G@rg@oun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Luciddream είπε Εχω γυρίσει την μισή Αθήνα (που λέει ο λόγος) τις τελευταίες μέρες για να βρω, και σήμερα κατέληξα να αγοράσω τελικά χωρίς αποθηκευτικό χώρο. Ο λόγος είναι πρώτον ότι είναι όλα πανάκριβα, δεύτερον δεν εμπιστεύομαι ότι δεν θα κάνουν θόρυβο με τον αποθηκευτικό χώρο. Παρόλα αυτά επειδή όλες αυτές τις μέρες έψαχνα με αποθηκευτικό χώρο, νομίζω τα πιο ωραία είναι με την μεταλλική βάση. Τον πιο ωραίο σκελετό / βάση νομίζω τον έχουν τα elite strom από γνωστές εταιρίες αλλά τα βγάζουμε εκτός γιατί είναι ακριβά (γύρω στα 1300 ευρώ). Στην τιμή που ψάχνεις και πιο κάτω βρήκα μόνο στο eurosofa στο αιγάλεω κρεβάτι, έχει αρκετά, αλλά δεν με κάλυψαν εμένα. Λίγο πιο πάνω σε τιμή με αποθηκευτικό και μεταλλικό σκελετό έχει μερικά μοντέλα στο bed concept στην δάφνη (επίσης η πωλήτρια είναι γυναικάρα). Σε χειροποίητα που πήγα που δεν ενθουσιάστηκα κιόλας με την ποιότητα, έβγαινε γύρω στα 1200 ευρώ το κρεβάτι χωρίς στρώμα. Εγώ κατέληξα να πάρω χωρίς αποθηκευτικό από Μειμαρόγλου τελικά, βγήκε λίγο παραπάνω από το πιο φτηνό που βρήκα. edit: ξέχασα να γράψω ότι πήγα και Istikbal, και μου άρεσε αυτό (779 ευρώ). Δες το μήπως σου αρέσει. Απλά η βάση τους δεν είναι με τάβλες και δεν ξέρω αν σου αρέσει. Εγώ περισσότερο ξενέρωσα με τον πωλητή που σαν να βαριόταν να μου δείξει p.s κουράστηκα Εγω φίλε την γύρισα όλη..δλδ 30μαγαζιά εχω δει και αρκετα απο 2 και 3 φορες..πέρα απο τα κλασικά που έγραψα, μέχρι ελληνικές βιομηχανίες..Stock Houses..τοπικά μαγαζιά που μου λέγανε αυτος είναι καλος κλπ... Απλά έχω καταλάβει από μια πρώτη ματιά γιατι δεν μπορω να ξερω σε χρήση μηνών..στα χρήματα 1000-2000ε τα στρώματα δεν έχουν τρελές διαφορές..να σου πω ότι και τα 5000ε του COCOMAT με αλλα 8000ε κρεβατι..δεν τα εδινα και να τα ειχα..ΚΑΜΙΑ διαφορα..και ουτε καν για τα χρηματα τους..αποψή μου δλδ. Με το 40-60% που εχει βαλει η ΕΝΤΟΣ βρηκα εκεί 2 στρωματα και θα παω σε ενα απο αυτα..450-500ε κανουν εκει αναμεσα και τα 2 απο 1300 και 1100 αντιστοιχα. Αλλιως θα πηγαινα στην επομενη λυση Istikbal που πραγματικα μου αρεσαν τα 3 που εγραψα πιο πανω..αλλα εκει ειναι και που σκεφτομαι να παρω κρεβατι..αν δεν ακουσω αλλη γνωμη..γιατι και το πιο ψηλο ειναι να καθαριζεις απο κατω(δεν επιμενω εγω σε αυτο) και με 600-650ε παιρνεις με αποθηκευτικο τον μεγαλο γιατι εχει 2 διαφορετικους η Ιστικμπαλ. Ωραιο ειναι και αυτο που εγραψες αλλα αν φτασω στα 800ε κρεβατι..ε εκει παιζουν αρκετα άλλα με καλύτερη εγγύηση. Μακαρι να εβρισκα ενα κρεβατι με 400ε και στην τελικη να κρατησει 5-7χρονια και μετα παιρνεις αλλο..αλλα να δωσεις 1500ε που ζητανε και να σου κατσει καμια μλκια να τα κλαις..ε δεν ειμαι για τετοια. 30 λεπτά πριν, Luciddream είπε Το Relief έχω σε μονό και ενώ είναι ποιοτικό και δεν έχει πάθει τίποτα 1 χρόνο είναι σαν καινούριο, απλά δεν είναι για μένα. Το πήρα γιατί δεν κοιμόμουν καλά αλλά τελικά δεν έφταιγε το προηγούμενο στρώμα. Έχει και ένα που είναι μέτριο σε σκληρότητα και πρέπει να είναι στα 700 περίπου. Τα σκληρά τους ξεκινάνε από 980 ευρώ. Στρώματα δεν δοκίμασα πολλά γιατί δεν περιμένω μεγάλες διαφορές στα σκληρά. Είδα ότι με καλύπτει ένα Candia στα 525 ευρώ και το πήρα. Το πήρα ελάχιστα πιο μαλακό απτο πιο σκληρο που βρήκα (linea στα 350) γιατί είναι διπλό και μπορεί να μην αρέσει σε όλες 😉. Το phaistos το δοκίμασα καλό ήταν αλλά λίγο πιο ακριβό από αυτό που πήρα. αυτο το Relief το ειχε 972 το Σεπτεμβριο και πανω που θα το παιρναμε το γκουγκλαρα και ολοι λεγανε δεν ηταν σαν αυτο που δοκιμαζαν στα μαγαζια..ειχε διαφορετικη αισθηση..γενικα δν ηταν καλες οι κριτικες για 1000ε στρωμα..1600ε στρωμα δλδ..και τωρα κατεβασαν την αρχικη στα 1450 και το δινουν 810ε Black Friday και καλα. Το phaistos τωρα εχει 650-700ε αν θυμαμαι καλα.
