Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, Adonis1980 said:

Από μπαταρία σε χρήση γραφείου βγάζω οκτάωρο.

Έχω κανένα δίμηνο τώρα αυτό με τον Ryzen και την 4070 και θέλω συνεδρία με ψυχαναλυτή με την τιμή που πήγε και έβαλε σήμερα. 

Oι ryzen με τους intel εχουν μεγαλη διαφορα στη διαρκεια μπαταριας just fyi

Επεξ/σία από dimos15
  • Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dimos15 είπε

Oι ryzen με τους intel εχουν μεγαλη διαφορα στη διαρκεια μπαταριας just fyi

ποια κρατανε περισσοτερο ?

Δημοσ.

οι ryzen εχουν καλυτερη επιδοση στην μπαταρια ( ειναι πιο efficient ) 
παντως εξαντληθηκαν ολα τα λαπτοπ στο λεπτο και γλυκο κοιταζα αυτο με την 4080

Δημοσ.

προσωπικα δεν πιστευω οτι αξιζει καν για λαπτοπ πανω απο 4070. 

νομιζω οτι δυσκολα να γλιτωσει κανεις το thermal throttling ακομα και αν ειναι "χοντρο" το λαπτοπ ασε που σε λαπτοπ με 4080 και 4090 αγγιζεις το διχιλιαρο και αν δεν το εχεις αναγκη να το μεταφερεις πας και περνεις εναν σταθερο και τελειωνεις. 

εχω 1050ti λαπτοπ εδω και 5-6 χρόνια (οκ πολυ κατωτερο απο τα σημερινα ) οταν ανοιγα να παιξω κατι και τα ανεμιστηρακια εκαναν σαν τουρμπινες. μπαταρια ενα 2ωρο βαρια βαρια 2μισαωρο μονο για browsing ( και αυτο στις αρχες τωρα ουτε καν) αναγκαστηκα να το παρω γιατι αλλαζα μερος συχνα και ηθελα λαπτοπ συνεχεια μαζι μου. 

αν δεν εχεις αυτην την αναγκη δεν νομιζω οτι αξιζει.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, FLIMIT είπε

Πιστεύετε ότι αξίζει η αδιάφορα στα χρήματα μεταξύ του 4080 και του 4090. Πιο θεωρείτε πιο vfm?

Για 300 ευρώ με διπλάσια μνήμη και την κάρτα γραφικών ε ναι.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, patousitsas είπε

προσωπικα δεν πιστευω οτι αξιζει καν για λαπτοπ πανω απο 4070. 

νομιζω οτι δυσκολα να γλιτωσει κανεις το thermal throttling ακομα και αν ειναι "χοντρο" το λαπτοπ ασε που σε λαπτοπ με 4080 και 4090 αγγιζεις το διχιλιαρο και αν δεν το εχεις αναγκη να το μεταφερεις πας και περνεις εναν σταθερο και τελειωνεις. 

εχω 1050ti λαπτοπ εδω και 5-6 χρόνια (οκ πολυ κατωτερο απο τα σημερινα ) οταν ανοιγα να παιξω κατι και τα ανεμιστηρακια εκαναν σαν τουρμπινες. μπαταρια ενα 2ωρο βαρια βαρια 2μισαωρο μονο για browsing ( και αυτο στις αρχες τωρα ουτε καν) αναγκαστηκα να το παρω γιατι αλλαζα μερος συχνα και ηθελα λαπτοπ συνεχεια μαζι μου. 

αν δεν εχεις αυτην την αναγκη δεν νομιζω οτι αξιζει.

Έχουμε καθόλου reviews για throttling?

Δημοσ.

Οι τυχεροί πάντως είμαστε εμείς που δεν έχουμε λεφτά γιατί θα τα χαλούσαμε και θα μέναμε πάλι στον άσσο. 

Αμ πως... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σιγουρα η καλυτερη προσφορα ως τωρα σε bf σε gaming laptop. με το ζορι κρατηθηκα να πατησω το κουμπι παρολο που εχω χρονια να παιξω παιχνιδια.

Ολες οι αλλες προσφορες απο dell κλπ σε gaming laptops ειναι για γέλια μπροστα στις χθεσινοβραδινες προσφορες

Επεξ/σία από Feigen
  • Like 2
Δημοσ.

Ηταν παρα πολυ καλες τιμες

Αν δεν ειχα παρει λαπτοπ πριν 3 μερες θα το σκεφτομου να δωσω 500 ευρω παραπανω απο οσα εδωσα. Μαλλον ευτυχως 

Δημοσ.

Σε hp omen χαλασε το πληκτρολογιο στα 2 χρονια χωρις τραγικη καταπονηση επειδη εψαχνα νεο laptop στα ιδια χρηματα με κατωτερη καρτα επαιρνες 2K οθονη 165 hz 500 nits σε αλλη μαρκα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...