Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα ,

ήθελα γνώμες και προτάσεις από που να πάρω κρεβάτι που ψάχνω από ΑΘΗΝΑ.. 
Διπλό 160χ200 με αποθηκευτικό χώρο. <όχι πάνω από 600ε>
και στρώμα έψαχνα αλλά μετά από γύρα σε σχεδόν ΟΛΑ τα μαγαζιά της Αθήνας έχω καταλήξει σε στρώμα και μου μένει το κρεβάτι.
<έχω δει: MEDIA-CANDIA-ECOMAT-GRECO-PRAKTIKER-ENTOS-INSTIKBALL-KING KOIL>

Ευχαριστώ

Επεξ/σία από G@rg@oun
Δημοσ.
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SB_1957 είπε

Ναι έχω δει παρόμοια. Αλλά θελουμε να έχει και ποδαράκια για να μπορεί να καθαρίζεται από κάτω. Να μην μαζεύει σκόνη.
Όσο για τα στρώματα, μου είπαν και άλλοι να πάω να δω και είχα πάει στο ΙΚΕΑ Αιγάλεω το Σεπτέμβριο αλλά δεν βρήκα κάτι..ήταν όλα απαράδεκτα! 

Δημοσ.
50 minutes ago, G@rg@oun said:

Ναι έχω δει παρόμοια. Αλλά θελουμε να έχει και ποδαράκια για να μπορεί να καθαρίζεται από κάτω. Να μην μαζεύει σκόνη.
Όσο για τα στρώματα, μου είπαν και άλλοι να πάω να δω και είχα πάει στο ΙΚΕΑ Αιγάλεω το Σεπτέμβριο αλλά δεν βρήκα κάτι..ήταν όλα απαράδεκτα! 

Τα συρταρια βγαινουν ευκολα και μπορεις να καθαρισεις απο κατω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, G@rg@oun said:

Καλησπέρα ,

ήθελα γνώμες και προτάσεις από που να πάρω κρεβάτι που ψάχνω από ΑΘΗΝΑ.. 
Διπλό 160χ200 με αποθηκευτικό χώρο. <όχι πάνω από 600ε>
και στρώμα έψαχνα αλλά μετά από γύρα σε σχεδόν ΟΛΑ τα μαγαζιά της Αθήνας έχω καταλήξει σε στρώμα και μου μένει το κρεβάτι.
<έχω δει: MEDIA-CANDIA-ECOMAT-GRECO-PRAKTIKER-ENTOS-INSTIKBALL-KING KOIL>

Ευχαριστώ

Εχω γυρίσει την μισή Αθήνα (που λέει ο λόγος) τις τελευταίες μέρες για να βρω, και σήμερα κατέληξα να αγοράσω τελικά χωρίς αποθηκευτικό χώρο. Ο λόγος είναι πρώτον ότι είναι όλα πανάκριβα, δεύτερον δεν εμπιστεύομαι ότι δεν θα κάνουν θόρυβο με τον αποθηκευτικό χώρο. Παρόλα αυτά επειδή όλες αυτές τις μέρες έψαχνα με αποθηκευτικό χώρο, νομίζω τα πιο ωραία είναι με την μεταλλική βάση.

Τον πιο ωραίο σκελετό / βάση νομίζω τον έχουν τα elite strom από γνωστές εταιρίες αλλά τα βγάζουμε εκτός γιατί είναι ακριβά (γύρω στα 1300 ευρώ). Στην τιμή που ψάχνεις και πιο κάτω βρήκα μόνο στο eurosofa στο αιγάλεω κρεβάτι, έχει αρκετά, αλλά δεν με κάλυψαν εμένα. Λίγο πιο πάνω σε τιμή με αποθηκευτικό και μεταλλικό σκελετό έχει μερικά μοντέλα στο bed concept στην δάφνη (επίσης η πωλήτρια είναι γυναικάρα). Σε χειροποίητα που πήγα που δεν ενθουσιάστηκα κιόλας με την ποιότητα, έβγαινε γύρω στα 1200 ευρώ το κρεβάτι χωρίς στρώμα. Εγώ κατέληξα να πάρω χωρίς αποθηκευτικό από Μειμαρόγλου τελικά, βγήκε λίγο παραπάνω από το πιο φτηνό που βρήκα.

