Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τελικα λογω ελλειψης χρονου στην Αθηνα καταφερα να μπω μονο σε ενα Cosmos  που ειχε Black Friday προσφορες και συντομα βρεθηκα με ενα Nimbus 25 γκρι (144€) στο αριστερο ποδι και ενα New Balance Fresh Foam X 1080v12 λευκο (133€) στο δεξι ποδι και να πρεπει να αποφασισω ποιο να διαλεξω λιγο βιαστικα..Και τα 2 ειχαν πολυ καλη αισθηση.
Το Nimbus δεν με κερδισε λογω οτι ακουω παντου οτι σκιζονται απο πανω.
Προτιμησα το New Balance που ειχα διαβασει οτι επισης ειναι τρομερα παπουτσια.. λογω 44 2/3 που φοραω στα adidas, μου εφεραν 44.5 και εκεινη τη στιγμη μου φανηκε οκ με σχετικα λεπτη καλτσα. δεν δοκιμασα ομως το αριστερο.

Τελικα οταν τα πρωτοφορεσα σε προπονηση καταλαβα οτι το αριστερο μου ειναι μεγαλο και οτι το ποδι μου εχει περιθωριο μπροστα-πισω οποτε δεν ειναι και πολυ σταθερο μεσα στο παπουτσι. Πρωτη φορα βλεπω τοση διαφορα μεταξυ αριστερου και δεξιου ποδιου μου, δεν ξαναειχα θεμα με αλλα παπουτσια.
Δεν σκεφτηκα να ελενξω και το μηκος ποδιου που εγραφε το 44.5 νουμερο και ελεγε 285 mm.. πριν καιρο που ειχα κανει ενα πελματογραφημα στα Intersport μου ειχε δειξει 280 δεξι και 281 αριστερο. Περιεργο οποτε γιατι στο παπουτσι εχω την αισθηση οτι το αριστερο ποδι ειναι μικροτερο! Αλλα θα επαιρνα το 44.

Δοκιμασα πιο χοντρες καλτσες, εβαλα και εξτρα πατους αλλα συνεχιζει να με ξενερωνει το θεμα, το σκεφτομαι οτι υπαρχει καποιο κενο.
Εντωμεταξυ αν το ειχα σκεφτει σωστα απο τη πρωτη μερα που τα φορεσα θα μπορουσα να παω να τα αλλαξω καθως εχουμε Cosmos και στη πολη μου.
τωρα δυστυχως τα εχω φορεσει μερικες φορες. Σκεφτομαι μηπως τα πουλησω πιο φθηνα..κριμα γιατι μου φαινεται καλο στο ποδι κατα τα αλλα

Σας εχει τυχει αντιστοιχο προβλημα; πως το αντιμετωπισατε;

Δημοσ.

Πάνω που είπα ότι έκανες καλή επιλογή με τα Nimbus, μου το χάλασες :)

Κορυφαίο σε αίσθηση σόλας (ειδικά το 24άρι που πήρα πριν λίγο καιρό), δεν μου έχει τύχει να μου σκιστεί (αλλά δεν είμαι και τακτικός/σκληρός χρήστης).

Προσωπικά εδώ και λίγα χρόνια, ultra boost για καθημερινή χρήση & περπάτημα, Nimbus για τρέξιμο.

Σε νούμερο, ενώ φοράω 44,5-45 σε κανονικό παπούτσι, Nimbus και ultraboost 46. Αυτά για να σου δώσω να καταλάβεις τη διαφορά μεγεθών στα αθλητικά.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σκεφτομαι να παρω σαν δευτερο παπουτσι το Ultraboost 22 που το βρισκω 133ε στο μαυρο χρωμα απο το site της Adidas.
Για προπονησεις και καθημερινο περπατημα.

Διαβαζω οτι ειναι πολυ βαρυ στα 333γρ !!!
Εγω ειμαι 65 κιλα
Τι λετε για το βαρος του παπουτσιου;

Τον αλλο μηνα στις εκπτωσεις λετε να παιξουν προσφορες;

Επεξ/σία από MasterX
  • 8 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βασικά ΔΕΝ έχει paypal.  εχει πολλά λάθη στην γλώσσα. Και η επικοινωνία είναι για γέλια

και απο το chatGPT
image.png.99880100637d5f3668c3345b384e5cd7.png

Επεξ/σία από smpt
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 15/09/2024 at 19:40, dionisis777 said:

Αυτο σκεφτηκα και εγω.. pass

ασχετο αλλα τα μαγαζια της συγκεκριμμενης μαρκας εχουν παρα πολυ καλους υπαλληλους συνηθως πρωην αθλητες ή νυν αθλουμενους οποτε εκτος απο την απλη πωληση σε βοηθανε να διαλεξεις το σωστο μοντελο...Το ιδιο ισχυει για puma απλως εχει ελαχιστα μαγαζια.

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 15/09/2024 at 20:18, dionisis777 said:

Καλησπερα! Εχει ψωνισει κανεις απο εδω? Ειναι ασφαλες? Εχει πολυ καλες τιμες και ανησυχω καπως. 🤪

https://www.sauconygreeceeshop.com

Το επίσημο site της Saucony στην Ελλάδα είναι αυτό

Γενικά, όπου βλέπεις sites που έχουν τον τίτλο της μάρκας και κάτι "greece", "shop" και, βασικά, πολύ χαμηλές τιμές, να ξέρεις πως είναι μούφα.

Επεξ/σία από spysif
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...