Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας, θα παρακαλούσα όποιον έχει ανάλογη εμπειρία με ασφαλιστικές να μου δώσει τα φώτα του. 

Μηχανή με χτυπάει παραβιάζοντας κόκκινο σηματοδότη. Γίνονται οι νόμιμες διαδικασίες από μεριάς μου, ενώ από μεριάς του αναβάτη της μηχανής έγιναν 20 μέρες μετά επειδή το καθυστερούσε. Αυτός δήλωσε ότι " δε θυμάται τι χρώμα είχε το φανάρι" ενώ εγώ είπα ξεκάθαρα ότι είχα πράσινο. Να μην τα πολυλογω. Έχω 2 μάρτυρες ( την συνοδηγό μου και έναν που εργάζεται σε μαγαζί εκεί κοντά ) καθώς και βίντεο όπου δείχνει το αυτοκίνητό μου να περνάει με πράσινο την στιγμή που με χτύπησε η μηχανή. Η ασφαλιστική του αρνείται τον φιλικό διακανονισμό οπότε φαντάζομαι ότι πρέπει να κινηθώ νομικά. Υπάρχει περίπτωση να χάσω το δικαστήριο εάν οι αυτόπτες μάρτυρες τελικά με στήσουν ; το βίντεο αρκεί; μιλάμε για μια ζημιά των 2500 ευρώ , αυτά τα χρήματα θα πρέπει να τα πληρώσω εγώ τώρα και θα πληρωθώ μετά ; 

Ειλικρινά με έχει στεναχωρήσει πολύ αυτή η ιστορία και θα ήθελα αν μπορείτε να μου δώσετε οποία διαθέσιμη πληροφορία . 

Σας ευχαριστώ για το χρόνο σας. 

• Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

στέλνεις το βίντεο στον ασφαλιστή σου και εκείνος στην ασφαλιστική του υπαίτιου με τη σημείωση οτι αν δεν αποδεχθεί την ευθύνη θα προχωρήσεις και δικαστικά για περισσότερα από τα 2500 της ζημιάς. προφανώς αναφέρεις οτι υπάρχει συνοδηγός μάρτυρας αλλά και ο άνθρωπος που έδωσε το βίντεο.

κατά 99% θα προχωρήσει η υπόθεση χωρίς άλλα.

μπορεί να μείνεις χωρίς αμάξι για κάποιο διάστημα αλλά θα αποζημιωθείς πλήρως.

αν δεις οτι αργούνε και τα μασάνε τους στέλνεις νέα ενημέρωση οτι επειδή το αμάξι δεν μπορείς να το οδηγήσεις παίρνεις ταξί με απόδειξη πληρωμής και θα περνάνε και αυτά τα έξοδα όσο περνάνε οι μέρες.

• Like 4
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, greekfragma είπε

στέλνεις το βίντεο στον ασφαλιστή σου και εκείνος στην ασφαλιστική του υπαίτιου με τη σημείωση οτι αν δεν αποδεχθεί την ευθύνη θα προχωρήσεις και δικαστικά για περισσότερα από τα 2500 της ζημιάς. προφανώς αναφέρεις οτι υπάρχει συνοδηγός μάρτυρας αλλά και ο άνθρωπος που έδωσε το βίντεο.

κατά 99% θα προχωρήσει η υπόθεση χωρίς άλλα.

μπορεί να μείνεις χωρίς αμάξι για κάποιο διάστημα αλλά θα αποζημιωθείς πλήρως.

αν δεις οτι αργούνε και τα μασάνε τους στέλνεις νέα ενημέρωση οτι επειδή το αμάξι δεν μπορείς να το οδηγήσεις παίρνεις ταξί με απόδειξη πληρωμής και θα περνάνε και αυτά τα έξοδα όσο περνάνε οι μέρες.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ο ασφαλιστής μου μου είπε να μιλήσω με την ασφαλιστική του υπαίτιου και να τους πω για όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχω μήπως και αλλάξουν την άποψη τους. Αυτό έγινε σήμερα, αύριο θα μιλήσω με την ασφαλιστική του. Ελπίζω όντως να είναι έτσι όπως τα λες και να μην έχω κάποιο θέμα. 

Δημοσ.

Κακώς πετάτε χαρταετό 20 μέρες, ο ασφαλιστής σου έπρεπε να το είχε λύσει το θέμα.... έχεις και νομική προστασία.

• Like 5
Δημοσ.
3 minutes ago, MADraxalos said:

Σε ευχαριστώ για την απάντηση σου. Ο ασφαλιστής μου μου είπε να μιλήσω με την ασφαλιστική του υπαίτιου και να τους πω για όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που έχω μήπως και αλλάξουν την άποψη τους. Αυτό έγινε σήμερα, αύριο θα μιλήσω με την ασφαλιστική του. Ελπίζω όντως να είναι έτσι όπως τα λες και να μην έχω κάποιο θέμα. 

