barman_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 32 minutes ago, greengr21 said: Τραγελαφική προσφορά,σε δύο καταστήματα και με συγκεκριμένο ωράριο,η "διαφήμιση" πάντως εντός και εκτός εισαγωγικων μια χαρά γίνεται Δεν είναι καν καταστήματα. Είναι 2 χώροι και 2 3 άνθρωποι με 2 κινητά και 2 ταμπλετ να κάνουν τις συνδέσεις 3
Vinsomnia Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 19 minutes ago, barman_ said: Δεν είναι καν καταστήματα. Είναι 2 χώροι και 2 3 άνθρωποι με 2 κινητά και 2 ταμπλετ να κάνουν τις συνδέσεις Ξέρεις αν είναι απαραίτητο να έχεις μαζί την ταυτότητα; Ή αρκεί και σε φωτογραφία ή απλά ο αριθμός;
barman_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 20 minutes ago, Vinsomnia said: Ξέρεις αν είναι απαραίτητο να έχεις μαζί την ταυτότητα; Ή αρκεί και σε φωτογραφία ή απλά ο αριθμός; Θα σε γελάσω. Εμένα την έβγαλαν φώτο επιτόπου
ventalias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 23 minutes ago, Vinsomnia said: Ξέρεις αν είναι απαραίτητο να έχεις μαζί την ταυτότητα; Ή αρκεί και σε φωτογραφία ή απλά ο αριθμός; Μάλλον είναι απαραίτητη. Την έβγαλε φωτογραφία με ένα τάμπλετ, μαζί με τον αριθμό του καρτοκινητού, στην ίδια φωτογραφία. Για όσους είναι Θεσσαλονίκη, σήμερα το απόγευμα δεν είχε κόσμο. Αλλά να ξέρετε ότι δεν έχει POS, ούτε θα έχει μέχρι το Σάββατο. Μόνο μετρητά 1
datio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Lewnidas1995 είπε 5g 1333 Σε POCO X5 5G γράφει η Cosmote ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή. Θα ζητήσω από κανέναν με Iphone να στείλει το SMS με την SIM μου, κάτι που απ'ότι διάβασα στο forum βοηθάει. Πιάνω τώρα 4G+ 150-160Mbps download με 60-70Mbps upload. Σκίζει η προσφορά, κρίμα στην επαρχία που δεν μπόρεσε να επωφεληθεί. Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν είχαν POS, αλλά ντάξει klein τώρα 5 ευρώ/μήνα χωρίς να χρειάζεται ανανέωση κάθε 2-3 μήνες κάπως το εξισορροπεί. 1
ventalias Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 8 minutes ago, *trinity said: Το ωράριο των καταστημάτων ποιο ειναι Για Θεσσαλονίκη, μου είπανε 8 το πρωί με 9 το βράδυ. Το Σάββατο μάλλον (δε το ρώτησα) μέχρι τις 8, όπως όλα τα καταστήματα.
