rudigarcia222 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 παιδες θελω ενα για την ξαδερφη μου της οποιας ο αντρας ειναι δικος μας(star wars fan)και θελω να τους παρω ενα baby on board που να γραφει συγκεκριμενα jedi girl on board με καποιο κλασσικο σχεδιο,βρηκα κατι ετοιμα ονλαιν με τον γιοντα αλλα δεν μαρεσαν χωρια που ειναι απο καταστηματα εξω,ξερετε αν κανουν τετοια πουθενα?ισως σε μαγαζια με φωτοτυπιες?
cthulhucarbide Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Σε μαγαζιά με φωτοτυπίες κλπ αν ρωτήσεις θα βρεις και κάποιο που να κάνει αυτοκόλλητα. Εναλλακτικά μπορείς απλά να το εκτυπώσεις, να το κάνεις πλαστικοποίηση και να του βάλεις βεντούζες. Ελπίζω πάντως να έχεις κάποιο σχέδιο έτοιμο αλλιώς πάει αλλού η δουλειά
ilias78 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Εγώ το δικό μου το είχα φτιάξει στο sticky. Επίσης μπορείς να δεις σε μαγαζιά που φτιάχνουν επιγραφές - αυτοκολλητα
SabotazNic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 και σε οποιοδηποτε μαγαζι κανει αφισες, αυτοκολλητα κτλ. Συνηθως μεγαλα βιβλιοπωλεια που εχουν εμφανως καπου οτι φτιαχνουν αφισες, στολισμους κτλ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα