Giorgos20177 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 7 ώρες πριν, prefuse είπε Η πραγματική έκπτωση είναι κάτω από 25% του συνολικού ποσού. Απλά το 50% στη δεύτερη συσκευή ακούγεται μεγαλύτερο. αυτο εννοειτε , αλλα βρες μου κ αλλες προσφορες που να εδιναν 25% real εκπτωση στην τωρινη τιμη καταλογου κ με βαση της τιμες σε σκρουτζ . εγω παντος προφανως εψαξα της χαμηλοτερες τιμες και σε σκρουτζ και μετα διαλεξα 2 συσκευες που θα επαιρνα ετσι κ αλλιως και της χτυπησα . οφελος 50 ευρο , σιγουρα θελει ψαξιμο . ναι οκ δεν εγινα πλουσιος με 50 ευρο αλλα κερδισα μιας κ ετσι κ αλλιως θα αγοραζα 3
stafftw Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 1 hour ago, Giorgos20177 said: αυτο εννοειτε , αλλα βρες μου κ αλλες προσφορες που να εδιναν 25% real εκπτωση στην τωρινη τιμη καταλογου κ με βαση της τιμες σε σκρουτζ . εγω παντος προφανως εψαξα της χαμηλοτερες τιμες και σε σκρουτζ και μετα διαλεξα 2 συσκευες που θα επαιρνα ετσι κ αλλιως και της χτυπησα . οφελος 50 ευρο , σιγουρα θελει ψαξιμο . ναι οκ δεν εγινα πλουσιος με 50 ευρο αλλα κερδισα μιας κ ετσι κ αλλιως θα αγοραζα Εγω δε λέω οτι δεν ειναι καλή προσφορα, το αντίθετο ψάχνω και εγώ, καθώς θέλω 2 είδη, απλά απάντησα (για πλάκα κυρίως) σα λογιστής σε αυτό που είπες 1
masteripper Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Μήπως να κάναμε κάτι σαν ομάδα γιατί και εγώ είμαι έτοιμος να κάνω αγορα ψυγειο στα 500€ περίπου Είμαι Κιλκίς
minim3 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Θέλει κανείς αφυγραντήρα; Αθήνα; θέλω ένα. Μπορούμε να παραγγείλουμε δύο και να μοιραστούμε το κόστος. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ.
MikhailBakurin Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Όποιος ενδιαφέρεται για φτηνιάρη φούρνο μικροκυμ, να κάνουμε οι νέοι εργαζόμενοι τη δουλειά μας, pm.
Konstantinio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 12 ώρες πριν, Armoral είπε Αν την έχεις σφραγισμένη επιστροφή και ξανά αγορά αν δε συμφωνήσουν. Μoυ το κανανε μια χαρα. δεν πηγα καν πισω την συσκευη οταν τους ειπα οτι την θελω την συσκευη και απλα θελω να παρω κατι με το 50% μου ειπαν διαλεξε οτι θες και μου το φτιαξανε τα ταμεια. οποτε θεωρω αν καποιος αγορασε κατι μεσα στην εβδομαδα απο public θα μπορει να παει να παρει και κατι ακομα με το 50% 1
stathisgtr Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) τι κουπονι ειναι αυτο που βαζετε για επιπλέον εκπτωση ? Επεξ/σία 23 Νοεμβρίου 2023 από stathisgtr 1
manosmanos13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Konstantinio είπε Μoυ το κανανε μια χαρα. δεν πηγα καν πισω την συσκευη οταν τους ειπα οτι την θελω την συσκευη και απλα θελω να παρω κατι με το 50% μου ειπαν διαλεξε οτι θες και μου το φτιαξανε τα ταμεια. οποτε θεωρω αν καποιος αγορασε κατι μεσα στην εβδομαδα απο public θα μπορει να παει να παρει και κατι ακομα με το 50% Τέλεια σε ποιο κατάστημα στο κάνανε ;
Konstantinio Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, manosmanos13 είπε Τέλεια σε ποιο κατάστημα στο κάνανε ; Στο καταστημα της πατρας. μου δωσανε πιστωτικο για την πρωτη συσκευη που ειχα αγορασει (χωρις να χρειαστει να την γυρισω πισω τους ειπα οτι θελω να κρατησω αυτην που ειχα παρει) και πηρα και μια εχτρα συσκευη στο καταστημα με την εκπτωση. 2
mariosdemigod Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, Konstantinio είπε Στο καταστημα της πατρας. μου δωσανε πιστωτικο για την πρωτη συσκευη που ειχα αγορασει (χωρις να χρειαστει να την γυρισω πισω τους ειπα οτι θελω να κρατησω αυτην που ειχα παρει) και πηρα και μια εχτρα συσκευη στο καταστημα με την εκπτωση. Ήσουν τυχερός, έπεσες σε ξύπνιο υπάλληλο και το έκανε με τεχνικά ορθό τρόπο και σε καβατζωσε.
manosmanos13 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά είναι νόμιμο να πας αυτό π είχες πάρει και να το ξαναπάρεις με την προσφορά ! 2
mariosdemigod Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, manosmanos13 είπε Παιδιά είναι νόμιμο να πας αυτό π είχες πάρει και να το ξαναπάρεις με την προσφορά ! Ναι, εννοείται. Το έχω κάνει και εγώ παλιά σε μεγάλη αγορά που άξιζε τον κόπο.
Armoral Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Σκούπα Stick DYSON 87045 GEN5 ABSOLUTE 280 AW 0.77 L Ασημί | Public Η Gen5 στα 675 αν αγοράσεις δύο και μοιράσεις το κόστος.
lelos1 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 23/11/2023 στις 12:46 ΜΜ, minim3 είπε Θέλει κανείς αφυγραντήρα; Αθήνα; θέλω ένα. Μπορούμε να παραγγείλουμε δύο και να μοιραστούμε το κόστος. Όποιος ενδιαφέρεται ας στείλει πμ. Καλησπερα εγω ενδιαφερομαι Αν ενδιαφερεται κανεις pm για τον stardust απο public βγαινει στα 240 1+1 Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από lelos1
CptBill Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Πάντως σε απόπειρα να κάνω αφορά με 4 άτοκες, για την ώρα μάλλον το public έπαθε Γερμανός (αφού έχει αναφερθεί ίδιο θέμα) κ μου έχει δεσμεύει όλο το ποσό για το ποσό της ατοκης δόσης. Θέλω να πιστεύω ότι όταν έχει γίνει εκκαθάριση θα χρεωθω σωστά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα