Προς το περιεχόμενο

AMD Ryzen 9 5900X στα 240€ (Best Price - JMCtech) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Οχι οι τιμές είναι όπως είπα για τους 7800X3d  και 7900Χ.

Δεν συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας κάνοντας business τον λογαριασμό του (απλά δίνετε το ΑΦΜ σας και περιμένετε μια ημέρα για την ολοκλήρωση). Οπότε μετά αγοράζετε χωρίς ΦΠΑ.

δλδ ψωνιζεις χωρις φπα σαν ιδιωτης?

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, @topos είπε

Μητρική και μνήμες έχω πάρει αλλά μάλλον θα ναι excessive και κακό vfm για gaming build(Asus x670-e pro plus+Kingston 2x48 6000 32cas)

Γενικά το cpu μου χει μείνει μόνο.

B650 λογικά κοιτάς εσύ+2x16gb ram.

οχι απαραιτητα εψαχνα το φλεβαρη να παω σε am5 αλλα σχεδον ολα ηταν buggy φουλ (unstable platform). Αν εχεις λινκ να μου στειλεις σε pm (αν ειναι καλες οι τιμες) αν το εχεις ψαξει και ειναι stable με ενδιαφερει. Τρεχω πολλα vm's και με ενδιαφερει και cpu με πολους πυρηνες και ram μεγαλη.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, @topos είπε

Μητρική και μνήμες έχω πάρει αλλά μάλλον θα ναι excessive και κακό vfm για gaming build(Asus x670-e pro plus+Kingston 2x48 6000 32cas)

Γενικά το cpu μου χει μείνει μόνο.

B650 λογικά κοιτάς εσύ+2x16gb ram.

Μνήμες λέω να πάω με τις

Corsair VENGEANCE RGB DDR5 RAM 32GB (2x16GB) 6000MHz CL30 AMD EXPO iCUE (στα 111€ χωρις ΦΠΑ)

Σε M/B μάλλον σε Β650Ε. Δεν είμαι σίγουρος εάν θα πάω σε mini ΙΤΧ που θέλω κανονικά (αλλά είναι πιο ακριβή και με λιγότερα slots) η θα πάω σε κάτι μεγαλύτερο και θα χρησιμοποιήσω ένα άλλο μεγάλο κουτί (φθηνότερη και καλύτερη Μ/Β).

Δημοσ.
3 ώρες πριν, comfuzio είπε

Παιδιά είναι απλά τα πράγματα, το έχεις το προϊόν; το βάζεις σε λίστα για πώληση.
Δεν το έχεις; Τι στον Αχιλλέα Μπέο θες;
Άκου εκεί 20-30μέρες με 1,5 μήνα. Ως τότε παίζει να έχει βγει φθηνότερα από αλλού! Το αγοράζεις BF για να το έχεις στο χριστουγεννιάτικο δέντρο για πρωτοχρονιά;
Άλλο να θέλει 1~3 μέρες άντε 7 και άλλο να περιμένεις να μπει το επόμενο ημερολόγιο του playboy...

On Topic η CPU είναι πολύ καλή αλλά θέλει και καλή ψύξη, να το έχετε κατά νου. Δεν έχει μέσα cooler(ή έχει αλλάξει κάτι από τον Ιανουάριο του '22 που είχα πάρε την δικιά μου; ). 

Είμαι shopaholic, οριακά coupon addict και κυνηγάω κάθε λογής έκπτωση. Κάνω άπειρες αγορές κάθε μήνα για εμένα, για φίλους και τη δουλειά μου. Δεν έχει υπάρξει ποτέ παραγγελία στην οποία δεν θα περίμενα ένα μήνα για να έχω την καλύτερη έκπτωση της αγοράς. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω παραγγελία σε eshop για κάτι μικροπραγματα και ζήτησα να τα παραλάβω έστω και με 3 μήνες καθυστέρηση, δεν ήθελα να ακυρωθεί λόγω μη διαθεσιμότητας. Πληρωμή πάντα με πιστωτική κάρτα, προσωπική και εταιρική αντίστοιχα.

Προφανώς υπάρχουν και άλλοι που έχουν προτεραιότητα την τιμή και όχι το χρόνο παράδοσης, δεν είμαι μόνο εγώ.

Συνεπώς, μέσω Σκρουτζ μάρκετ, έχω κάνει πολλές αγορές κατά καιρούς και από το συγκεκριμένο κατάστημα και από άλλα αντίστοιχα. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα και ως προς το χρόνο, τις περισσότερες φορές παρέλαβα πιο νωρίς από την αρχική ενημέρωση.

