PK1926 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Την λιπομαρτυρια πολλοι την αγαπησαν. Τον λιπομαρτυρα ομως κανεις!
Nabuko Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 38 λεπτά πριν, stef157 είπε Αν βγάλει κάποιος άκρη ας μας πει και εμάς! Δεν πήγε καθόλου στο δικαστήριο. Το "πήγα αλλσ δεν άκουσα το όνομά μου" είναι η δικαιολογία που έγραψε στην αίτηση ανάκλησης καθ' υπόδειξη της γραμματέως
Dimakos7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, stef157 said: Εδώ όλα τα διαμαντάκια μαζεμένα που έχει πει! Αν βγάλει κάποιος άκρη ας μας πει και εμάς! Ο ίδιος μάλλον έπαθε πρόεδρος Εδεσσαικού! Δεν πήγα καθόλου φίλε, απλά με είπαν πως άμα γράψω ότι δεν πήγα λόγω δουλειάς, δεν θα το δεχτούν τέλος... Δεν γνωρίζω μία από τα δικαστήρια και δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν τοσο βαριά πρόστιματα χωρίς να είμαι κατηγορούμενος σε κάτι.. 29 minutes ago, Dimakos7 said: Δεν πήγα καθόλου φίλε, απλά με είπαν πως άμα γράψω ότι δεν πήγα λόγω δουλειάς, δεν θα το δεχτούν τέλος... Δεν γνωρίζω μία από τα δικαστήρια και δεν είχα ιδέα ότι υπάρχουν τοσο βαριά πρόστιματα χωρίς να είμαι κατηγορούμενος σε κάτι.. Τεσπά μην κράζετε τόσο θα βρω μία ακρη..
Προτεινόμενες αναρτήσεις