edit: ξέχασα να γράψω ότι πήγα και Istikbal, και μου άρεσε αυτό (779 ευρώ). Δες το μήπως σου αρέσει. Απλά η βάση τους δεν είναι με τάβλες και δεν ξέρω αν σου αρέσει. Εγώ περισσότερο ξενέρωσα με τον πωλητή που σαν να βαριόταν να μου δείξει

p.s κουράστηκα

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και ίσως εκτός του budget σου, εμείς είχαμε πάρει dunlopillo πριν από 5 χρόνια.
Δεν θυμάμαι πόσο είχε πάει αλλά νομίζω μαζί με το στρώμα περίπου 1500€.

Ο λόγος που το διάλεξα ήταν ο αποθηκευτικός χώρος και συγκεκριμένα επειδή είχε μονοκοματο πλαίσιο ενώ όλα τα άλλα είχαν δύο ξεχωριστα κομμάτια.

Επίσης, το συγκεκριμένο πλαίσιο που πήραμε είναι πάρα πολύ στιβαρό και αντέχει το στρώμα που στις διαστάσεις που αναφέρεις είναι πάνω από 80kg.

https://www.dunlopillo.gr/product/πλαίσιο-royal/

Επίσης η επένδυση του κρεβατιου μπαίνει με velcro και την αλλάζεις όποτε θέλεις με ότι χρώμα θέλεις πανεύκολα (όπως εύκολα πλενεται κιόλας).

Και πολλές επιλογές σε κεφαλαρια (τα οποία δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ακριβά...)

Κρεβατι είναι, λογικά δεν θα το αλλάξεις ποτέ ξανά, ίσως αξίζει να πάρεις κάτι πιο ακριβό.

Επεξ/σία από m3ltd0wn
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 minutes ago, andreaspA said:

Σκληρο στρωμα να παρεις, και οτι θελεις παρε!

Πήρα μαλακό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια και ανώστρωμα πέρυσι και το μετάνιωσα όσο δεν πάει με πόνους στην μέση. Τώρα πήρα σκληρό και ορθοπεδικό, έρχεται την άλλη βδομάδα. Ελπίζω να φτιάξουν όλα 😄

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Πήρα μαλακό στρώμα με ανεξάρτητα ελατήρια και ανώστρωμα πέρυσι και το μετάνιωσα όσο δεν πάει με πόνους στην μέση. Τώρα πήρα σκληρό και ορθοπεδικό, έρχεται την άλλη βδομάδα. Ελπίζω να φτιάξουν όλα 😄

Εκανες σοφη κινηση! Θα φτιαξουν!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, m3ltd0wn είπε

Αν και ίσως εκτός του budget σου, εμείς είχαμε πάρει dunlopillo πριν από 5 χρόνια.
Δεν θυμάμαι πόσο είχε πάει αλλά νομίζω μαζί με το στρώμα περίπου 1500€.

Ο λόγος που το διάλεξα ήταν ο αποθηκευτικός χώρος και συγκεκριμένα επειδή είχε μονοκοματο πλαίσιο ενώ όλα τα άλλα είχαν δύο ξεχωριστα κομμάτια.

Επίσης, το συγκεκριμένο πλαίσιο που πήραμε είναι πάρα πολύ στιβαρό και αντέχει το στρώμα που στις διαστάσεις που αναφέρεις είναι πάνω από 80kg.

https://www.dunlopillo.gr/product/πλαίσιο-royal/

Επίσης η επένδυση του κρεβατιου μπαίνει με velcro και την αλλάζεις όποτε θέλεις με ότι χρώμα θέλεις πανεύκολα (όπως εύκολα πλενεται κιόλας).

Και πολλές επιλογές σε κεφαλαρια (τα οποία δεν καταλαβαίνω γιατί είναι τόσο ακριβά...)

Κρεβατι είναι, λογικά δεν θα το αλλάξεις ποτέ ξανά, ίσως αξίζει να πάρεις κάτι πιο ακριβό.

Πηγα το Σεπτεμβριο και εκει στην Κηφισιας δεν μου αρεσαν τα στρωματα με τπτ..και μας ειπε τιμη με κρεβατι κοντα 2300ε

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, G@rg@oun είπε

Πηγα το Σεπτεμβριο και εκει στην Κηφισιας δεν μου αρεσαν τα στρωματα με τπτ..και μας ειπε τιμη με κρεβατι κοντα 2300ε

Το στρώμα είναι καθαρά προσωπική υπόθεση οπότε ότι αρέσει στον καθένα. Όντως ακριβά βγαίνουν γενικά. Πιο ακριβά από το '18 που πήραμε εμείς. Και τώρα που τα έβλεπα πρέπει να έχουν αλλάξει υλικά προς στο χειρότερο. Το πλαίσιο που σου έστειλα τώρα βγαίνει από mdf με επένδυση καπλαμα οξιας ενώ αυτό που έχουμε ήταν από ευκαλυπτο με επένδυση από φελλο...!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Luciddream είπε

Εγω μετριο θα παρω και κατεληξα στα ΕΝΤΟΣ που εχουν και καλες προσφορες και τα καλα στρωματα που εχει φτανουν αλλα που τα βλεπεις 1500+ ευρω.
Εγω γενικα βρηκα:
King Koil Πολυ δυνατα στρωματα..το καλυτερο το WESTLAKE 900ε σε εκπτωση
GrecoStrom Το Refeal καπως ετσι..τουμπανο αλλα οι κριτικες πολυ κακες για στρωμα που απο 1700ε το δινουν 810 τωρα.
CANDIA ειχε 2 πολυ ωραια τα PHAISTOS, ΑSSOS 680-800e
MEDIASTROM 2500e δεν φτανανε.
ΙNSTIKBALL βρηκα 3 στρωματα...το FRESH (2εποχωΝ), ενα ΚΟΚΚΙΝΟ και το ΚΑΦΕ που εχουν ενσωματωμενα ανωστρωματα.

Δημοσ.

Από όταν ψάχναμε και εμείς τότε, ΌΛΕΣ οι εταιρείες λέγανε τουλάχιστο 50% έκπτωση όλο τον χρόνο.

Όπου και να πας για στρώμα σου λένε μια τιμή και περίπου 50% κάτω το παίρνεις. Δεν ξέρω τι φάση αλλά αυτό ισχύει χρόνια τώρα και καθ όλη την διάρκεια του χρόνου.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 minutes ago, G@rg@oun said:

GrecoStrom Το Refeal καπως ετσι..τουμπανο αλλα οι κριτικες πολυ κακες για στρωμα που απο 1700ε το δινουν 810 τωρα.
CANDIA ειχε 2 πολυ ωραια τα PHAISTOS, ΑSSOS 680-800e

Το Relief έχω σε μονό και ενώ είναι ποιοτικό και δεν έχει πάθει τίποτα 1 χρόνο είναι σαν καινούριο, απλά δεν είναι για μένα. Το πήρα γιατί δεν κοιμόμουν καλά αλλά τελικά δεν έφταιγε το προηγούμενο στρώμα. Έχει και ένα που είναι μέτριο σε σκληρότητα και πρέπει να είναι στα 700 περίπου. Τα σκληρά τους ξεκινάνε από 980 ευρώ.

Στρώματα δεν δοκίμασα πολλά γιατί δεν περιμένω μεγάλες διαφορές στα σκληρά. Είδα ότι με καλύπτει ένα Candia στα 525 ευρώ και το πήρα. Το πήρα ελάχιστα πιο μαλακό απτο πιο σκληρο που βρήκα (linea στα 350) γιατί είναι διπλό και μπορεί να μην αρέσει σε όλες 😉. Το phaistos το δοκίμασα καλό ήταν αλλά λίγο πιο ακριβό από αυτό που πήρα.

Επεξ/σία από Luciddream
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...