Προς το περιεχόμενο

Απεριοριστα data για ενα χρονο με 60€ frog μονο σε καταστημα ΤΕΛΟΣ

zurabik

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, fysikos είπε

Μπορει με εξουσιοδότηση μεσω gov να γινει η ολη διαδικασία. 

Υπάρχει και εξασφάλιση φαντάζομαι ότι δεν θα ανοίξει κάποιο άλλο νούμερο με αυτή την εξουσιοδότηση με άλλους σκοπούς; Ή ότι δεν θα του φάει τα 60 ευρώ;

Εκτός και αν ο καλός σαμαρείτης πάει με δικά του λεφτά να δημιουργήσει σε κάποιον άγνωστο τον νέον αριθμό (μέσω της εξουσιοδότησης) και ο άλλος 100% ΔΕΝ θα εξαφανιστεί ώστε απλά να κάνει επανέκδοση sim οπότε θα έχει απεριόριστα για ένα χρόνο δωρεάν αφού ήταν χορηγία άλλου.

Αυτά που αναφέρω δεν είναι τραβηγμένα γίνονται 100άδες φορές καθημερινά. Προσέχετε τι κάνετε online με αγνώστους (δεν μιλάω για εσένα συγκεκριμένα γενικά αναφέρομαι). Μακάρι όλοι να το έκαναν απλά για να βοηθήσουν και για την καλή τους την καρδιά αλλά δείτε τι συμβαίνει γύρω σας.

Επεξ/σία από Billator
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

《Απεριόριστα για 1 χρόνο

60 λεπτά προς όλους + άλλα 60 όταν πατάς κάτι στην εφαρμογή

Και δε χρειάζεται να βάλεις κάρτα》

Η τιμή είναι τσάμπα..κ απορώ πως εφτιαξαν αυτό το πακέτο που δεν έχει φραγή στο 2-3μηνο αν δεν βάλεις κάρτα /ανανεωση υπολοιπου...

Edit:

Esim γράφουν σε άλλο φόρουμ οτι την "αλλαζει"  ο Γερμανός λογικά με κάποια χρέωση 

Υπάρχει banner sto fb frog mobile store + best talk Asia:) και όχι στην official 

Μάλλον έχουν συγκεκριμένο καθεστώς/κοινο  τα frog κ δεν το ξέραμε.. μαλλον τα data voucher + κάποια πακέτα είναι ετησια κ είναι λύση για συναγερμους/iot/gps

FB-IMG-1700767314093.jpg

Screenshot-20231123-212239-Facebook.jpg

Επεξ/σία από kage
  • Like 1

5 minutes ago, kage said:

《Απεριόριστα για 1 χρόνο

60 λεπτά προς όλους + άλλα 60 όταν πατάς κάτι στην εφαρμογή

Και δε χρειάζεται να βάλεις κάρτα》

Η τιμή είναι τσάμπα..κ απορώ πως εφτιαξαν αυτό το πακέτο κ δεν έχει φραγή στο 2-3μηνο αν δεν βάλεις κάρτα 

μονο απο καταστημα φρογκ. γι αυτο.

Παιδιά είμαστε σίγουροι ότι είναι απεριόριστα χωρίς περιορισμό ταχύτητας; κάπου άκουσα για 100tb το μήνα αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Εγώ του πίνω το αίμα και θέλω να είμαι σίγουρος για το 60μπαλο.

5 λεπτά πριν, marklar είπε

Παιδιά είμαστε σίγουροι ότι είναι απεριόριστα χωρίς περιορισμό ταχύτητας; κάπου άκουσα για 100tb το μήνα αλλά δεν το βρίσκω πουθενά. Εγώ του πίνω το αίμα και θέλω να είμαι σίγουρος για το 60μπαλο.

και 10 Tb να ειναι, εισαι σιγουρος οτι τα παινεις σε 1 μηνα? Μιλαμε για 300+ blu ray ταινιες. 