fysikos Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 15 ώρες πριν, Billator είπε Υπάρχει και εξασφάλιση φαντάζομαι ότι δεν θα ανοίξει κάποιο άλλο νούμερο με αυτή την εξουσιοδότηση με άλλους σκοπούς; Ή ότι δεν θα του φάει τα 60 ευρώ; Εκτός και αν ο καλός σαμαρείτης πάει με δικά του λεφτά να δημιουργήσει σε κάποιον άγνωστο τον νέον αριθμό (μέσω της εξουσιοδότησης) και ο άλλος 100% ΔΕΝ θα εξαφανιστεί ώστε απλά να κάνει επανέκδοση sim οπότε θα έχει απεριόριστα για ένα χρόνο δωρεάν αφού ήταν χορηγία άλλου. Αυτά που αναφέρω δεν είναι τραβηγμένα γίνονται 100άδες φορές καθημερινά. Προσέχετε τι κάνετε online με αγνώστους (δεν μιλάω για εσένα συγκεκριμένα γενικά αναφέρομαι). Μακάρι όλοι να το έκαναν απλά για να βοηθήσουν και για την καλή τους την καρδιά αλλά δείτε τι συμβαίνει γύρω σας. O A παιρνει την sim. Ο Β κανοξιζει να δωσει τα 60ε στον Α και τοτε ο Α στελνει την sim στον Β μαζι με εξουσιοδοτηση προς τον Β ωστε ο Β να παρει τον αριθμο στο ονομα του. Τοσο απλα...λεμε τωρα
Billator Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, fysikos είπε O A παιρνει την sim. Ο Β κανοξιζει να δωσει τα 60ε στον Α και τοτε ο Α στελνει την sim στον Β μαζι με εξουσιοδοτηση προς τον Β ωστε ο Β να παρει τον αριθμο στο ονομα του. Τοσο απλα...λεμε τωρα Good luck σε όποιον το δοκιμάσει 😋👍 **Ο Α πρέπει να είναι και αφελής βέβαια για να δουλέψει αυτό. Γιατί δεν αναιρεί κάτι από όλα αυτά που έγραψα που μπορεί να πάνε λάθος. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από Billator 1
SabotazNic Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 οκ ρε παιδια, βρισκεις καποιον εμπιστοσυνης/υψηλες αξιολογησεις και τελειωσε το θεμα. Θα πηγαινα να παρω εγω για καποιο μελος. Αν με κρεμουσε, ειμαι σιγουρος οτι καποιος θα το επαιρνε οπως και να εχει στα 60+μεταφορικα. 2
hln3 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, barman_ είπε Δεν είναι καν καταστήματα. Είναι 2 χώροι και 2 3 άνθρωποι με 2 κινητά και 2 ταμπλετ να κάνουν τις συνδέσεις Αυτό. Είναι πρακτικά αδύνατο να την πάρεις στην Αθήνα, ειδικά τώρα που μαθεύτηκε, ίσως αν κάτσεις από το πρωϊ και περιμένεις 4-5 ώρες. edit: από ότι κατάλαβα δεν ανοίγουν καν στις 9 αλλά αργότερα, κατά τις 11 και.. και κλείνουν κατά τις 6 οπότε ακόμα πιο mission impossible Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από hln3 1
corsair04 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, Billator είπε Good luck σε όποιον το δοκιμάσει 😋👍 **Ο Α πρέπει να είναι και αφελής βέβαια για να δουλέψει αυτό. Γιατί δεν αναιρεί κάτι από όλα αυτά που έγραψα που μπορεί να πάνε λάθος. Μάλλον, δεν είδες το προηγούμενο ποστ μου …ήδη κάποιοι πουλούν στα 100€ Κάρτες βγάζουν 40€ από το τίποτα λες δε θα καταφέρει να τη δώσει.
Lewnidas1995 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 6 hours ago, datio said: Σε POCO X5 5G γράφει η Cosmote ότι δεν είναι συμβατή η συσκευή. Θα ζητήσω από κανέναν με Iphone να στείλει το SMS με την SIM μου, κάτι που απ'ότι διάβασα στο forum βοηθάει. Πιάνω τώρα 4G+ 150-160Mbps download με 60-70Mbps upload. Σκίζει η προσφορά, κρίμα στην επαρχία που δεν μπόρεσε να επωφεληθεί. Ένα πράγμα που δεν μου άρεσε είναι ότι δεν είχαν POS, αλλά ντάξει klein τώρα 5 ευρώ/μήνα χωρίς να χρειάζεται ανανέωση κάθε 2-3 μήνες κάπως το εξισορροπεί. Δεν είναι ανάγκη το Αϊφον. Θέλει απλά μια συσκευή που εισάγεται επίσημα στην Ελλάδα.
sokada Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 11 ώρες πριν, alfaeffe είπε Επιτρεπεται αυτο; και εγω αυτο σκεφτόμουν τώρα !!!
Fubar1916 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Αυτο που για να παρεις μια προσφορα μπλακ φραηντεη πρεπει να περασεις τις δοκιμασιες στο καστρο του τακεσι γινεται και στις αλλες χωρες; 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις