Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα! 

Είχα μια πολύ καλή εμπειρία με την 5y Premium εγγύηση του Κωτσόβολου.  3.5 ετών 65ρα oled τηλεόραση εμφάνισε Dead pixels τους πήρα τηλέφωνο, έστειλα φωτογραφίες, σε 2 μέρες ήρθαν την πήραν και σε άλλες 5 μου είπαν να περάσω από κατάστημα να πάρω νέα, επίκαιρο μοντέλο.

Έχω τώρα τη δυνατότητα να βάλω είτε την επέκταση +3y του Κωτσόβολου, είτε στα 100ε παραπάνω, να βάλω την μεγάλη 5y της lg η οποία καλύπτει και σπάσιμο /ζημιά από νερό. (έχπυμε & μικρό παιδάκι πλέον) 

Τυπικά θα πήγαινα στην lg που καλύπτει το σπάσιμο. 

Έχει κανείς εμπειρία μαζί τους; 

Αν είναι γρήγοροι και αν μας κάνουν τη ζωή εύκολη ή δυσκολευονται; 

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από nionionio
Δημοσ.

Με εχει προβληματισει και εμενα το συγκεκριμενο. Σε ενα LG πλυντηριο, κατεληξα να παρω εγγυηση απο LG. Δεν ξερω αν εκανα σωστα ή οχι. Απο κωτσοβολο παντως, με μια αποτυχημενη επισκευη, πηρα καινουργιο στεγνωτηριο ρουχων.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, andreaspA είπε

Με εχει προβληματισει και εμενα το συγκεκριμενο. Σε ενα LG πλυντηριο, κατεληξα να παρω εγγυηση απο LG. Δεν ξερω αν εκανα σωστα ή οχι. Απο κωτσοβολο παντως, με μια αποτυχημενη επισκευη, πηρα καινουργιο στεγνωτηριο ρουχων.

Τελικά πήρα TV από πλαίσιο & θα πουλήσω την επιστροφή, έβαλα την επέκταση (φαίνεται να έχει ίδιους όρους με κωτσοβολο) γιατί την είχε μισή τιμή και έχω δικαίωμα να την ακυρώσω & να μου γυρίσουν τα χρήματα. 

Σκέφτομαι να κάνω της LG, για λίγα παραπάνω χρήματα καλύπτει + σπάσιμο

Επεξ/σία από nionionio

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...