Προς το περιεχόμενο

Απεριοριστα data για ενα χρονο με 60€ frog μονο σε καταστημα ΤΕΛΟΣ

zurabik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Το κατάστημα Αθήνας στο χάρτη δείχνει ότι ανοίγει στις 12. Ας επιβεβαιώσει όποιος γνωρίζει για το ωράριο. 

8 ώρες πριν, ventalias είπε

Για Θεσσαλονίκη, μου είπανε 8 το πρωί με 9 το βράδυ. Το Σάββατο μάλλον (δε το ρώτησα) μέχρι τις 8, όπως όλα τα καταστήματα.

Όταν λες "σου είπανε" εννοεις στο είπαν γενικώς περαστικοί;

Το Google πάντως γράφει ότι ανοίγει στη μια το μεσημέρι. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η κατάσταση ειναι απλα γελοια....η φρογκ ανηκει στο κοσμοτε που εχει υπηρεσία ηλ.πληρωμων και δε δεχεται ηλ.πληρωμες;

Ελεος ρε πιαααα ταλαιπωρείτε το κοσμο για τα γαμωαπεριοριστα σας...ποσες καρτες υπογιζετε να δωσετε; 10000 100000; βαλτε τις στο σαητ να κανει ο κοσμος εκδηλωση ενδιαφέροντος εκει και καντε κληρωση η βαλτε σειρα προτεραιότητας....

Πως δεν σκέφτηκαν να βάλουν ένα κιόσκι να τις πουλάνε στη νησίδα της Συγγρού να παίζουμε και froggy για να φτάσουμε;

Τι διαλο; σαδιστες κανουν κουμαντο;

Επεξ/σία από Fubar1916
  • Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1

41 minutes ago, mercier said:
9 hours ago, ventalias said:

Για Θεσσαλονίκη, μου είπανε 8 το πρωί με 9 το βράδυ. Το Σάββατο μάλλον (δε το ρώτησα) μέχρι τις 8, όπως όλα τα καταστήματα.

Όταν λες "σου είπανε" εννοεις στο είπαν γενικώς περαστικοί;

Το Google πάντως γράφει ότι ανοίγει στη μια το μεσημέρι. 

Πήγα χτες το απόγευμα γύρω στις 7. Το ανέφερα και σε προηγούμενο post. Δεν είχε κόσμο, αλλά μου είπαν ότι δεν έχουν POS και δεν είχα μετρητά μαζί μου. Ρώτησα το ωράριο και έφυγα. Πήγα για μια άλλη δουλειά και ξαναγύρισα με μετρητά στις 8:30 και πρόλαβα να πάρω την προσφορά.

• Like 1

Αν δίνονται απεριόριστα από την cosmote σε αυτή την τιμή καταλαβαίνετε τι εκμετάλλευση υπάρχει σε καρτοκινητά, δε συζητώ την κοροϊδία στους συνδρομητές συμβολαίου. 

• Like 4

Αυτη την στιγμή εξω απο το κατάστημα στην Ομόνοια ειναι 6 ατομα . Οποιος θελει έρχεται για καφε μεχρι να ανοίξει ! 

Τραγικοι κατακτήσαμε 

• Like 3

18 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Αυτη την στιγμή εξω απο το κατάστημα στην Ομόνοια ειναι 6 ατομα . Οποιος θελει έρχεται για καφε μεχρι να ανοίξει ! 

Τραγικοι καταντήσαμε 

Αρα ανοίγει στις 12.

Αν θες ρωτησε τους τι ωρα ανοίγει αύριο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mercier είπε

Αρα ανοίγει στις 12.

Αν θες ρωτησε τους τι ωρα ανοίγει αύριο.

Ειμαι ο 5ος στην σειρά.

Άνοιξαν στις 10.40 σήμερα.

Ανεβηκε η ουρα στα 15 20 ατομα . 

Καθυστερούν λιγο οι διαδικασίες. 

Μετρητά μόνο ειπαν . 

Μπαινουν μεχρι 2 ατομα μεσα .