Luciddream Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 8 hours ago, G@rg@oun said: αυτο το Relief το ειχε 972 το Σεπτεμβριο και πανω που θα το παιρναμε το γκουγκλαρα και ολοι λεγανε δεν ηταν σαν αυτο που δοκιμαζαν στα μαγαζια..ειχε διαφορετικη αισθηση..γενικα δν ηταν καλες οι κριτικες για 1000ε στρωμα..1600ε στρωμα δλδ..και τωρα κατεβασαν την αρχικη στα 1450 και το δινουν 810ε Black Friday και καλα. Εμένα είναι ίδιο με αυτό που δοκίμασα. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ είναι πολύ αναπαυτικό όταν κάθεσαι, όταν κοιμάσαι είναι άλλη ιστορία. Γιαυτό και πλέον δεν δοκιμάζω πολύ τα στρώματα στο κατάστημα, δεν έχει νόημα. Αυτό το review που λέει για τους πόνους στην μέση είναι όπως το βλέπω και εγώ το στρώμα. Γιαυτό τώρα θα δοκιμάσω ορθοπεδικό. 1
The_Judas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Δες και τα letto είναι καλά και από ελληνική εταιρεία. https://www.letto.gr/proionta/krevatia-xondriki https://www.sioutishomecare.gr/el/krevati-ellinikis-kataskeyis-diplo-melamini-let-cosmos.html 12 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Εγω μετριο θα παρω και κατεληξα στα ΕΝΤΟΣ που εχουν και καλες προσφορες και τα καλα στρωματα που εχει φτανουν αλλα που τα βλεπεις 1500+ ευρω. Εγω γενικα βρηκα: King Koil Πολυ δυνατα στρωματα..το καλυτερο το WESTLAKE 900ε σε εκπτωση GrecoStrom Το Refeal καπως ετσι..τουμπανο αλλα οι κριτικες πολυ κακες για στρωμα που απο 1700ε το δινουν 810 τωρα. CANDIA ειχε 2 πολυ ωραια τα PHAISTOS, ΑSSOS 680-800e MEDIASTROM 2500e δεν φτανανε. ΙNSTIKBALL βρηκα 3 στρωματα...το FRESH (2εποχωΝ), ενα ΚΟΚΚΙΝΟ και το ΚΑΦΕ που εχουν ενσωματωμενα ανωστρωματα. Δες και τα elitestrom με 500-600 το wave είναι σουπερ. Νομίζω υπερβολή είναι τα 1000+ για στρώμα αλλά δικά σου είναι τα χρήματα. Εχει και η elitestrom πιο ακριβά μέχρι και 2000+ Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από The_Judas
G@rg@oun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, The_Judas είπε Δες και τα letto είναι καλά και από ελληνική εταιρεία. https://www.letto.gr/proionta/krevatia-xondriki https://www.sioutishomecare.gr/el/krevati-ellinikis-kataskeyis-diplo-melamini-let-cosmos.html Δες και τα elitestrom με 500-600 το wave είναι σουπερ. Νομίζω υπερβολή είναι τα 1000+ για στρώμα αλλά δικά σου είναι τα χρήματα. Εχει και η elitestrom πιο ακριβά μέχρι και 2000+ Τα letto ειναι Θεσσαλονικη. Δεν μπορω να τα δω μένω Αθήνα. Και από μακρυά και φωτογραφίες δεν θέλω να πάρω. Στο άλλο ξεκινάνε απο 450ε τα κρεβάτια με αποθηκευτικό και μεχρι 600 εχει 4-5 να δω..αλλα με υφασματα κλπ δν ξερω μην βγαινει παραπανω..αλλα ισως παω μια βολτα σημερα. 1000ε δεν δινω για στρωμα και να βγει μλκια μετα να εχω πεταξει τοσα λεφτα. Θα δωσω 500ε στα εντος που εχει το MYTHOS και μια χαρα. Κρεβατι να εβρισκα εκει στα 500ε μαξ καλο θα ηταν
