link67 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, Engimek είπε Για τα λεπτά σίγουρα συμφωνούμε. Αλλά για τα data - όσο θα το ήθελα και εγώ αυτό, υπάρχει τεχνολογικός περιορισμός. Το κάθε φάσμα μπορεί να υποστηρίξει συγκεκριμένο bandwidth. Αν είχαμε όλοι απεριόριστα παντού με σταθερή χαμηλή τιμή θα βλέπαμε τις ταχύτητες να γονατίζουν συνεχώς. Να σκέφτεστε πάντα ότι υπάρχει ένα σημείο καμπής (όπου σταθερή >> unlimited δεδομένα κινητής σε τιμή) στο οποίο αν φτάναμε, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα δοκίμαζε να καταργήσει μαζικώς σταθερές συνδέσεις και να πάει με 4g/5g router αποκλειστικά. Εκεί θα βλέπατε μονοψήφια mbps σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Σίγουρα με το 5g θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση αλλά και πάλι υπάρχουν όρια. Γιατί νομίζετε δηλαδή πως η προσφορά αυτή γίνεται μόνο σε δυο καταστήματα και όχι online. Κατά τη γνώμη μου η cosmote θέλει να κάνει ένα καλό crash test στο δίκτυό της με ικανό (αλλά όχι μη διαχειρίσιμο) αριθμό συνδρομητών σε περιοχές όπου έχει καλή κάλυψη. Φωτό παίζουν να δούμε τι κατάσταση επικρατεί? Δεν χρειάζεται φωτογραφία, μόλις πέρασα κι εγώ, τουλάχιστον 20-30 άτομα ουρά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kofer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μόνο μετρητά ισχύει και για Αθήνα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nathanael Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 φαινεται καλη προσφορα αυτη παρα εγω δινω 30 ευρω παγιο καθε μηνα στη κοσμοτε για απεριοριστα. και εχω την απορια μετα το περας του ενος χρονου απεριοριστων τι ανανεωση θα εχει? παλι να δωσεις 60 ευρω για ενα χρονο παλι? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zurabik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, Nathanael είπε φαινεται καλη προσφορα αυτη παρα εγω δινω 30 ευρω παγιο καθε μηνα στη κοσμοτε για απεριοριστα. και εχω την απορια μετα το περας του ενος χρονου απεριοριστων τι ανανεωση θα εχει? παλι να δωσεις 60 ευρω για ενα χρονο παλι? κανονικά το πακέτο έχει 120 ευρώ ..άλλα και πάλι μόνο σε κατάστημα .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 πηρα την δικη μου εγω , δυστυχως δεν ενεργοποιείται σε ηδη υπαρχον ενεργο αριθμο frog. εφτασα 10:30 εξω απο το καταστημα , εφυγα στις 12:20 . Μια sim καρτα ανα ταυτότητα. ( ο συμφορουμιτης που μιλουσαμε εξω απο το καταστημα , ας γραψει και αυτός την εμπειρία του ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*trinity Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 17 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε πηρα την δικη μου εγω , δυστυχως δεν ενεργοποιείται σε ηδη υπαρχον ενεργο αριθμο frog. εφτασα 10:30 εξω απο το καταστημα , εφυγα στις 12:20 . Μια sim καρτα ανα ταυτότητα. ( ο συμφορουμιτης που μιλουσαμε εξω απο το καταστημα , ας γραψει και αυτός την εμπειρία του ) Οταν εφυγες πως ηταν η ουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MSC3169 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε πηρα την δικη μου εγω , δυστυχως δεν ενεργοποιείται σε ηδη υπαρχον ενεργο αριθμο frog. εφτασα 10:30 εξω απο το καταστημα , εφυγα στις 12:20 . Μια sim καρτα ανα ταυτότητα. ( ο συμφορουμιτης που μιλουσαμε εξω απο το καταστημα , ας γραψει και αυτός την εμπειρία του ) Ότι είπε και ο φίλος από πάνω. Η ουρά αυτή τη στιγμή κοντά στα 50 άτομα. 2ωρο σίγουρα η αναμονή. Τουλάχιστον τώρα δεν έχει τόσους Ασιάτες που δεν μιλάνε ούτε αγγλικά και η συνεννόηση γίνεται με νοήματα. Καλό κουράγιο σε όσους πάνε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostis1971 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, *trinity είπε Οταν εφυγες πως ηταν η ουρα Εργάζομαι εκεί κοντα και η ουρά είναι γύρω στα 60 και πλέον άτομα (Κινέζοι,Φιλιππινέζοι γενικά αλοδαποί και ελάχιστοι Έλληνες)γενικά έχει μεγάλη αναμονή .(Θα επανέλθω με νεότερη ανάρτηση) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
enlightened Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Καλα ας μην κάνουμε φυλετικά σχόλια. Εξάλλου η frog εχει φτιαχτεί ειδικά για συνανθρώπους μας από άλλες χώρες που ήρθαν εδώ για ενα καλύτερο μέλλον. 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*trinity Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 45 λεπτά πριν, zurabik είπε κανονικά το πακέτο έχει 120 ευρώ ..άλλα και πάλι μόνο σε κατάστημα .. Δηλαδή αν δεν το προλάβω και πάω τη Δευτέρα υπάρχει τέτοιο πακέτο με 120 ευρώ γιατί πάλι με συμφέρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alexx_bauer Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, *trinity είπε Δηλαδή αν δεν το προλάβω και πάω τη Δευτέρα υπάρχει τέτοιο πακέτο με 120 ευρώ γιατί πάλι με συμφέρει και εγώ θα ήθελα να το μάθω αυτό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Feigen Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) pos γιατι δε δέχονται? Εστειλα τον αδερφό μου και του φάνηκαν πολύ ύποπτοι να μην δέχονται ουτε pos που ειναι υποχρεωτικα παντου. Ειχαν ενα τεραστιο πανο που έγραφε δε δέχονται pos. Οποιαδηποτε σοβαρη επιχείρηση ειναι υποχρεωμενη να εχει pos. Αρνηθηκε να αγοράσει Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από Feigen 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zurabik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 9 λεπτά πριν, *trinity είπε Δηλαδή αν δεν το προλάβω και πάω τη Δευτέρα υπάρχει τέτοιο πακέτο με 120 ευρώ γιατί πάλι με συμφέρει ναι 120 είναι η κανονική τιμή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NeCrOmAnCeR19 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 πλακα θα εχει σε κανα 3 μηνο , να φαμε καμια φόλα ολοι μαζι !! να τρεχουμε να κατεβαζουμε τζαμαριες !! υπαρχει βεβαια αποδειξη πληρωμης , με το qr code της ααδε βεβαια .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zurabik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δεν ξέρω αν είναι φόλα παιδιά αν είναι και εγώ θα την πάθω εγώ 4 πήρα ότι είδα ότι μου είπανε τα έγραψα εδώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις