Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα.

Αυτό που θα ρωτήσω μάλλον το έχετε σκεφτεί, αλλά το αναφέρω. Έχετε εξετάσει τη δυνατότητα να βρείτε το ποσό από φίλο ή συγγενή; Με κάποια υπευθυνη δήλωση ο ένα προς τον άλλον για να διασφαλιστείτε με κάποιον τρόπο. Βέβαια δεν ξέρω αν έχει κάποια νομική ισχύ για μελλοντικά.

Δημοσ.

τον ξέρεις ??? δανείζει και άλλους?? θα δώσει 2500 ποσά θέλει πίσω ???για ποσό καιρό στα δίνει??θα στα δώσει χωρίς δέσμευση ????αν ζητάει ενέχυρο τι ζητάει ??

προσεχε .......η τοκογλυφία παραμονεύει εκεί που δεν το περιμένεις

Δημοσ.

Παιδες ειναι τοσο μεγαλη αναγκη υγειας που δεν με ενδιαφερει ο τοκος. Σε 1 χροννο θ τα εχω εξοφλησει. Οχι δεν γινεται απο συγγενη γτ το κραταμε κρυφο

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Leko3124 είπε

Παιδες ειναι τοσο μεγαλη αναγκη υγειας που δεν με ενδιαφερει ο τοκος. Σε 1 χροννο θ τα εχω εξοφλησει. Οχι δεν γινεται απο συγγενη γτ το κραταμε κρυφο

Στους "αγοραζω χρυσο" δεν εχεις δει τετοια μαγαζιά στην γειτονιά σου, πας εκει και σου λενε πως παίζετε το παιχνίδι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 24/11/2023 στις 12:24 ΠΜ, Leko3124 είπε

δεν με ενδιαφερει ο τοκος.

Πήγαινε έξω από ένα Καζίνο ή λέσχη...

Θα βρεις πολλούς πρόθυμους να σου δώσουν άμεσα δάνειο...

Επεξ/σία από andreas1gr
Δημοσ.
20 ώρες πριν, andreas1gr είπε

Πήγαινε έξω από ένα Καζίνο ή λέσχη...

Θα βρεις πολλούς πρόθυμους να σου δώσουν άμεσα δάνειο...

Εκεί μετά θα έχεις περισσότερα Ιατρικά έξοδα που δεν θα πληρώνεις το "δάνειο" :P 

Δημοσ.
Στις 23/11/2023 στις 9:00 ΜΜ, Leko3124 είπε

Αν είναι αυτό που σκέφτομαι είναι πάρα πολλά ειναι τα 2,5κ. Βρείτε σωστό γιατρό και όχι κομπογιαννίτη για να μην υπάρχουν προβληματα στο μέλλον.

Οπως και να έχει καλή τύχη.

Δημοσ.

πηγα σε ολα αλλα τππ! Λεσχες δεν ξερω που ειναι , δεν εχω ασχοληθει ποτε με το συγκεκριμενο. Μεχρι και σε play opap πηγα και ρωταγα τπτ.

Κανεις δεν εχει ιδεα ετσι;Ας μου στειλει προσωπικο μνμ δεν θα πω κατι σε κανενα

Δημοσ.
13 hours ago, leonidas_fs said:

Από τράπεζα μέσω fast loan που βγαίνει σε 5-10 λεπτά;

αυτό θα έλεγα κι εγώ. Σε όλες τις τράπεζες μου πετάγονται banner για γρήγορο-άμεσο δάνειο μέχρι ...5000€. Γιατί δε κοιτάς κι εκεί; Τώρα με ιδιώτες, ποιος θα σου δανείσει και με τι εγγύηση. Σε απατεώνα τοκογλύφο θα πέσεις

Δημοσ.

Αν εισαι καθαρός από Τειρεσία κλπ ζητα από τράπεζα. Καλύτερα εκεί, μην ρισκάρεις συναλλαγές που μπορεί να σου δημιουργήσουν προβλήματα στο μέλλον...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...