PLACEBO_89 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 23 ώρες πριν, G@rg@oun είπε Καλησπέρα , ήθελα γνώμες και προτάσεις από που να πάρω κρεβάτι που ψάχνω από ΑΘΗΝΑ.. Διπλό 160χ200 με αποθηκευτικό χώρο. <όχι πάνω από 600ε> και στρώμα έψαχνα αλλά μετά από γύρα σε σχεδόν ΟΛΑ τα μαγαζιά της Αθήνας έχω καταλήξει σε στρώμα και μου μένει το κρεβάτι. <έχω δει: MEDIA-CANDIA-ECOMAT-GRECO-PRAKTIKER-ENTOS-INSTIKBALL-KING KOIL> Ευχαριστώ Κοιτα ρωτα και δω https://www.krevati-stroma.gr/krevatia/ksylina/?1_megethos=22&p=4
G@rg@oun Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, PLACEBO_89 είπε Κοιτα ρωτα και δω https://www.krevati-stroma.gr/krevatia/ksylina/?1_megethos=22&p=4 Το πρωτο που ειχα παει τελος Αυγουστου ηταν αυτο. Αλλα έπεσα σε ένα τυπο μεσα που βαριοταν ηθελε να φυγει να παει για μπανιο..εσκασα και εγω κανα 20λεπτο πριν κλεισουν. και ουτε προσφορα δεν μου εβγαλε..ισα μου εδειξε κατι κρεβατια και στρωματα..και μου ειπε ξαναπερνα τη Τεταρτη<ηταν Σαββατο> που θα ειναι 1η Σεπτεμβρη και θα ειναι και οι κοπελες εδω να σου δωσουν προσφορα. Λες και καθε μερα μπορω να πηγαινω Αιγαλεω ξερω και εγω...
vlavhs Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 https://jysk.gr/ypnodomatio/skeletos-krebatioy/skeletos-krebatioy-haslev-140x200-skoyro-gkri Το παραπάνω σε 160 έχω αγοράσει εδω και δύο μήνες. Το εχει και ο κολλητός μου σχεδόν 1.5 χρόνο. Πολύ ικανοποιημένος απ την αναλογία τιμής ποιότητας. Δεν κάνει θορύβους κτλπ. Αξίζει να το δεις από κοντά και ας είναι το οικονομικό.
haris_216 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 19 ώρες πριν, m3ltd0wn είπε Από όταν ψάχναμε και εμείς τότε, ΌΛΕΣ οι εταιρείες λέγανε τουλάχιστο 50% έκπτωση όλο τον χρόνο. Όπου και να πας για στρώμα σου λένε μια τιμή και περίπου 50% κάτω το παίρνεις. Δεν ξέρω τι φάση αλλά αυτό ισχύει χρόνια τώρα και καθ όλη την διάρκεια του χρόνου. Να σου πω εγώ τι φάση. Φάση...κοροϊδία. Καταλαβαίνεις ότι η τιμή του στρώματος είναι αυτή που το παίρνεις (στο -50% δηλαδή) αφού ετήσια έκπτωση στην μισή τιμή απλά δεν παίζει να μην είναι πλασματική. 1
m3ltd0wn Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, haris_216 είπε Να σου πω εγώ τι φάση. Φάση...κοροϊδία. Καταλαβαίνεις ότι η τιμή του στρώματος είναι αυτή που το παίρνεις (στο -50% δηλαδή) αφού ετήσια έκπτωση στην μισή τιμή απλά δεν παίζει να μην είναι πλασματική. Είναι προφανές αυτό. Το θέμα είναι γιατί δεν υπάρχει ένας έλεγχος από το υπουργείο σε αυτό. Μόνο μήπως σε τέτοια είδη (στρώματα κλπ) μπορούν να κάνουν "έκπτωση" και εκτός περιόδου εκπτώσεων...
G@rg@oun Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, vlavhs είπε https://jysk.gr/ypnodomatio/skeletos-krebatioy/skeletos-krebatioy-haslev-140x200-skoyro-gkri Το παραπάνω σε 160 έχω αγοράσει εδω και δύο μήνες. Το εχει και ο κολλητός μου σχεδόν 1.5 χρόνο. Πολύ ικανοποιημένος απ την αναλογία τιμής ποιότητας. Δεν κάνει θορύβους κτλπ. Αξίζει να το δεις από κοντά και ας είναι το οικονομικό. Θα παω αυριο Γερακα να το δω. Ευχαριστω 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα