Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να δώσω τα συγγράματα της σχολής; Στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημιου δεν μπορω να τα παω γιατι ειναι μακρυα και δεν βολευουν οι ωρες και η δημοτικη βιβλιοθηκη της περιοχη μου δεν δεχεται δωρεες.

Δημοσ.

Σε ποια περιοχή είσαι και ποιου τμήματος είναι τα συγγράμματα; Ίσως υπάρχει κάποιος, ιδιώτης, που να ενδιαφέρεται να τα πάρει αυτός για να τα διαβάσει.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, gokuthelegend είπε

Σε ποια περιοχή είσαι και ποιου τμήματος είναι τα συγγράμματα; Ίσως υπάρχει κάποιος, ιδιώτης, που να ενδιαφέρεται να τα πάρει αυτός για να τα διαβάσει.

απο σχολη μηχ. μηχανικων ειναι αλλα δεν θελω να μπω στη διαδικασια να γραφω λιστες και να τα μοιραζω ενα-ενα. ειναι 4 κουτες γεματες και δεν εχω καθολου χρονο να ασχοληθω. 

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, kover είπε

απο σχολη μηχ. μηχανικων ειναι αλλα δεν θελω να μπω στη διαδικασια να γραφω λιστες και να τα μοιραζω ενα-ενα. ειναι 4 κουτες γεματες και δεν εχω καθολου χρονο να ασχοληθω. 

αν δεν ξερεις καποιον συγγενη που ισως να τα ηθελε ή καποιο παιδι που ασχολειται κτλ

πηγαινετα στην κοντινη σου δημοτικη βιβλιοθηκη ή βιβλιοθηκη γενικοτερα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 ώρες πριν, Titos301 είπε

αν δεν ξερεις καποιον συγγενη που ισως να τα ηθελε ή καποιο παιδι που ασχολειται κτλ

πηγαινετα στην κοντινη σου δημοτικη βιβλιοθηκη ή βιβλιοθηκη γενικοτερα

Ανέφερε στο αρχικό μήνυμα ότι η δημοτική βιβλιοθήκη δεν δέχεται δωρεές (φαντάζομαι εννοεί την δημοτική βιβλιοθήκη της πόλης μου μένει). Αλλά να συμπληρώσω ότι μπορεί να τα δέχονται στις βιβλιοθήκες των σχολείων. Δες αν κάποιο σχολείο έχει βιβλιοθήκη και ρώτα εκεί (ιδανικά δες σε Λύκειο ή ΕΠΑΛ μιας και εκεί είναι ποιο μεγάλα τα παιδιά, σε δημοτικό/γυμνάσιο ενδεχομένως να μην είναι τόσο προχωρημένοι για να καταλαβαίνουν τα πανεπιστημιακά συγγράμματα).

Επεξ/σία από gokuthelegend
Δημοσ.
Στις 23/11/2023 στις 7:11 ΜΜ, kover είπε

Γνωρίζει κανείς που θα μπορούσα να δώσω τα συγγράματα της σχολής; Στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημιου δεν μπορω να τα παω γιατι ειναι μακρυα και δεν βολευουν οι ωρες και η δημοτικη βιβλιοθηκη της περιοχη μου δεν δεχεται δωρεες.

Βάλε ένα post στο αντίστοιχο thread εδώ.

Εγώ εκεί έδωσα σχεδόν όλα τα συγράμματα από το ΕΜΠ ... και ήταν και 20ετίας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...