Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 291
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχω σκοπό να πάω αύριο στο κατάστημα Θεσσαλονίκης, ισχύουν οι ώρες λειτουργίας που βλέπω στο google ή το έχουν βάλει έτσι; Βλέπω ανοίγει 13:00

Δημοσ.
1 ώρα πριν, aytach είπε

Έχω σκοπό να πάω αύριο στο κατάστημα Θεσσαλονίκης, ισχύουν οι ώρες λειτουργίας που βλέπω στο google ή το έχουν βάλει έτσι; Βλέπω ανοίγει 13:00

Εγώ που πήγα σήμερα, άκουσα την υπάλληλο να λέει στο τηλέφωνο ότι θα είναι μέχρι τις 6 ανοιχτά

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Johndos είπε

Εγώ που πήγα σήμερα, άκουσα την υπάλληλο να λέει στο τηλέφωνο ότι θα είναι μέχρι τις 6 ανοιχτά

Πως ήταν η κατάσταση; Είχε κόσμο;

Δημοσ.

Επειδή πήγα και έφυγα...

Αν έχει πάρει κανείς παραπάνω καρτουλες απο Αθήνα  και της πουλάει, ας μου στείλει ενα pm θελω 1 κάρτα.

Δημοσ.

Απ ότι λένε οι υπόλοιποι εδώ, σήμερα ανοίγει στις 11 (αντι για 12). Ήρθα στις 09:00 κ είμαι ο τέταρτος στη σειρά. Αυτή τη στιγμή είναι πάνω από 20-22 άτομα η ουρά κ συνεχώς έρχεται κόσμος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, Christos84# είπε

Λογικά τα 60 λεπτά κάθε μήνα είναι σε κάθε νέα σύνδεση για 12 μήνες. Ο διπλασιασμός ισχύει για το μήνα που κανείς ανανέωση. Τώρα επειδή έβαλες χρήματα για την ενεργοποίηση το βλέπει σαν ανανέωση και στα δίνει. Αν δεν ξαναβάλεις κάρτα θα έχεις μόνο 60.

120 λεπτά x 12 μήνες χωρίς άλλα χρήματα. 

Επεξ/σία από motoboots
Δημοσ.

Πέρασα για λίγο 

Ντροπή σε όποιους είχαν την ιδέα να στήσουν τους ανθρώπους στην ουρά για ώρες.

Τα υπόλοιπα καταστήματα ανοικτά απ τις 9 και οι συγκεκριμένοι θα ανοίξουν καααααποια στιγμή χωρίς ενημέρωση.

Σέβομαι την ανάγκη των ανθρώπων για φθηνή επικοινωνία, αλλά προτιμώ να πληρώσω παραπάνω απ το να στηθώ στην ουρά με αυτούς τους όρους.

Απο μένα μαύρο για πάντα για το συγκεκριμένο brand.

• Like 2
  • Thanks 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...