Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγω που αγορασα μια σκουπα σημερα με 300 ευρο.

Αν παω αυριο θα μπορουν να μου κανουν την προσφορα να παρωκαι ενα σιδερο με 50% η θα φαω ακυρο;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Konstantinio είπε

Εγω που αγορασα μια σκουπα σημερα με 300 ευρο.

Αν παω αυριο θα μπορουν να μου κανουν την προσφορα να παρωκαι ενα σιδερο με 50% η θα φαω ακυρο;

Αν την έχεις σφραγισμένη επιστροφή και ξανά αγορά αν δε συμφωνήσουν.

• Like 4
Δημοσ.

Η πραγματική έκπτωση είναι κάτω από 25% του συνολικού ποσού. Απλά το 50% στη δεύτερη συσκευή ακούγεται μεγαλύτερο.

• Like 8
Δημοσ.
58 λεπτά πριν, mariosdemigod είπε

Ωραίος. Χτύπησα 2 αφυγραντήρες. Είχα και ένα κουπόνι, οπότε τελικά ο ένας βγήκε δώρο.

αφου δεν συνδιάζεται με δωροεπιταγη!?

αλλο το κουπονι αλλο η δωροεπιταγη? εντωμεταξυ λες πηρες αφυγραντηρα και λεει δεν συνδιάζεται με άλλη εκπτωση και οι μισοι στο σαιτ ειναι ηδη σε εκπτωση. πως το εκανες το μαγικο?

Δημοσ.

Καλημέρα..Ενδιαφέρομαι για ένα στεγνωτηριο lg που έχει 800€...Αν είναι κανείς που ενδιαφέρεται για κάποια μεγάλη συσκευή,ας στείλει ένα μήνυμα μπας κ κανονισουμε τίποτα..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, prefuse είπε

Η πραγματική έκπτωση είναι κάτω από 25% του συνολικού ποσού. Απλά το 50% στη δεύτερη συσκευή ακούγεται μεγαλύτερο.

σωστά τα λες όμως εάν θέλεις 2 συσκευές που η καθεμία κοστίζει +500 ευρώ, τότε μαζεύεται ένα μεγάλο ποσό.

• Like 2
Δημοσ.
31 minutes ago, james01gr said:

σωστά τα λες όμως εάν θέλεις 2 συσκευές που η καθεμία κοστίζει +500 ευρώ, τότε μαζεύεται ένα μεγάλο ποσό.

Μεγαλο ποσο είναι, απλά πάντα 25% της συνολικης αξίας και των συσκευων θα είναι (εφόσον έχουν ίδια τιμή και τα 2 προιόντα)

• Moderators
Δημοσ.

Εννοειται οτι για να πιασετε το μαξιμουμ του 25% συνολικης εκπτωσης, πρεπει να ειναι ιδιας αξιας τα δυο προιοντα. Αλλιως αρχιζει να μειωνεται αναλογως των περιπτωσεων και θα μπορουσε πχ για δυο προιοντα 1000€ και 100€ αντιστοιχα να φτασει στο ουτε 5%.

• Like 7
Δημοσ.
5 minutes ago, CptBill said:

μονο εγω ελπιζω οτι ο κωτσο θα κανει ξανα το κλασσικο προμο 2+1 μεχρι αυριο;

Το οποίο ήταν πληρωνεις 2 συσκευές και η τρίτη δώρο; ποτέ είχε κάνει κάτι τέτοιο;

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, prefuse said:

Το οποίο ήταν πληρωνεις 2 συσκευές και η τρίτη δώρο; ποτέ είχε κάνει κάτι τέτοιο;

• Like 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, CptBill είπε

μονο εγω ελπιζω οτι ο κωτσο θα κανει ξανα το κλασσικο προμο 2+1 μεχρι αυριο;

και εγω..!

4 ώρες πριν, Πανος999 είπε

Καλημέρα..Ενδιαφέρομαι για ένα στεγνωτηριο lg που έχει 800€...Αν είναι κανείς που ενδιαφέρεται για κάποια μεγάλη συσκευή,ας στείλει ένα μήνυμα μπας κ κανονισουμε τίποτα..

πμ

Δημοσ.
6 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

αφου δεν συνδιάζεται με δωροεπιταγη!?

αλλο το κουπονι αλλο η δωροεπιταγη? εντωμεταξυ λες πηρες αφυγραντηρα και λεει δεν συνδιάζεται με άλλη εκπτωση και οι μισοι στο σαιτ ειναι ηδη σε εκπτωση. πως το εκανες το μαγικο?

Ήθελα να πάρω τον αφυγραντήρα: INVENTOR Combo Αφυγραντήρας 20lt με Ιονιστή και Wi-Fi στα 200€ τιμή σάιτ. Περίμενα να δω αν θα παίξει καμία έξτρα προσφορά και με αφορμή τη χθεσινή έβαλα 2 τεμάχια παραγγελία. Έβαλα 2 αφυγραντήρες και το καλάθι έγραφε 300 αντί για 400€. Έβαλα και το κουπόνι μου κανονικά και τελικά πλήρωσα 220€ για τους 2 μαζί.

Screenshot_2023-11-23-09-26-07-972_com.google.android.gm-edit.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...