zerakos7 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Καλησπερα. Ακουω μουσικη μεσω youtube με τα airpods μου και διαπιστωνω οτι σταματαει το βιντεο ξανα και ξανα. Το επανεκκινω και σε μερικα δευτερολεπτα ξανα σταματαει και παλι απ την αρχη. Για ποιο λογο μπορει να συμβαινει αυτο; Ειναι συνηθισμενο φαινομενο;
petran1790 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2023 Εχεις Youtube Premium ή οχι? Γενικα για να σταματαει, αυτο σημαινει οτι καποια αλλη εφαρμογη πρεπει να παιξει ηχο και γιαυτο σταματαει. Σε μερικες εφαρμογες βεβαια, απλα μειωνεται ο ηχος του Youtube και παιζουν ο αλλος ηχος παραλληλα. Αν δεν εχεις Premium, αρα πρεπει να εχεις συνεχεια την εφαρμογη ανοιχτη για να παιζει, τοτε ειναι πιο περιεργο να σταματαει. Δοκιμασε για αρχη να κλεισεις ολες τις ανοιχτες εφαρμογες και ξαναπροσπαθησε. Τελος δοκιμασε επανεκκινηση κινητου.
Λύση zerakos7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Λύση Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Σ’ ευχαριστω για την απαντηση. Εχει λογικη η σκεψη σου.οταν ακουω το εχω μονιμα ανοιχτο. Οχι δεν εχω premium εκδοση. 1
GeeJay Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Έχω τα AirPods Pro 2 και δεν ακούγεται τίποτα όταν έχω εισερχόμενη κλήση. Δεν μπορώ να βρω κάποια σχετική ρύθμιση. Ειναη φυσιολογικό αυτό; Αν όχι πως μπορώ να το ενεργοποιήσω ; 🙏🏽
arxontas2323 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 54 λεπτά πριν, GeeJay είπε Έχω τα AirPods Pro 2 και δεν ακούγεται τίποτα όταν έχω εισερχόμενη κλήση. Δεν μπορώ να βρω κάποια σχετική ρύθμιση. Ειναη φυσιολογικό αυτό; Αν όχι πως μπορώ να το ενεργοποιήσω ; 🙏🏽 εννοεις τα φορας και δεν ακουγεται καποιος ηχος; σ εμενα που το εχω μονιμα αθορυβο ακουγεται παντως
GeeJay Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2024 (επεξεργασμένο) ήχους ιδιοποιήσεων ακούω. Δεν ακούω το ringtone όταν καλεί κάποιος. Εννοώ να το ακούω μέσα από τα AirPods , όχι από το κινητό. Επεξ/σία 21 Ιανουαρίου 2024 από GeeJay
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα