Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 hours ago, Nabuko said:

Λολ ο μόνος που μπορεί να έχασε τη μέρα του ήταν ο Πακιστανός ή Πακιστανοαλγερινός(?). Αν πήγε στη δίκη βέβαια.

Mην κολλάτε, εδώ στο κέντρο που μενω οι περίεργοι που κανουν τέτοιες δουλειές ειναι Πακιστανοί, Αλγερινοί και Μαροκινοί  και το όνομα του κατηγορούμενου μοιάζει κάτι από αυτά τα 3 ..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε

Παντως ενα ειναι σιγουρο, αν σε ξανά καλέσει δικαστήριο θα πας με χιλια😁

1000 = 2 x 500, οπότε λογικό.

Επεξ/σία από dtzgr
Δημοσ.
3 hours ago, Dimakos7 said:

Καλησπέρα, πέρσυ μου είχαν κλέψει τις πινακίδες δύο φορές, την 2η είχα κάνει μήνυση(χωρίς να ξέρω ποιος και τι), μετά από κάνα 20μηνο μάλλον τον βρήκαν τον τύπο που τις είχε κλέψει και με είχαν καλέσει για μάρτυρα μάλλον από την αστυνομία(δεν με είχαν πει τον λόγο βέβαια) να μην τα πολυλογω σήμερα μου ήρθε πρόστιμο 500ευρω, πήγα στα δικαστήρια και με είπαν ότι λόγω λιπομαρτυρία. Τέλος πάντων πήγα σε 5-6 γραφεία έκανα μια ανακοπή που μου είπαν να κάνω και στο χαρτί που μου έδωσαν έγραψα τον λόγω που έλειπα.Αυτοι με είπαν ότι θα έχω μια δίκη για να απολογηθώ το γιατί έλειπα.Υπάρχει περίπτωση να τα γλιτωσω τα 500ε γνωρίζει κανείς ;; ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ

Όταν έκανες τη μήνυση κάτω κάτω έχει ένα πεδίο που βάζεις υπογραφή.

την επόμενη φορά να προσεχείς πού την βάζεις.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, JakeKaufman είπε

Όταν έκανες τη μήνυση κάτω κάτω έχει ένα πεδίο που βάζεις υπογραφή.

την επόμενη φορά να προσεχείς πού την βάζεις.

Βασικά δήλωσα κλοπή νομίζω πέρασαν 3 χρόνια δεν θυμάμαι, άλλος ένας εξυπνακιας ..

• Like 1
Δημοσ.

Πας στο δικαστήριο και σου λένε να πεις ψέματα για το που ήσουν; Κάτι δεν κολλάει.....

Δηλαδή σε ειδοποιήσανε μία μέρα πριν και δεν πρόλαβες να παραβρεθείς; Δεν νομίζω. Οπότε θα υποστείς τις συνέπειες....

Δημοσ.
Στις 23/11/2023 στις 9:41 ΜΜ, Klausx είπε

Πας στο δικαστήριο και σου λένε να πεις ψέματα για το που ήσουν; Κάτι δεν κολλάει.....

Δηλαδή σε ειδοποιήσανε μία μέρα πριν και δεν πρόλαβες να παραβρεθείς; Δεν νομίζω. Οπότε θα υποστείς τις συνέπειες....

Αδερφέ για αρχή δεν κατάλαβες καλά ή μπορεί να μην το εξήγησα και καλά .. Το 2020 μου είχαν κλέψει δύο φορές τις πινακίδες την 2η φορά είχα κάνει καταγγελία, το 2022 με είχαν πάρει τηλ να παρευρεθώ σε μια δική σαν μάρτυρας και δεν είχα πάει δεν θυμάμαι τον λόγο.. Και σήμερα μου ήρθε πρόστιμο 500ε από την εφορια είδος φόρου: ποινικά και πήγα στα δικαστήρια να ρωτήσω για πιο λόγο πρόκειται .. ποιες συνέπειες με κλέβουν πληρώνω από την τσέπη μου τις καινούργιες πινακίδες θα υποστώ και συνέπειες ; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

και δεν είχα πάει δεν θυμάμαι τον λόγο..

Απλά τους έγραψες ή έχεις πρόβλημα μνήμης. Φυσικά και θα έχεις συνέπειες αφού αυτό λέει ο νόμος. Υπογράφεις και ψέμματα επειδή στο είπε μία κοπέλα στο γραφείο, άστα να πάνε. Αν δεν ήθελες να μπλέξεις με τον νόμο και δικαστήρια να μην έκανες καταγγελία.

Δημοσ.
12 minutes ago, Dimakos7 said:

Αδερφέ για αρχή δεν κατάλαβες καλά ή μπορεί να μην το εξήγησα και καλά .. Το 2020 μου είχαν κλέψει δύο φορές τις πινακίδες την 2η φορά είχα κάνει καταγγελία, το 2022 με είχαν πάρει τηλ να παρευρεθώ σε μια δική σαν μάρτυρας και δεν είχα πάει δεν θυμάμαι τον λόγο.. Και σήμερα μου ήρθε πρόστιμο 500ε από την εφορια είδος φόρου: ποινικά και πήγα στα δικαστήρια να ρωτήσω για πιο λόγο πρόκειται .. ποιες συνέπειες βρε λαχανο με κλέβουν πληρώνω από την τσέπη μου τις καινούργιες πινακίδες θα υποστώ και συνέπειες ; 

Με τον τρόπο που εκφράζεσαι θα λάβεις σίγουρα βοήθεια.

