Lewnidas1995 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, zurabik said: Υπάρχει περιορισμός σε περιαγωγή έχετε μόνο 9gb το μηνα η περιαγωγη δεν ειναι προβλημα. το προβλημα ειναι η ορθη χρηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zurabik Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Όχι δεν έχει ορθή χρήση . 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 5 minutes ago, zurabik said: Όχι δεν έχει ορθή χρήση . ναι αλλα εμεις απο επαρχια θα παρουμε τα τετοια μας 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
elias99 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 άρα. δίνουμε 60 ευρω και έχουμε απεριόριστα δεδομένα για 1 έτος. υπάρχει δυνατότητα να ρυθμίσω το iphone να δουλεύει τις κλήσεις με την κύρια κάρτα μου και δεδομένα ίντερνετ με την frog? τι γίνεται με το volte οταν μιλάω απο την κύρια κάρτα ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SpEcTer Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, elias99 είπε άρα. δίνουμε 60 ευρω και έχουμε απεριόριστα δεδομένα για 1 έτος. υπάρχει δυνατότητα να ρυθμίσω το iphone να δουλεύει τις κλήσεις με την κύρια κάρτα μου και δεδομένα ίντερνετ με την frog? τι γίνεται με το volte οταν μιλάω απο την κύρια κάρτα ? αυτό μόνο με esim αλλα στο ελλαδισταν δεν νομιζω ότι το έχουν ενεργοποιήσει ακόμα σαν λύση οι τηλεπικοινωνιακοι ομιλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Επειδή βλέπω και την σφαίρα, είναι και για Ευρώπη απεριόριστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, barman_ said: Επειδή βλέπω και την σφαίρα, είναι και για Ευρώπη απεριόριστα? το γραφει πισω ενα παιδι, 9gb περιαγωγη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, Lewnidas1995 said: το γραφει πισω ενα παιδι, 9gb περιαγωγη Δεν είχα κάτι σίγουρο γι αυτό ρωτάω. Καλά είναι και τα 9,το μήνα φαντάζομαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lewnidas1995 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, barman_ said: Δεν είχα κάτι σίγουρο γι αυτό ρωτάω. Καλά είναι και τα 9,το μήνα φαντάζομαι ναι λογικα ! Απλα θεωρω ειναι πολλα τα 9 . Ποσο πια βγαινεις εκτός ; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vinsomnia Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Με 5€/μήνα είναι φαινομενικά καλό deal, ειδικά για άτομα με 2καρτο κινητό ( όπως ο υποφαινόμενος ). Ξέρει κανείς σε ποιο δίκτυο "πατάει"; Της Cosmote; Γιατί η άλλη κάρτα μου είναι Vodafone και δεν έχει και το καλύτερο σήμα/ταχύτητες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekkli Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 10 λεπτά πριν, Vinsomnia είπε Με 5€/μήνα είναι φαινομενικά καλό deal, ειδικά για άτομα με 2καρτο κινητό ( όπως ο υποφαινόμενος ). Ξέρει κανείς σε ποιο δίκτυο "πατάει"; Της Cosmote; Γιατί η άλλη κάρτα μου είναι Vodafone και δεν έχει και το καλύτερο σήμα/ταχύτητες. Το λέει ο ts στο πρώτο ποστ, cosmote είναι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oldnew Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Για επαρχία δε γίνεται τίποτα ? Πρέπει να πας εκει οπωσδήποτε? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mulder_sam Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, blueangel3 είπε Σε υπάρχον νούμερο frog, μου ειπαν ότι δεν χρειάζεται αλλαγή και ότι γίνεται να το διατηρήσω με την προσφορά. εγω μολις μιλησα με το καταστημα της θεσσαλονικης και μου ειπε ισχυει κανονικα 60 ευρω για ενα χρονο με απεριοριστο ιντερνετ και 120 λεπτα προς ολους αλλα για καινουργιο νουμερο οχι για υπαρχον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leo066 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 34 λεπτά πριν, SpEcTer είπε αυτό μόνο με esim αλλα στο ελλαδισταν δεν νομιζω ότι το έχουν ενεργοποιήσει ακόμα σαν λύση οι τηλεπικοινωνιακοι ομιλοι Δεν έχει σχέση με τους παρόχους, μπορείς να επιλέξεις από ποια κάρτα θα έχεις internet. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NobodyRankXV Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Θα έπρεπε κάπου να διαβεβαιώνουν ότι δεν μπαίνει κόφτης.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις