Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, το 2020 μου είχαν κλέψει τις πινακίδες δύο φορές, την 2η είχα κάνει καταγγελια(χωρίς να ξέρω ποιος και τι), μετά από κάνα 20μηνο μάλλον τον βρήκαν τον τύπο που τις είχε κλέψει και με είχαν καλέσει για μάρτυρα μάλλον από την αστυνομία(δεν με είχαν πει τον λόγο βέβαια) να μην τα πολυλογω σήμερα μου ήρθε πρόστιμο 500ευρω, πήγα στα δικαστήρια και με είπαν ότι λόγω λιπομαρτυρία. Τέλος πάντων πήγα σε 5-6 γραφεία έκανα μια ανακοπή που μου είπαν να κάνω και στο χαρτί που μου έδωσαν έγραψα τον λόγω που έλειπα.Αυτοι με είπαν ότι θα έχω μια δίκη για να απολογηθώ το γιατί έλειπα.Υπάρχει περίπτωση να τα γλιτωσω τα 500ε γνωρίζει κανείς ;; ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ

Επεξ/σία από Dimakos7
  • Confused 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

δηλαδη σε έκλεψαν, έκανες μήνυση, τον βρήκαν και αντί να παραστείς στο δικαστήριο αποφάσισες απλά να μην πας ; 

σοβαρά τώρα ; 

• Like 20
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, zanskou είπε

δηλαδη σε έκλεψαν, έκανες μήνυση, τον βρήκαν και αντί να παραστείς στο δικαστήριο αποφάσισες απλά να μην πας ; 

σοβαρά τώρα ; 

Σοβαρότατα ήμουν εκτός πόλης εκείνο το διάστημα, και πέρα από αυτό όταν τους είχα πάρει τηλ. Δεν μου έλεγαν για πια υπόθεση πρόκειται και βασικά πιο πάνω ειπα μετά από ένα 6μηνο τώρα που το τσεκαρα το 2020 μου τις είχαν κλέψει και το 2022 με πήραν για την δική. Τεσπά μπορώ υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω αυτό το πρόστιμο ;

• Confused 2
Δημοσ.

Αν ήσουν εκτός πόλης πρέπει να βεβαιώσεις με κάποιο τρόπο ότι είχες κάποιο ανυπέρβλητο κώλυμμα (πχ εισαγωγή σε νοσοκομείο). 

για οποιοδήποτε άλλο λόγο, ό,τι δουλειά και να κάνεις μπορείς να πάρεις άδεια για να παραστείς σε δικαστήριο 

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

όταν τους είχα πάρει τηλ. Δεν μου έλεγαν για πια υπόθεση πρόκειται

Σε πόσες υποθέσεις είσαι μπλεγμένος δηλαδή? 

13 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

Τεσπά μπορώ υπάρχει περίπτωση να γλιτώσω αυτό το πρόστιμο ;

Άρθρο:232 Ανάκληση καταδίκης για λιπομαρτυρία στο ακροατήριο

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

Καλησπέρα, πέρσυ μου είχαν κλέψει τις πινακίδες δύο φορές, την 2η είχα κάνει μήνυση(χωρίς να ξέρω ποιος και τι), μετά από κάνα 20μηνο μάλλον τον βρήκαν τον τύπο που τις είχε κλέψει και με είχαν καλέσει για μάρτυρα μάλλον από την αστυνομία(δεν με είχαν πει τον λόγο βέβαια) να μην τα πολυλογω σήμερα μου ήρθε πρόστιμο 500ευρω, πήγα στα δικαστήρια και με είπαν ότι λόγω λιπομαρτυρία. Τέλος πάντων πήγα σε 5-6 γραφεία έκανα μια ανακοπή που μου είπαν να κάνω και στο χαρτί που μου έδωσαν έγραψα τον λόγω που έλειπα.Αυτοι με είπαν ότι θα έχω μια δίκη για να απολογηθώ το γιατί έλειπα.Υπάρχει περίπτωση να τα γλιτωσω τα 500ε γνωρίζει κανείς ;; ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ

ότι νάναι. Το αν θα γλυτωσεις το πρόστιμο εξαρτάται τι θα πεις στο δικαστήριο , δηλαδή το λόγο που δεν εμφανίστηκες και αν τους πείσεις ότι λες αλήθεια.

Αν λες ότι έγραψες και στο πρώτο μήνυμα δεν βλέπω να το γλυτώνεις.😜

• Like 1
Δημοσ.
21 hours ago, Nabuko said:

Σε πόσες υποθέσεις είσαι μπλεγμένος δηλαδή? 

Άρθρο:232 Ανάκληση καταδίκης για λιπομαρτυρία στο ακροατήριο

Σε καμία, δεν έχω πάει ποτέ στα δικαστήρια για κανέναν λόγο. Απλά μετά από δύο χρόνια μετά την κλοπή πινακίδων, μου λένε πως πρέπει να παρευρεθώ σαν μάρτυρας σε μία δική ενός πακιστανοαλγερινο ονοματεπώνυμο και δεν μου λένε τον λόγο.

21 hours ago, papoys1 said:

ότι νάναι. Το αν θα γλυτωσεις το πρόστιμο εξαρτάται τι θα πεις στο δικαστήριο , δηλαδή το λόγο που δεν εμφανίστηκες και αν τους πείσεις ότι λες αλήθεια.

