kofer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, Feigen είπε pos γιατι δε δέχονται? Εστειλα τον αδερφό μου και του φάνηκαν πολύ ύποπτοι να μην δέχονται ουτε pos που ειναι υποχρεωτικα παντου. Ειχαν ενα τεραστιο πανο που έγραφε δε δέχονται pos. Οποιαδηποτε σοβαρη επιχείρηση ειναι υποχρεωμενη να εχει pos. Αρνηθηκε να αγοράσει Θεσσαλονίκη ή Αθήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Agathoklis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 καλημερα, καποια ενημερωση , σχετικα με τον κοσμο που εχει απ εξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Elias87GR Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήγα και έφυγα. Άτομα που ρώτησα εκεί στην ουρα μου είπαν οτι εχει 2 υπάλληλους μεσα, που εξυπηρετούσαν ανα 10 λεπτά, 1 άτομο. Όσοι έχετε απορία πόσο μεγάλη είναι η ουρά... Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από Elias87GR 3 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 για μετρηστε 60 ευρα στα ταμεια !!! δεν φοβουνται μην γινει κανενα ντου εκει περα ? απορια το ειχα .... σε εναν φακελο τα ριχνουν !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Πήγα πριν λίγο κ είχε φουλ κόσμο..θα πάω αύριο το πρωί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, nat10 είπε Πήγα πριν λίγο κ είχε φουλ κόσμο..θα πάω αύριο το πρωί πηγαινε κατα τις 8 ομως .... αν θες να πιασεις θεση να εξυπηρετιθεις ανθρωπινα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nat10 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε πηγαινε κατα τις 8 ομως .... αν θες να πιασεις θεση να εξυπηρετιθεις ανθρωπινα . Αν ξυπνήσω νωρίς, θα πάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
satpit Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Αύριο δε θα έχει...🤣😂..θα τιναξω την μπάνκα στον αερα όταν θα έρθει η σειρά μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Θεσσαλονίκη τώρα δεν έχει καθόλου κόσμο .3 ατομα μόνο σε 2 γκισέ μια χαρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos84# Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε για μετρηστε 60 ευρα στα ταμεια !!! δεν φοβουνται μην γινει κανενα ντου εκει περα ? απορια το ειχα .... σε εναν φακελο τα ριχνουν !! Όποιος ψήνεται για μπούκα ας στείλει pm. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias99 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Just now, logik said: Θεσσαλονίκη τώρα δεν έχει καθόλου κόσμο .3 ατομα μόνο σε 2 γκισέ μια χαρα έχει εκεί κοντά κανέναν γερμανό να την κάνουμε e-sim ξέρεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
klainmaingr Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Θεσσαλονίκη ειμαστε πεντε ατομα ουρά. Ηρεμία. Ξέρουμε αν πιάνει κ 5g το συγκεκριμένο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Και μένα μου φάνηκε περίεργο χθες που πήγα που δεν είχαν πος και μάλιστα το ανακαλύψαμε την ώρα της πληρωμής... Δε νομίζω ότι θα έχουμε θέμα όμως. Όλοι οι υπάλληλοι ήταν πιστοποιημενοι της cosmote. Just now, klainmaingr said: Θεσσαλονίκη ειμαστε πεντε ατομα ουρά. Ηρεμία. Ξέρουμε αν πιάνει κ 5g το συγκεκριμένο; Πιάνει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Όποιος δεν βαριέται ας μου θυμίσει γιατί χάθηκε στα τόσα μηνύματα εδώ μέσα τι όριο δεδομένων μπορεί να έχει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
logik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 42 λεπτά πριν, elias99 είπε έχει εκεί κοντά κανέναν γερμανό να την κάνουμε e-sim ξέρεις? Ναι Εγνατίας 80 με Αριστοτέλους 30 έχει Γερμανό ανοιχτά μέχρι τις 21:00 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις