Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισχύει για κράτηση μέχρι 24/11 για ταξίδι απο 01/12/23 έως 29/02/24. Με την αγορά ενός εισητηρίου, το δεύτερο στην μισή τιμή. Αφορά συγκεκριμένα δρομολόγια. 

https://www.ryanair.com/gr/el/lp/discounts-and-promos/buy-one-get-one-discounted

κράτηση μέχρι τις 24/11/23 για ταξίδι μεταξύ 01/12/23 και 29/02/24.

• Like 2
Δημοσ.

Αν βρείτε κάποια προσφορά πείτε μου κ μένα 😂

Γράφουν γράφουν προσφορές κ μια πτήση με προσφορά δεν έχω βρει 

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
46 minutes ago, spiros696 said:

η ryanair γιατι σταματησε να πηγαινει βερολινο γαμωτο

εσείς οι Αθηναίζοι είστε πελούσιοι, να πάτε με AEGEAN να φάτε και μπισκοτάκι Βιολάντα στον αέρα.

Εμείς οι φτωχάντζες του βορρά θα απολαμβάνουμε φτωχοryan μέχρι νεοτέρας  

Δεν θα μας πάρετε και τα μοναδικά προνόμια που έχουμε 😪 💦

Spoiler

Αν και έκλεισα μόλις 90 ευρώ πήγαινε-έλα Βερολίνο με  Aegean που έχει δρομολίγιο κάθε Πέμπτη και Κυριακή, τι να κάνω ήθελα να νιώσω Αθηναίζα πλούσια για μια φορά και εγώ

Επεξ/σία από Fabbyyy
  • Confused 1
Δημοσ.

καλή τιμή έχει και η wizzair. πχ εισιτήρια με επιστροφή για ΗΑΕ (Αμπού Ντάμπι) τον Φλεβάρη που θα γυρίσεις πίσω μαυρισμένος είναι με επιστροφή 100 ευρώ. συν άλλα 50 η βαλίτσα, 150. επίσης για κάποιους προορισμούς, έχει πχ 60 ευρώ με επιστροφή Βουδαπέστη ή Λονδίνο. Μιλάνο πάει παρακάτω.

ανάλογα για Dubai είχε εχθές η Aegean, εισιτήρια με επιστροφή Dubai με βαλίτσες, χειραποσκευή κομπλέ, πήγαινε περίπου στα 200/άτομο. αλλά εχθές η σελίδα της Aegean έτρωγε μεγάλο κόλλημα έως το απόγευμα...

19 ώρες πριν, polaki είπε

Τα offers είναι ΠΡΟΣ Ελλάδα μόνο, οπότε πρακτικά είναι μόνο για το 1 εισητήριο. Πονηροί. 

εχθές είχε μειωμένες τιμές και στις δύο κατευθύνσεις.

Δημοσ.

Η Ryanair πρέπει να σταματήσει γενικά να υπάρχει! Η χειρότερη εταιρεία όλων των εποχών! 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, TheLordOne είπε

Η Ryanair πρέπει να σταματήσει γενικά να υπάρχει! Η χειρότερη εταιρεία όλων των εποχών! 

Καλό ειναι να υπάρχει σαν επιλογή,όπως και η wizz που της σούρνω συνέχεια..

Υπάρχουν τόσες εταιρίες για να διαλέξουμε.

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Καλό ειναι να υπάρχει σαν επιλογή,όπως και η wizz που της σούρνω συνέχεια..

Υπάρχουν τόσες εταιρίες για να διαλέξουμε.

Οι άλλες low cost είναι πολύ καλύτερες από όλες τις απόψεις. Η Ryan air έχει γίνει χάλια μαύρα. Καλύτερα τραινο κ ας κάνει 30 ώρες! 

Δημοσ.

Να περιμένω Χριστούγεννα για προσφορά ή να κλείσω από τώρα; Βρίσκω €150 Ηράκλειο-Αθήνα-Βιέννη και πίσω για αρχές Μαρτίου με Aegean. 

Δημοσ.

Εμένα πάντως με έφτιαξε η Aegean. Εισητήρια για δύσκολο προορισμό από Ελλάδα (Λισαβόνα) βγήκαν στα 236€ με επιστροφή για δύο άτομα κατηγορία flex ενώ κανονικά κάνουν 620€.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...