Προς το περιεχόμενο

[BF - Πλαίσιο] Nothing Phone 2 (12GB/256GB) - 499€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Fulgore είπε

Ετσι προκύπτει η γκρίνια συμφορουμίτη. Mid range κινητό και 800ευρώ δεν πάνε μαζί.

Μιλάμε για 800ευρώ κινητό, του οποίου το μεγαλύτερο του feature ειναι τα φωτάκια στην πλάτη, κάτι που πολύ εύκολα χάνεται μόλις μπει σε θήκη.

Στους υπόλοιπους τομείς για τα χρήματα που ζητάει, δεν εντυπωσιάζει κάπου.

Στα 500ευρώ που παίζει τώρα από το Πλαισιο, εκεί αλλάζει το πράγμα.

Αρχικά μιλάμε για το 12GB/256GB έκδοση, που είναι στα 656 Ευρώ αυτή τη στιγμή στο Skroutz, όχι στα 800 (έχει μια διαφορά).

Στο software η εμπειρία είναι πολύ καλή, smooth, κι από review κι από προσωπική χρήση. Συγκριτικά με το αναμενόμενο bloatware των Xiaomi πάντα. Καλύτερο customization,  προσωπικά το λατρεύω αυτό.

Hardware-wise σίγουρα δεν είναι best of the best, η οθόνη είναι στα συν και ίσως η μπαταρία. Προσωπικά αδιαφορώ για την κάμερα, δεν είμαι content creator για να θέλω την καλύτερη κάμερα με το καλύτερο software για να βγάζω τέλειες φώτο. Η συγκεκριμένη μου αρκεί για όταν θέλω να βγάλω κάτι, και μπορώ να πω ότι με εξέπληξε κιόλας σε δυο τρία βίντεο που τράβηξα.

Άξιζε τα χρήματα που έδωσα? Για μένα ναι. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές, αναλόγως και τα γούστα? Φυσικά. Εγώ ήθελα να πάω σε μία άλλη εταιρεία και να ξεφύγω από τις συνηθισμένες, για αλλαγή, και δεν το μετάνιωσα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, KaRouLi είπε

Αρχικά μιλάμε για το 12GB/256GB έκδοση, που είναι στα 656 Ευρώ αυτή τη στιγμή στο Skroutz, όχι στα 800 (έχει μια διαφορά).

Στο software η εμπειρία είναι πολύ καλή, smooth, κι από review κι από προσωπική χρήση. Συγκριτικά με το αναμενόμενο bloatware των Xiaomi πάντα. Καλύτερο customization,  προσωπικά το λατρεύω αυτό.

Hardware-wise σίγουρα δεν είναι best of the best, η οθόνη είναι στα συν και ίσως η μπαταρία. 

Άξιζε τα χρήματα που έδωσα? Για μένα ναι. Υπάρχουν καλύτερες επιλογές, αναλόγως και τα γούστα? Φυσικά. Εγώ ήθελα να πάω σε μία άλλη εταιρεία και να ξεφύγω από τις συνηθισμένες, για αλλαγή, και δεν το μετάνιωσα.

Η επίσημη αρχική τιμή οπως γράφει και το Πλαισιο ειναι τα 800ευρώ. Προφανώς υπάρχει και σε skroutz φθηνότερα.

Βέβαια μιλάμε για εταιρεία η οποία δεν εισάγεται επίσημα στην χώρα μας, άρα το κατάστημα αγοράς παίζει σημαντικό ρόλο στο κομμάτι της εγγύησης.Το ίδιο πράγμα ισχύει και σε Xiaomi μεριά.

Για Software, μιλάμε για stock android, άρα όντως ισχύει αυτό που γράφεις.

Για την οθόνη δεν θα έλεγα ότι ειναι στα + πάλι στα χρήματα αυτά(η μπαταρία είναι όντως στα + ).

Δεν είναι κακή σε καμία περίπτωση, αλλά δεν είναι και κάτι το ιδιαίτερο.

Οχι υψηλή ανάλυση, όχι υψηλό ppi(1080 x 2412 pixels, 20:9 ratio (~394 ppi density) και σε φωτεινότητα, είναι καλύτερα από τα Oneplus 11 πχ, αλλά είναι αρκετά πίσω από άλλα κινητά. Οπως βλέπεις παρακάτω, το Nord 3 των 450ευρώ αρχική τιμής, έχει καλύτερη οθόνη πχ

image.png.c1cdb7fb7a6de2cae4caa8b824679346.png

Τέλος, να πούμε ότι το συγκεκριμένο κινητό, δεν έχει φορτιστή στο κουτί.

Από εκεί και πέρα, όπως γράφτηκε πιο πίσω, ειδικά σε αυτά τα χρήματα είναι μια καλή εναλλακτική για όποιον ψάχνει κάτι το διαφορετικό(όπως αναφέρεις και εσύ σωστά), ειδικά σε stock android μεριά, απλά όπως και στα Pixel, πρέπει να ξέρει τι αγοράζει.

Δεν είναι μια αγορά που προτείνεται για τον απλό μέσο χρήστη στα τυφλά κυρίως επειδή δεν εισάγεται επίσημα στην χώρα μας , όπως είναι πχ τα Samsung, Xiaomi/Poco και Apple.

1 ώρα πριν, mindnever είπε

Δεν λέω για τις διαφανείς (που ούτε κι εμένα μ' αρέσουν). Όλες οι θήκες στο Αλί ή οπουδήποτε έχουν κενά στα σχήματα των led

Τις διάφανες τις αναφέρω περισσότερο λόγω και του transparent πίσω μέρους που έχει το κινητό, πέραν του φωτισμού, που χάνεται σε άλλες θήκες.Πάντως υπάρχουν και θήκες χωρις πίσω κενά, πχ σε wallet σε skroutz. Πολλές όντως ειναι με κενά πίσω.

Spoiler

image.png.482009829247c38fd1b3c547de617d0b.png

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ.

Η τιμή παίζει να είναι η καλύτερη που έχει παίξει σε όλο τον πλανήτη 🤓.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι μια νέα εταιρεία (είναι μολις το 2ο κινητό που βγάζει) που κοστολογεί 800€ για ένα κατά γενική ομολογία μέτριο κινητο.

Τα βλέπει αυτά η Samsung και σκέφτεται "εγώ τζάμπα τα δίνω τελικά".

Δημοσ.

Η τιμή είναι η καλύτερη που έχει παίξει σε όλο τον πλανήτη, γιατί στην Ελλάδα δεν πρέπει να πούλησε καθόλου τόσο καιρό στα 800ευρώ.

Το λές δηλαδή και ξεστοκάρισμα ένα πράγμα.

Ούτε και τώρα πιστεύω θα πουλήσει, γιατί πολλοί δεν εμπιστεύονται να δώσουν 500ευρώ για μια άγνωστη/νέα εταιρεία,.

Οσο για την ίδια την εταιρεία, εχει πιάσει το αισθητικό κομμάτι για να καλύψει το γεγονός ότι η συσκευή ειναι υπερ κοστολογημένη.

Και το αναφέρω αυτό γιατί το Nothing Phone 1, κόστιζε τα μισά χρήματα με παρόμοια specs(προφανώς χειρότερο τσιπάκι) και design.

Btw τα ίδια ισχύουν και για την Samsung, αλλά σε Samsung μεριά είναι συνεχώς σε έκπτωση, γιαυτό δεν ενοχλεί τόσο η αρχική τιμή.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, KaRouLi said:

Hardware-wise σίγουρα δεν είναι best of the best, η οθόνη είναι στα συν και ίσως η μπαταρία. Προσωπικά αδιαφορώ για την κάμερα, δεν είμαι content creator για να θέλω την καλύτερη κάμερα με το καλύτερο software για να βγάζω τέλειες φώτο. Η συγκεκριμένη μου αρκεί για όταν θέλω να βγάλω κάτι, και μπορώ να πω ότι με εξέπληξε κιόλας σε δυο τρία βίντεο που τράβηξα.

Έχεις ιδέα σε σχέση με την κάμερα και γενικα του Oneplus 8 pro και 10 pro? Με ψήνει το κινητό για το os και τη μπαταρία. δεν ξέρω πόσο καλύτερο είναι από το oneplus 8 pro Που έχω τώρα

3 hours ago, eleftherios1970 said:

Η τιμή παίζει να είναι η καλύτερη που έχει παίξει σε όλο τον πλανήτη 🤓.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι μια νέα εταιρεία (είναι μολις το 2ο κινητό που βγάζει) που κοστολογεί 800€ για ένα κατά γενική ομολογία μέτριο κινητο.

Τα βλέπει αυτά η Samsung και σκέφτεται "εγώ τζάμπα τα δίνω τελικά".

Ναι σε σχέση με Uk είναι φθηνότερο...

Δύσκολο πάντως να ανταγωνιστεί το Oneplus 11 στις τιμές που έπαιξε τώρα (για όποιον καλύπτεται από την έκδοση 128 του Op11)

Επεξ/σία από JimGer
Δημοσ.
1 ώρα πριν, JimGer είπε

Έχεις ιδέα σε σχέση με την κάμερα και γενικα του Oneplus 8 pro και 10 pro? Με ψήνει το κινητό για το os και τη μπαταρία. δεν ξέρω πόσο καλύτερο είναι από το oneplus 8 pro Που έχω τώρα

Ναι σε σχέση με Uk είναι φθηνότερο...

Δύσκολο πάντως να ανταγωνιστεί το Oneplus 11 στις τιμές που έπαιξε τώρα (για όποιον καλύπτεται από την έκδοση 128 του Op11)

Δυστυχώς δεν ξέρω την κάμερα του oneplus 8 pro / 10 pro. Ίσως να αξίζει να ψάξεις σε reviews.

4 ώρες πριν, Fulgore είπε

Τέλος, να πούμε ότι το συγκεκριμένο κινητό, δεν έχει φορτιστή στο κουτί.

Από εκεί και πέρα, όπως γράφτηκε πιο πίσω, ειδικά σε αυτά τα χρήματα είναι μια καλή εναλλακτική για όποιον ψάχνει κάτι το διαφορετικό(όπως αναφέρεις και εσύ σωστά), ειδικά σε stock android μεριά, απλά όπως και στα Pixel, πρέπει να ξέρει τι αγοράζει.

Δεν είναι μια αγορά που προτείνεται για τον απλό μέσο χρήστη στα τυφλά κυρίως επειδή δεν εισάγεται επίσημα στην χώρα μας , όπως είναι πχ τα Samsung, Xiaomi/Poco και Apple.

Τις διάφανες τις αναφέρω περισσότερο λόγω και του transparent πίσω μέρους που έχει το κινητό, πέραν του φωτισμού, που χάνεται σε άλλες θήκες.Πάντως υπάρχουν και θήκες χωρις πίσω κενά, πχ σε wallet σε skroutz. Πολλές όντως ειναι με κενά πίσω.

Έρχεται με σκέτο καλώδιο usb-c, το οποίο ήταν όντως κάτι το εκνευριστικό, αλλά αν κάποιος έχει φορτιστή, το λύνει. Εγώ δεν είχα, και επειδή ήθελα να έχει δικό του φορτιστή, αγόρασα ένα της Anker.

Όσο για τις διάφανες θήκες, πόσο γρήγορα κιτρινίζει? Εγώ διάφανη πήρα, είμαι ΟΚ για την ώρα ( 2,5 μήνες κάτοχος). Δεν είχα βρει θήκη με κενά πίσω.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, KaRouLi είπε

Έρχεται με σκέτο καλώδιο usb-c, το οποίο ήταν όντως κάτι το εκνευριστικό, αλλά αν κάποιος έχει φορτιστή, το λύνει. Εγώ δεν είχα, και επειδή ήθελα να έχει δικό του φορτιστή, αγόρασα ένα της Anker.

Όσο για τις διάφανες θήκες, πόσο γρήγορα κιτρινίζει? Εγώ διάφανη πήρα, είμαι ΟΚ για την ώρα ( 2,5 μήνες κάτοχος). Δεν είχα βρει θήκη με κενά πίσω.

Spoiler

Ανάλογα την θήκη και την χρήση. Κάποιες θήκες κιτρινίζουν μέσα στους πρώτους 3-6 μήνες, άλλες στον 9-12 μήνες και πάει λέγοντας.

Γενικά λένε όσο μπορείς να αποφύγεις την έκθεση της θήκης κατευθείαν στον ήλιο και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Fulgore είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Ανάλογα την θήκη και την χρήση. Κάποιες θήκες κιτρινίζουν μέσα στους πρώτους 3-6 μήνες, άλλες στον 9-12 μήνες και πάει λέγοντας.

Γενικά λένε όσο μπορείς να αποφύγεις την έκθεση της θήκης κατευθείαν στον ήλιο και τις πολύ υψηλές θερμοκρασίες.

Spoiler

Μιας και πιάσατε τις θήκες, κιτρινίζουν όσες είναι ευλύγιστες. Για αυτό κάποιες premiem είναι σκληρές πίσω και μονο το πλαϊνό είναι μαλακό για να μπαίνει το κινητό. 

Ip54? Ακόμα τις ίδιες δικαιολογίες με το one plus 5 και μετά αυτός ο Carl Pei? 

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Fulgore είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Spoiler

Ωραία συμβουλή, ευχαριστώ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...