειναι

9 hours ago, music_lover said:

Και μετά τα 3 χρόνια εγγύησης της Dell για burn -in κάνεις τον σταυρό σου...

Είσαι σίγουρος ότι έχει burn-in εγγύηση στην Ελλάδα?

1 ώρα πριν, loulidis είπε

Φιλε κοιτουσα χθες οπως και ιταλιας.To x16 με τη 4080 κανει 3200.Στο σκρουτζ best price...τα πουλανε 5000 και πανω...το αρνητικο τα 300 Nits φωτηνοτητα σε αυτο το λαπτο.

ΕΠισης εκει κυκλοφορησε ηδη το Aurora 16.Το φτιαχνεις οπως θες εσυ απλα μητρικη z690 κατασκευμασμενη απο την εταιρια το αρνητικο της σχετικα.

Διαλεγεις επεξργαστη καρτα ποση μνημη θες.Πολυ καλες τιμες και πολυ ομορφο dektop.περιμενω να δω στην Ελλαδα πως θα ειναι

Ναι καμια σχεση οι τιμες. Σε οποια χωρα υπαρχει επισημα η dell, βγαινουν κατα καιρους μεγαλες ευκαιριες.

1 ώρα πριν, Teddy77 είπε

Είσαι σίγουρος ότι έχει burn-in εγγύηση στην Ελλάδα?

Έχει συζητηθεί στο παρελθόν στο εδώ forum και αναφέρθηκε από χρήση που ενδιαφέρθηκε να την πάρει ότι έχει 3 έτη. 3 έτη δίνει και η LG από όσο έχω διαβάσει. Οπότε όχι, δεν είμαι 100% σίγουρος.

2 ώρες πριν, Arkin είπε

Τι εννοείς δεν μπορείς να δεις? 3440x1440 va έχω και βλέπω όλες τις 4Κ ταινίες που σειρές εκεί χωρίς πρόβλημα. Η oled τι πρόβλημα θα έχει? 

Έχεις μια πηγή 4k πχ blu-ray disc και βλέπεις σε οθόνη χαμηλότερης ανάλυσης = χαμηλότερη ποιότητα απεικόνισης+μαύρες μπάρες.

2 ώρες πριν, Armoral είπε

Μπορείς με μπάρες δεξιά αριστερά. Ούτως ή άλλως λόγω του ιδανικού μαύρου δε βλέπεις τίποτα, ειδικά σε σκοτεινή θέαση.

Όταν βλέπω μπάρες αριστερά δεξιά θυμάμαι τις CRT τηλεοράσεις 🙃 δεν μπορώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...