Θελει 1-2 γεροδεμενους να κρατανε τις σειρές, γιατι μπαίνουν σφηνα Κινέζοι κλπ 

Επεξ/σία από NeCrOmAnCeR19
  • Like 2

επειδη πολλοί θα την πάρουμε για 2η σιμ περιμένουμε με αγωνία να βγει guide διατήρησης του κύριου αριθμού μας για 1 έτος με το ελάχιστο κόστος 🙃

• Like 1

5€ κοστίζει η esim, πολύ πιο φθηνά από ότι ζητάει η cosmote (νομίζω 10€?)

IMG_4348.jpeg

Παιδιά με esim κάνουμε δουλειά 

Παιδιά, έχω συμβόλαιο σταθερό κ ίντερνετ με την cosmote (σε 1 χρόνο λήγει) γίνεται να μην πληρώσω τον λογαριασμό κ να μου το κόψουν κ να χρησιμοποιήσω την κάρτα της frog σαν Hotspot στο σπίτι για ίντερνετ; 

Έτσι συμφέρει φουλ, από το να πληρώνουμε 30€ τον μήνα για 50αρα γραμμή 

• Like 2

30 λεπτά πριν, NeCrOmAnCeR19 είπε

Ειμαι ο 5ος στην σειρά.

Άνοιξαν στις 10.40 σήμερα.

Ανεβηκε η ουρα στα 15 20 ατομα . 

Καθυστερούν λιγο οι διαδικασίες. 

Μετρητά μόνο ειπαν . 

Μπαινουν μεχρι 2 ατομα μεσα .

Θελει 1-2 γεροδεμενους να κρατανε τις σειρές, γιατι μπαίνουν σφηνα Κινέζοι κλπ 

Λούμπεν καταστάσεις 

• Like 1

2 ώρες πριν, tiniakos είπε

Αν δίνονται απεριόριστα από την cosmote σε αυτή την τιμή καταλαβαίνετε τι εκμετάλλευση υπάρχει σε καρτοκινητά, δε συζητώ την κοροϊδία στους συνδρομητές συμβολαίου. 

Κανονικα τωρα τα λεπτα και τα δεδομενα θα επρεπε να ειναι απεριοριστα ντε φακτο. Το να χρεωνουν το gb και το λεπτο ομιλιας εν ετει 2023 ειναι αισχρη κερδοσκοπια. Μετα σου λενε δεν υπαρχει καρτελ. Ας υπηρχε δυνατοτητα να εχουμε στις τραπεζες και το ταξις ξενα νουμερα και θα σου ελεγα εγω αν εμεναν συνδρομητες στο καρτελ τους.

• Like 8
  • Thanks 1

9 λεπτά πριν, x69pr είπε

Κανονικα τωρα τα λεπτα και τα δεδομενα θα επρεπε να ειναι απεριοριστα ντε φακτο

Για τα λεπτά σίγουρα συμφωνούμε. Αλλά για τα data - όσο θα το ήθελα και εγώ αυτό, υπάρχει τεχνολογικός περιορισμός. Το κάθε φάσμα μπορεί να υποστηρίξει συγκεκριμένο bandwidth. Αν είχαμε όλοι απεριόριστα παντού με σταθερή χαμηλή τιμή θα βλέπαμε τις ταχύτητες να γονατίζουν συνεχώς. Να σκέφτεστε πάντα ότι υπάρχει ένα σημείο καμπής (όπου σταθερή >> unlimited δεδομένα κινητής σε τιμή) στο οποίο αν φτάναμε, ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού θα δοκίμαζε να καταργήσει μαζικώς σταθερές συνδέσεις και να πάει με 4g/5g router αποκλειστικά. Εκεί θα βλέπατε μονοψήφια mbps σε πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Σίγουρα με το 5g θα έχει βελτιωθεί η κατάσταση αλλά και πάλι υπάρχουν όρια.

Γιατί νομίζετε δηλαδή πως η προσφορά αυτή γίνεται μόνο σε δυο καταστήματα και όχι online. Κατά τη γνώμη μου η cosmote θέλει να κάνει ένα καλό crash test στο δίκτυό της με ικανό (αλλά όχι μη διαχειρίσιμο) αριθμό συνδρομητών σε περιοχές όπου έχει καλή κάλυψη.

12 λεπτά πριν, el_el είπε

Δώδεκα πάρα δέκα αθηνα ήδη 50 άτομα ουρά

Φωτό παίζουν να δούμε τι κατάσταση επικρατεί?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...