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Klausx είπε

Απλά τους έγραψες ή έχεις πρόβλημα μνήμης. Φυσικά και θα έχεις συνέπειες αφού αυτό λέει ο νόμος. Υπογράφεις και ψέμματα επειδή στο είπε μία κοπέλα στο γραφείο, άστα να πάνε. Αν δεν ήθελες να μπλέξεις με τον νόμο και δικαστήρια να μην έκανες καταγγελία.

Πως ειναι δυνατον να του κλεψουν τις πινακιδες και να μην κανει ? Πως θα βγαλει αλλες? Το συστημα χωλενει. Ειναι γελοιο να τον καλουν για μαρτυρα. Ουτε τον ειδε ποτε, ουτε ξερει την ακριβη ωρα που εγινε το συμβαν. Απλα ξυπνησε το πρωι και ελειπαν οι πινακιδες.

• Like 4
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, andreaspA είπε

Πως ειναι δυνατον να του κλεψουν τις πινακιδες και να μην κανει ? Πως θα βγαλει αλλες? Το συστημα χωλενει. Ειναι γελοιο να τον καλουν για μαρτυρα. Ουτε τον ειδε ποτε, ουτε ξερει την ακριβη ωρα που εγινε το συμβαν. Απλα ξυπνησε το πρωι και ελειπαν οι πινακιδες.

Πες τα ρε αδερφέ θα με τρελάνουν εδώ πέρα,εγώ ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να διαγραφεί το πρόστιμο και μου γράφουν εξυπνάδες .. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, andreaspA είπε

Δεν λέω ότι έχει άδικο για το συμβάν, αλλά σαν Μάρτυρας. Βλέπω ότι μπορείς να δηλώσεις απώλεια* ή κλοπή ακόμα και μέσω ΚΕΠ* χωρίς να πας στην αστυνομία. Φυσικά στην πράξη δεν γνωρίζω.

Μόλις τώρα, Dimakos7 είπε

Πες τα ρε αδερφέ θα με τρελάνουν εδώ πέρα,εγώ ρώτησα αν υπάρχει περίπτωση να διαγραφεί το πρόστιμο και μου γράφουν εξυπνάδες .. 

Με έναν καλό δικηγόρο όλα γίνονται, αλλά θα πληρώσεις εκεί το 500αρι.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Klausx είπε

Δεν λέω ότι έχει άδικο για το συμβάν, αλλά σαν Μάρτυρας. Βλέπω ότι μπορείς να δηλώσεις απώλεια* ή κλοπή ακόμα και μέσω ΚΕΠ* χωρίς να πας στην αστυνομία. Φυσικά στην πράξη δεν γνωρίζω.

Επειδη μου εχουν κλεψει κι εμενα πινακιδα απο μηχανακι στο παρελθον (δηλαδη λογικα αυτο εγινε, απλα ξυπνησα το πρωι πηγα να καβαλησω το μηχανακι και η πινακιδα ελειπε), την ιδια μερα πηγα αστυνομια και μου ειπαν (οπως το φανταζομουν δηλαδη) οτι καλα εκανα και το δηλωσα σε εκεινους διοτι οποιος την εκλεψε δεν ξερεις τι μπορει να πηγε να εκανε χρησιμοποιωντας την, και ξαφνικα να μπλεξω επειδη ειναι στο ονομα μου. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Klausx είπε

Με έναν καλό δικηγόρο όλα γίνονται, αλλά θα πληρώσεις εκεί το 500αρι.

Φίλε μου μου έκλεψαν τις πινακίδες, πήρα ρεπό από την δουλειά πήγα στο τμήμα την πρώτη φορά αν δεν κάνω λάθος δήλωσα ότι την έχασα, πήγα στο μεταφορών πλήρωσα 30ε για να βγαλω καινούργιες, όταν πήρα τις καινούργιες μου τις ξανά έκλεψαν μέσα σε μία βδομάδα και ξανά έδωσα 60ε για τις επόμενες. 

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, andreaspA είπε

δηλωση κλοπης κανεις, η αστυνομια σου δινει ενα χαρτι οτι εχεις δηλωσει απωλεια/κλοπη και πας στα ΚΕΠ με την αδεια και βγαζεις καινουργιες

δικαστηριο γινεται αν κανεις μηνυση

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, fredd0 είπε

δηλωση κλοπης κανεις, η αστυνομια σου δινει ενα χαρτι οτι εχεις δηλωσει απωλεια/κλοπη και πας στα ΚΕΠ με την αδεια και βγαζεις καινουργιες

δικαστηριο γινεται αν κανεις μηνυση

Πηγαίνεις στην διεύθυνση μεταφορών δίνεις την άδεια σου και περιμένεις μέχρι να βγουν οι καινούργιες 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...