• Like 2

9 λεπτά πριν, marklar είπε

Σε απεριόριστο συμβόλαιο κοσμοτε πάντως 100TB είναι τον μήνα 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, Billator είπε

Υπάρχει και εξασφάλιση φαντάζομαι ότι δεν θα ανοίξει κάποιο άλλο νούμερο με αυτή την εξουσιοδότηση με άλλους σκοπούς; Ή ότι δεν θα του φάει τα 60 ευρώ;

Εκτός και αν ο καλός σαμαρείτης πάει με δικά του λεφτά να δημιουργήσει σε κάποιον άγνωστο τον νέον αριθμό (μέσω της εξουσιοδότησης) και ο άλλος 100% ΔΕΝ θα εξαφανιστεί ώστε απλά να κάνει επανέκδοση sim οπότε θα έχει απεριόριστα για ένα χρόνο δωρεάν αφού ήταν χορηγία άλλου.

Αυτά που αναφέρω δεν είναι τραβηγμένα γίνονται 100άδες φορές καθημερινά. Προσέχετε τι κάνετε online με αγνώστους (δεν μιλάω για εσένα συγκεκριμένα γενικά αναφέρομαι). Μακάρι όλοι να το έκαναν απλά για να βοηθήσουν και για την καλή τους την καρδιά αλλά δείτε τι συμβαίνει γύρω σας.

Δεν ισχύει αυτό που γράφεις …Ο αριθμός θα πρέπει να είναι σε χρήση για να γίνει μεταβίβαση μέσω εξουσιοδότησης άρα και ο πωλητής αλλά και ο αγοραστής δε θα μπορεί να εξαπατήσει ο ένας τον άλλον… Για να γίνει αποδεκτή η εξουσιοδότηση  αναφέρετε ο σκοπός και ο συγκεκριμένος αριθμός που ισχύει για τη  μεταβίβαση.Το θέμα όμως είναι ότι ήδη κάποιοι έχουν αρχίσει να βάζουν αγγελίες στα 100€  ρίξτε μια ματιά στο marketplace...

Υ.Γ εγώ ψηνόμουν εάν έβρισκα άτομα από Λάρισα και μοιραζόμασταν τα 30€ έξοδα πήγαινα Θεσσαλονίκη από Λάρισα για να πάρω και για μένα αλλά και για αυτούς …

Επεξ/σία από corsair04
  • Like 1

1 hour ago, alfaeffe said:

Επιτρεπεται αυτο;

Όλα επιτρέπονται στην Ελλάδα 

39 minutes ago, τολης1997 said:

Τελικα esim μπορουμε να παρουμε;;

Μπορείτε 

• Like 1

Καλο αλλα μονο για αθηνα θεσσαλονικη κ καποια ατομα θα κάνουν παρτυ θα παρουν νουμερα και θα τα μοσχοπουλησουν. Απαραδεκτο να μην γινεται και online

• Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jtkar είπε

Καλο αλλα μονο για αθηνα θεσσαλονικη κ καποια ατομα θα κάνουν παρτυ θα παρουν νουμερα και θα τα μοσχοπουλησουν. Απαραδεκτο να μην γινεται και online

Ήδη το κάνουν , κλαιγόμουν στη σελίδα  της frog στο Facebook  και ήδη με πλησίασαν ένας δύο  ο ένας μου ζήτησε 100€ + τα έξοδά νέας sim  (νομίζω 8€) και ο άλλος ήταν φοιτητής θα βρισκόμασταν στη Λάρισα στα 100€ στις γιορτές 

Επεξ/σία από corsair04
  • Sad 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τραγελαφική προσφορά,σε δύο καταστήματα και με συγκεκριμένο ωράριο,η "διαφήμιση" πάντως εντός και εκτός εισαγωγικων μια χαρά γίνεται 

Επεξ/σία από greengr21
  • Like 1
  • Thanks 1

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...