με τόσα αποδεικτικά υπερ σου η ασφαλιστική θα ενημερώσει τον πελάτη της με τη μηχανή να σου κάνει θετική δήλωση. θα είναι χαζός αν πράξει διαφορετικά.

θεωρώ οτι δε πρέπει να ανησυχείς αλλά αν στο τηλέφωνο είσαι απόλυτος και ακριβής για το τι έχεις και πως θα προχωρήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεμπερδέψεις εύκολα.

Just now, Klausx said:

Κακώς πετάτε χαρταετό 20 μέρες, ο ασφαλιστής σου έπρεπε να το είχε λύσει το θέμα.... έχεις και νομική προστασία.

σε αυτο για τις 20 μέρες θα συμφωνήσω. δε ξέρω αν έχεις ασφαλιστή ή ένα πακέτο ονλαην, αλλά αν έχει ασφαλιστή πάει πολύ αργά τη διαδικασία. έπρεπε σε 2-3 εργάσιμες να έχει τελειώσει με όλα αυτά.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, greekfragma είπε

με τόσα αποδεικτικά υπερ σου η ασφαλιστική θα ενημερώσει τον πελάτη της με τη μηχανή να σου κάνει θετική δήλωση. θα είναι χαζός αν πράξει διαφορετικά.

θεωρώ οτι δε πρέπει να ανησυχείς αλλά αν στο τηλέφωνο είσαι απόλυτος και ακριβής για το τι έχεις και πως θα προχωρήσεις, δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξεμπερδέψεις εύκολα.

Σε ευχαριστώ πολύ ! Ελπίζω όντως να γίνει έτσι. Αύριο θα σου πω τα νέα 😅

3 λεπτά πριν, Klausx είπε

Έχω νομική προστασία ναι. Τι να σου πω εγώ ακολουθούσα την γραμμή της ασφαλιστικής μου. " Περιμένουμε την απάντηση της ασφαλιστικής του άλλου " αυτό λέγανε. 

6 λεπτά πριν, greekfragma είπε

σε αυτο για τις 20 μέρες θα συμφωνήσω. δε ξέρω αν έχεις ασφαλιστή ή ένα πακέτο ονλαην, αλλά αν έχει ασφαλιστή πάει πολύ αργά τη διαδικασία. έπρεπε σε 2-3 εργάσιμες να έχει τελειώσει με όλα αυτά.

Δυστυχώς σύμφωνα με τον ασφαλιστή αλλά και την ασφαλιστική με ενημέρωναν συνεχώς ότι έχει προθεσμία ο άλλος και αναγκαστικά πρέπει να περιμένουμε μέχρι να κανει δήλωση, και μετα άλλη μια εβδομάδα μέχρι να απαντήσει η ασφαλιστική του στη δική μου. 

Εγώ δυστυχώς δεν έχω καμία εμπειρία με αυτά τα θέματα. 

Δημοσ.

Το βίντεο ποιος το έβγαλε? Το έχεις ήδη παραθέσει στην ασφαλιστική την δική σου και του άλλου?

Το να υπάρχει βίντεο και 2 μάρτυρες και η άλλη πλευρά να το παίζει δύσκολη είναι πολύ περίεργο, δεν έχουν κάτι να κερδίσουν

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε

Το βίντεο ποιος το έβγαλε? Το έχεις ήδη παραθέσει στην ασφαλιστική την δική σου και του άλλου?

Το να υπάρχει βίντεο και 2 μάρτυρες και η άλλη πλευρά να το παίζει δύσκολη είναι πολύ περίεργο, δεν έχουν κάτι να κερδίσουν

Δεν το έχω παραθέσει κάπου επίσημα. Απλά ανέφερα στον ασφαλιστή μου και στην ασφαλιστική ότι έχω βίντεο και μάρτυρες. Δεν μου ζητήθηκε να το δείξω καπου. Το βίντεο αυτό είναι από κάμερα που έχει ένα κατάστημα για παρακολούθηση του χώρου του καταστήματος , ωστόσο είμαι τυχερός που βλέπει στο σημείο και δείχνει τον πράσινο σηματοδότη και το τρακάρισμα. 

Αύριο θα έρθω σε τηλεφωνική επικοινωνία με την ασφαλιστική του άλλου , οπότε θα τους το πω και θα τους το δείξω κιόλας αν θέλουν δεν έχω κανένα πρόβλημα, αρκεί να βρεθεί η λύση...

