klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Λοιπόν μολις τελείωσα. Βγάζετε οσα νούμερα θέλετε σε μια ταυτότητα. Δεν περιορίζεται σε ένα. Οριο χρήσης δεν έχει. 5g υποστηρίζει. Μονο μετρητά αλλα η κοπέλα αφησε να εννοηθεί οτι μπορείς να κάνεις κ επιτόπου καταθεση ιρις. Αυτά. Δεν πέτυχα κανέναν απο εσάς νομίζω αλλα ήμουν ο τύπος με το καρότσι. Τωρα μαζεύτηκε αρκετός κόσμος οπότε δοκιμάστε αργότερα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feigen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 ελπιζω να μη μεινετε μονο με την καρτα στο χερι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheDay2012 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Ξέρει κάποιος τι ώρα κλείνει στη Ομόνοια; Το σκέφτομαι μήπως περάσω μετά τη δουλειά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Σιγά μην ξέρει ο πωλητής για όριο χρήσης. Προφανώς δεν θα έχει ιδέα και μετά μόλις σε κατεβάσουν στο 1 mbps θα ψάχνεσαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Από τη στιγμή που στην εφαρμογή frog γράφει ξεκάθαρα ότι τα unlimited λήγουν σε ένα χρόνο, και ότι η φραγή είναι σε ένα χρόνο+, δεν νομίζω ότι μπορούν να αλλάξουν τις ημερομηνίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kofer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Περιορισμό στην ταχύτητα όμως μπορούν να βάλουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Delas.46 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, kofer είπε Περιορισμό στην ταχύτητα όμως μπορούν να βάλουν. Έχει γίνει κάτι τέτοιο σε καρτοκινητό στο παρελθόν; Αλήθεια δεν ξέρω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mercier Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Η ώρα είναι τέσσερις απόγευμα και τώρα μπαίνει αυτός που είχε έρθει πριν τις δώδεκα το μεσημέρι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, zurabik είπε ναι 120 είναι η κανονική τιμή Πώς λέγεται αυτό το πακέτο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Και κόφτη στα 200-300GB να βάλουν πάλι συμφέρει. Έχω την προηγούμενη προσφορά απ' τη voda και ποτέ δεν τα πλησίασα, και ταινίες βλέπω και συνέχεια στο internet είμαι και ούτε καν τα έφτασα τα 300GB. Αν μερικοί νομίζουν ότι θα δουλέψουν ίντερνετ καφέ με μια κάρτα SIM, προφανώς δεν κάνει . Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από Christos84# 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
-XOF- Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Αυτό που λέτε οτι μπορείς να πάρεις πάνω από μια sim το άτομο, σημαίνει ότι μπορείς να κρατήσεις πχ. την δεύτερη χωρίς να την ενεργοποιήσεις ώστε να την έχεις μετά 2ο χρόνο ή ούτε καν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnTss Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Θεσσαλονίκη τώρα, περίπου 6 άτομα μπροστά μου και άλλα 10 απ' εξω και μαζεύονται και άλλοι.. Είμαι εδώ 15' και μόνο ένας έχει εξυπηρετηθεί. Δεν θα το πρότεινα να έρθετε τώρα . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Πάντως χωρις πλακα απο μεριας μου . Χρειάζομαι και δεύτερη sim , το πρωι που πηρα το έπαιξα ηθικός και δεν ζήτησα. Αν υπαρχει κάποιος απο Περιστέρι που να μπορεσει να πάρει μια επιπλέον. Να παμε και στον Γερμανό επιτόπου να την περασει στο όνομα μου και να παρει τα χρήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 22 minutes ago, NeCrOmAnCeR19 said: Πάντως χωρις πλακα απο μεριας μου . Χρειάζομαι και δεύτερη sim , το πρωι που πηρα το έπαιξα ηθικός και δεν ζήτησα. Αν υπαρχει κάποιος απο Περιστέρι που να μπορεσει να πάρει μια επιπλέον. Να παμε και στον Γερμανό επιτόπου να την περασει στο όνομα μου και να παρει τα χρήματα. Μπορείς να του κάνεις εξουσιοδότηση να γίνει απευθείας σε σένα. Του στέλνεις και την ταυτότητα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cat1967 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Σαλόνικα πώς πάει παιδιά; Έχει κόσμο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις