Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, MADraxalos είπε

Ναι... Έχω και το δελτίο καταγραφής της τροχαίας. Βέβαια δυστυχώς δεν έγραψαν την κατάθεση κανενός αυτόπτη μάρτυρα, διότι όπως είπαν δεν έχει δηλωθεί ατύχημα , συνεπώς δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι την τροχαία και το ασθενοφόρο το κάλεσαν αρχικά ομάδα Δίας ( οι οποιοι ήταν παρόντες ) ωστόσο είπαν ότι δεν είδαν κάτι. 

Αυτός δε δήλωσε τραυματισμό, ούτε η συνεπιβάτης η δική του, αν και έμαθα την επόμενη ημέρα ότι έχει κάταγμα αυτή. Δεν δήλωσαν κάτι, και η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καθολου.... 

Το τραγελαφικο είναι ότι η τροχαία έκανε 4 ώρες να έρθει, και χρειάστηκε να την καλέσω εγώ τελικά μιας και δεν είχαν λάβει το σήμα από τη Δίας ( όπως είπαν ). Ωστόσο το ασθενοφόρο μια χαρά έλαβε το σήμα και ήρθε και τον πήρε..😅🤣

εξυπνος ο τύπος. πηγε με το ασθενοφορο κανονικα νοσοκομειο αλλα δεν δηλωσε τραυματισμο γιατι μαλλον ηξερε οτι ετσι δεν θα κληθουν απο την τροχαια οι μαρτυρες. ωραιος..

τελικα δυστυχως καλα κανουν οσοι αυτοματως με το που τρακάρουν δηλώνουν τραυματισμο. ειναι τοσο γελοιο το συστημα της τροχαιας (οταν έρχετε) που παιρνεις ρισκο αν πεις την αληθεια, οτι δηλαδη δεν τραυματιστηκες. 

• Like 2
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν ο υπαιτιος δεν κάνει θετική δήλωση και η εταιρεία του δεν μπορέσει να τον πείσει να κάνει ή να το αφήσει στην κρίση της δυστυχώς τα δικαστήρια είναι μονόδρομος. 

Για ποιες ασφαλιστικές μιλάμε; 

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ.
6 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

εξυπνος ο τύπος. πηγε με το ασθενοφορο κανονικα νοσοκομειο αλλα δεν δηλωσε τραυματισμο γιατι μαλλον ηξερε οτι ετσι δεν θα κληθουν απο την τροχαια οι μαρτυρες. ωραιος..

τελικα δυστυχως καλα κανουν οσοι αυτοματως με το που τρακάρουν δηλώνουν τραυματισμο. ειναι τοσο γελοιο το συστημα της τροχαιας (οταν έρχετε) που παιρνεις ρισκο αν πεις την αληθεια, οτι δηλαδη δεν τραυματιστηκες. 

Δεν το καταλαβαίνω. Είναι καλύτερα να δηλώνουμε τραυματισμό ώστε να πιεστεί ο άλλος που φταίει ώστε να δηλώσει υπαιτιότητα; τι διαφορετικό κάνει τότε η τροχαία; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Δεν το καταλαβαίνω. Είναι καλύτερα να δηλώνουμε τραυματισμό ώστε να πιεστεί ο άλλος που φταίει ώστε να δηλώσει υπαιτιότητα; τι διαφορετικό κάνει τότε η τροχαία; 

Η τροχαία απλά καταγραφεί τα στοιχεία των οδηγών το σημείο του τροχαίου, αν υπάρχει σήμανση και τι δήλωσε ο καθένας 

Ποτέ δεν λέει ποιος φταίει. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Η τροχαία απλά καταγραφεί τα στοιχεία των οδηγών το σημείο του τροχαίου, αν υπάρχει σήμανση και τι δήλωσε ο καθένας 

Ποτέ δεν λέει ποιος φταίει. 

Η δήλωση τραυματισμού τι αλλάζει; αυτό δεν έχω καταλάβει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Η δήλωση τραυματισμού τι αλλάζει; αυτό δεν έχω καταλάβει.

Δεν νομιζω να αλλαζει κατι ως προς την υπαιτιοτητα τουλαχιστον 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δεν νομιζω να αλλαζει κατι ως προς την υπαιτιοτητα τουλαχιστον 

Δεν ξέρω. Γι αυτό ρωτάω τον basilis_k6 πιο πάνω. Ίσως ακολουθεί άλλη διαδικασία η τροχαία.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, basilis_k6 είπε

Καλημέρα.. Αν καλέσεις το ασθενοφόρο και πας μαζί τους είναι σαν να δηλώνεις τραυματίας.. Δεν είναι ταξί να πας βόλτα.. Σε ρωτάνε.. Αν η αστυνομία πάρει το μήνυμα ότι είσαι τραυματίας παίρνει καταθέσεις.. 