Επεξ/σία από MADraxalos
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, MADraxalos είπε

Έχω νομική προστασία ναι. Τι να σου πω εγώ ακολουθούσα την γραμμή της ασφαλιστικής μου. " Περιμένουμε την απάντηση της ασφαλιστικής του άλλου " αυτό λέγανε. 

Δυστυχώς σύμφωνα με τον ασφαλιστή αλλά και την ασφαλιστική με ενημέρωναν συνεχώς ότι έχει προθεσμία ο άλλος και αναγκαστικά πρέπει να περιμένουμε μέχρι να κανει δήλωση, και μετα άλλη μια εβδομάδα μέχρι να απαντήσει η ασφαλιστική του στη δική μου. 

Εγώ δυστυχώς δεν έχω καμία εμπειρία με αυτά τα θέματα. 

Ελπίζω να ήρθε η τροχαία και να κατέγραψε το τρακάρισμα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Klausx είπε

αυτο ειναι το ΠΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ...το εκανε ? αν οχι τεράστιο λάθος του

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Klausx είπε

Ναι... Έχω και το δελτίο καταγραφής της τροχαίας. Βέβαια δυστυχώς δεν έγραψαν την κατάθεση κανενός αυτόπτη μάρτυρα, διότι όπως είπαν δεν έχει δηλωθεί ατύχημα , συνεπώς δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι την τροχαία και το ασθενοφόρο το κάλεσαν αρχικά ομάδα Δίας ( οι οποιοι ήταν παρόντες ) ωστόσο είπαν ότι δεν είδαν κάτι. 

Αυτός δε δήλωσε τραυματισμό, ούτε η συνεπιβάτης η δική του, αν και έμαθα την επόμενη ημέρα ότι έχει κάταγμα αυτή. Δεν δήλωσαν κάτι, και η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καθολου.... 

Το τραγελαφικο είναι ότι η τροχαία έκανε 4 ώρες να έρθει, και χρειάστηκε να την καλέσω εγώ τελικά μιας και δεν είχαν λάβει το σήμα από τη Δίας ( όπως είπαν ). Ωστόσο το ασθενοφόρο μια χαρά έλαβε το σήμα και ήρθε και τον πήρε..😅🤣

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, MADraxalos είπε

Ναι... Έχω και το δελτίο καταγραφής της τροχαίας. Βέβαια δυστυχώς δεν έγραψαν την κατάθεση κανενός αυτόπτη μάρτυρα, διότι όπως είπαν δεν έχει δηλωθεί ατύχημα , συνεπώς δεν είναι υποχρεωμένοι να το κάνουν. Βέβαια αξίζει να σημειωθεί ότι την τροχαία και το ασθενοφόρο το κάλεσαν αρχικά ομάδα Δίας ( οι οποιοι ήταν παρόντες ) ωστόσο είπαν ότι δεν είδαν κάτι. 

Αυτός δε δήλωσε τραυματισμό, ούτε η συνεπιβάτης η δική του, αν και έμαθα την επόμενη ημέρα ότι έχει κάταγμα αυτή. Δεν δήλωσαν κάτι, και η αστυνομία δεν ασχολήθηκε καθολου.... 

Το τραγελαφικο είναι ότι η τροχαία έκανε 4 ώρες να έρθει, και χρειάστηκε να την καλέσω εγώ τελικά μιας και δεν είχαν λάβει το σήμα από τη Δίας ( όπως είπαν ). Ωστόσο το ασθενοφόρο μια χαρά έλαβε το σήμα και ήρθε και τον πήρε..😅🤣

Συγγνώμη, εννοουσα ότι δεν έχει δηλωθεί τραυματισμός. Όχι ατύχημα. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, MADraxalos είπε

Δεν είναι υποχρεωμένοι αλλά γιατί δεν το έγραψαν αν συμφωνούσε και ο μάρτυρας; Περίεργο.

Απορώ γιατί μερικοί δεν αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους... είναι το ελάχιστο για την ζημιά που προκάλεσαν..... Αλλά κάτι τέτοιοι πρέπει να πέσουν σε κανέναν τρελό (ή μήπως φυσιολογικό για τα δεδομένα της Ελλάδας) και να δεις πως υπογράφουν.

Υπομονή, λογικά θα το λύσουν οι ασφαλιστικές μεταξύ τους απλά τους καθυστερεί ο τύπος.

• Like 1
Δημοσ.

Αν τα βρουν οι ασφαλιστικές θα είσαι τυχερός ειδάλλως μέχρι να κάνουν αγωγή οι δικοί σου (νομική κάλυψη) και να φτάσετε δικαστήρια μέτρα στα 2 χρονια άνετα και μέχρι να βγει η απόφαση αν δεν κάνουν τίποτα απεργίες κλπ κλπ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...