Αν λες ότι έγραψες και στο πρώτο μήνυμα δεν βλέπω να το γλυτώνεις.😜

Βασικά στην δικαιολογία έγραψα ότι πήγα αλλά επειδή ήταν πρώτη φορά στα δικαστήρια και δεν γνωρίζω την διαδικασία,γινόταν και χαμός από κόσμο  δεν άκουσα ποτέ το όνομα μου. Αυτό μου το είπε η γυναίκα από το γραφείο να γράψω γιατί άμα έγραφα ότι ήμουν εκτός πόλης δεν θα το δεχτούν. 😅😅

• Confused 3
  • Sad 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

Βασικά στην δικαιολογία έγραψα ότι πήγα αλλά επειδή ήταν πρώτη φορά στα δικαστήρια και δεν γνωρίζω την διαδικασία,γινόταν και χαμός από κόσμο  δεν άκουσα ποτέ το όνομα μου.

1 ώρα πριν, Dimakos7 είπε

Τέλος πάντων πήγα σε 5-6 γραφεία έκανα μια ανακοπή που μου είπαν να κάνω και στο χαρτί που μου έδωσαν έγραψα τον λόγο που έλειπα.Αυτοι με είπαν ότι θα έχω μια δίκη για να απολογηθώ το γιατί έλειπα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, korakios είπε

Έλειπα από την δική, όχι από το δικαστήριο αν αυτό θες να μου δείξεις.. Πήγα αλλά δεν άκουσα ποτέ το όνομα μου κάπως έτσι τώρα κατά πόσο θα το πιστέψουν τι να πω .. 

11 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Παντως ενα ειναι σιγουρο, αν σε ξανά καλέσει δικαστήριο θα πας με χιλια😁

Σίγουρα. Εντάξει από την μία μαλακια μου που δεν πήγα οκ αλλά 500ευρω με τόκο κάθε μήνα αν είναι δυνατόν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

Έλειπα από την δική, όχι από το δικαστήριο αν αυτό θες να μου δείξεις.. Πήγα αλλά δεν άκουσα ποτέ το όνομα μου κάπως έτσι τώρα κατά πόσο θα το πιστέψουν τι να πω .. 

Σίγουρα. Εντάξει από την μία μαλακια μου που δεν πήγα οκ αλλά 500ευρω με τόκο κάθε μήνα αν είναι δυνατόν.

εχεις ιδεα τι ΣΠΑΣΙΜΟ @@ων ειναι να πας στο δικαστηρια γιατι εισαι μαρτυρας, να χασεις τη μερα σου και να μη γινει η δικη γιατι ο παπαρας που εκανε τη μηνυση δεν εμφανιστηκε?

δε φανταζεσαι

Επεξ/σία από fredd0
  • Like 12
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 λεπτά πριν, fredd0 είπε

εχεις ιδεα τι ΣΠΑΣΙΜΟ @@ων ειναι να πας στο δικαστηρια γιατι εισαι μαρτυρας, να χασεις τη μερα σου και να μη γινει η δικη γιατι ο παπαρας που εκανε τη μηνυση δεν εμφανιστηκε?

δε φανταζεσαι

Πια μέρα έχασαν ρε φίλε ώπα. Έχεις ιδέα τι σπάσιμο @@ων είναι να σε κλέβουν της πινακίδες δύο φορές μέσα σε ενάμιση μήνα + τα έξοδα για να πάρω τις καινούργιες και τον χρόνο πήγαινε έλα στο μεταφορών .... παπάρας κιόλας λολ δύο χρόνια έκαναν να βρουν τον Πακιστανό που τις έκλεψε ας χάσουν και ένα πρωί

2 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

Πια μέρα έχασαν ρε φίλε ώπα. Έχεις ιδέα τι σπάσιμο @@ων είναι να σε κλέβουν της πινακίδες δύο φορές μέσα σε ενάμιση μήνα + τα έξοδα για να πάρω τις καινούργιες και τον χρόνο πήγαινε έλα στο μεταφορών .. παπάρας κιόλας λολ δύο χρόνια έκαναν να βρουν τον Πακιστανό που τις έκλεψε ας χάσουν και ένα πρωί 

Επεξ/σία από Dimakos7
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

Πια μέρα έχασαν ρε φίλε ώπα. Έχεις ιδέα τι σπάσιμο @@ων είναι να σε κλέβουν της πινακίδες δύο φορές μέσα σε ενάμιση μήνα + τα έξοδα για να πάρω τις καινούργιες και τον χρόνο πήγαινε έλα στο μεταφορών .... παπάρας κιόλας λολ δύο χρόνια έκαναν να βρουν τον Πακιστανό που τις έκλεψε ας χάσουν και ένα πρωί

αστυνομικοι δε πηγαν?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Dimakos7 είπε

λολ δύο χρόνια έκαναν να βρουν τον Πακιστανό που τις έκλεψε ας χάσουν και ένα πρωί

Λολ ο μόνος που μπορεί να έχασε τη μέρα του ήταν ο Πακιστανός ή Πακιστανοαλγερινός(?). Αν πήγε στη δίκη βέβαια.

Επεξ/σία από Nabuko
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...