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, MADraxalos είπε

Ο ασφαλιστής μου μου είπε να μιλήσω με την ασφαλιστική του υπαίτιου

ρωτα τον ασφαλιστη σου τι δουλεια κανει,γιατι την δουλεια του ασφαλιστη την φορτωσε σε σενα

• Like 11
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, vagos789 είπε

ρωτα τον ασφαλιστη σου τι δουλεια κανει,γιατι την δουλεια του ασφαλιστη την φορτωσε σε σενα

Αυτό ακριβώς.. δηλαδή από μόνοι τους λένε κάντε την ασφάλεια on line και μην ασχολείσαι με ενάς άλλος ένας κλάδος που πρεπει να κλείσει βλέπω..επίσης φίλε για το γαμωτο αν έχεις την δυνατότητα να μετακινηθείς με άλλο μέσο πήγαινε τους στα δικαστήρια και πάρε ότι μπορείς από 2500 να τους πάει 5000

Α και άλλαξε ασφαλιστή..!

Επεξ/σία από Ducatista
  • Like 1
Δημοσ.
58 minutes ago, vagos789 said:

πραγματικά και εμένα μου έκανε εντύπωση. σαν να πάρω τον λογιστή να ρωτήσω κάτι και να μου πει μιλά με το Υπουργείο Οικονομικων

Δημοσ.

μην μεινεις στα 2500 της ζημιάς, πας στο δικαστηριο και ζητάς

την διαφορά της απομείωσης που οχηματός σου που θα προκύψει μετά την επισκευή του. (αυτή θα στην πει η ασφαλιστική σου) 

εξοδα μετακίνησης για το διαστημα που το οχημα ηταν εκτος κυκλοφορίας 

εξοδα δικαστηρίου σε βαρος του

εαν εισαι ελευθερος επαγγελματίας αποζημίωση για τον χρόνο που διέθεσες λόγω μην έγκαιρης απόκρισης από τον υπαίτιο 

η ασφαλιστική σου θα σου δώσει τον ποιο φτηνο δικηγόρο και μάλλον θα σε αποτρεψει  αλλά κάντο. Οι δικαστες εαν τους τα πει καποιος τα επιδικάζουν,  το κακό είναι ότι δεν σε αφήνουν να τα πεις εσύ. 

Τα παραπάνω ΔΕΝ μου τα είπαν ΔΕΝ τα ακουσα, τα έζησα και τα πληρώθηκα όλα :) 

• Like 4
Δημοσ.

Αν υπήρξε τραυματισμός την ώρα του ατυχήματος και κάποιος πάει νοσοκομείο, τότε γίνεται αυτεπάγγελτα δικαστήριο για τον τραυματισμό.

Αν πάει νοσοκομείο κάποιος απο τους εμπλεκόμενους το επόμενο 24ωρο απο την ώρα του ατυχήματος , ισχύει το ίδιο εφόσον η βλάβη προήλθε απο το ατύχημα.

Η τροχαία ειναι υποχρεωμένη να αναλάβει να κάνει και αλκοτέστ στους οδηγούς στο σημείο του συμβάντος, εφόσον αυτό είναι εφικτό.

Τώρα , ο ασφαλιστής σου TS, είναι μεγάλος παπατζας που σου είπε να μιλήσεις εσυ με την ασφαλιστική του άλλου. Η ασφαλιστική σου θα πρέπει να αναλάβει την όλη και όποια διαδικασία. 

Εφόσον υπάρχει και βίντεο απο το σημείο, πρέπει να ενημερώσεις την τροχαία , να παραλάβει το βίντεο απο το κάτοχο του και να το προσθέσει στον φάκελο του συμβάντος.

Επικοινώνησε ο ίδιος με την ασφαλιστική σου για να βγάλεις άκρη και να κινηθεί νομικά σε ότι χρειάζεται. Τον ασφαλιστή τον αλλάζεις χθες και τον κυνηγάς αν θέλεις αν κωλυσιέργησε την διαδικασία ή έγινε κάποια παραπλάνηση. 

Δημοσ.

Φιλε αποτι καταλαβαινω ή δεν εχεις ασφαλιστη να σου εξηγησει πως εχουν τα πραγματα σε τετοιες περιπτωσεις, ή εχεις και ειναι ασχετος....

Δεν ειναι απλη η περιπτωση σου, απο οσα γραφεις καταλαβαινω πως η ασφαλιστικη που εχει η μηχανη ειναι εκτος φιλικου διακανονισμου οποτε ζητας αποζημιωση απο εκει και οχι απο τη δικη σου......δωσε περισσοτερα στοιχεια μηπως και σε βοηθησουμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...