Δημοσ.
11 minutes ago, mariosdemigod said:

Είμαι shopaholic, οριακά coupon addict και κυνηγάω κάθε λογής έκπτωση. Κάνω άπειρες αγορές κάθε μήνα για εμένα, για φίλους και τη δουλειά μου. Δεν έχει υπάρξει ποτέ παραγγελία στην οποία δεν θα περίμενα ένα μήνα για να έχω την καλύτερη έκπτωση της αγοράς. Αυτή τη στιγμή που μιλάμε έχω παραγγελία σε eshop για κάτι μικροπραγματα και ζήτησα να τα παραλάβω έστω και με 3 μήνες καθυστέρηση, δεν ήθελα να ακυρωθεί λόγω μη διαθεσιμότητας. Πληρωμή πάντα με πιστωτική κάρτα, προσωπική και εταιρική αντίστοιχα.

Προφανώς υπάρχουν και άλλοι που έχουν προτεραιότητα την τιμή και όχι το χρόνο παράδοσης, δεν είμαι μόνο εγώ.

Συνεπώς, μέσω Σκρουτζ μάρκετ, έχω κάνει πολλές αγορές κατά καιρούς και από το συγκεκριμένο κατάστημα και από άλλα αντίστοιχα. Δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα και ως προς το χρόνο, τις περισσότερες φορές παρέλαβα πιο νωρίς από την αρχική ενημέρωση.

Καλώς ή κακώς όλοι μας αγοράζουμε συνέχεια πράγματα είτε αυτά είναι για το χόμπυ μας είτε αυτά είναι για την επιβίωση μας οπότε το shopaholic προσωπικά δεν μου λέει τίποτα αλλά αν με το να κερδίσεις 10-20€ σε μια αγορά των 300€+ για σένα αξίζει να περιμένεις 1,5 μήνα ή και 3 που λες οκ, μαγκιά σου! Χαίρομαι για σένα!
Το είπα και πιο πριν, 1,5 μήνας είναι ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ χρονικό διάστημα για να έχεις δώσει τα λεφτά σου σε κάποιον και να περιμένεις να έρθει κάτι. Που να πω κι΄όλας για 3 μήνες! Μέσα σε τόσο καιρό υπάρχουν αρκετές πιθανότητες αυτό που εσύ είδες σήμερα στα 240€ να το βρεις στα 200€ ή και πιο κάτω μετά από 15 μέρες, άντε τρέχα να πάρεις πίσω τα λεφτά σου! Την πάτησα με το τροφοδοτικό μου, 15 μέρες αναμονή για να πάρω τα λεφτά πίσω, τροφοδοτικό δεν είδα ποτέ και έχασα και την προσφορά. Όταν το πήρα από JMC έλεγε άμεσα διαθέσιμο, κατά τις 10 το βράδυ άλλαξε σε 1 ως 3 μέρες και την επόμενη σε 10 μέρες για παραλαβή. Ευτυχώς τα κράταγα print-screen. Ελεϊνό και άθλιο παιχνίδι στην πλάτη μου! Αν ήξερα από πριν τι 3μπ00ρ...ήταν θα έδινα 10€ παραπάνω στο αμέσως επόμενο κατάστημα και θα το είχα μέσα σε 2 μέρες στα χέρια μου. Την πάτησα μια φορά, δεν χρειάζομαι 2η! Με τον παρά μου και την κυρά μου.
Και ναι, δεν είναι τα πάντα οι χρόνοι παράδοσης, παίζουν πολλά ρόλο πχ κακοκαιρίες και εκεί πρέπει να δείξουμε κατανόηση και εμείς οι καταναλωτές αλλά και αυτοί παίζουν ρόλο, γι'αυτό και το ρωτάνε συνέχεια μετά από κάθε παράδοση.
Εμένα η αντίρρηση μου με το εν λόγω κατάστημα είναι ότι δεν έχει ποτέ κάτι σε στοκ κόντρα στους κανόνες του σκρουτζ και χωρίς αντίστοιχη ενημέρωση αλλά είναι ΠΑΝΤΑ και ΠΑΝΤΟΥ πρώτη μούρη.
Ας γίνω κουραστικός για ακόμα μια φορά:
Αν το έχεις ή έστω σκοπεύεις να το φέρεις σύντομα, το βάζεις για πώληση.
Δεν το έχεις ή θα το φέρεις σε 1 μήνα; Γιατί να είσαι στην λίστα και πρώτος πρώτος;
Το έχω γράψει και στο blog μου γιατί το έστειλα σαν κριτική και κόπηκε (φυσικά τι άλλο?), το έστειλα και σαν email παραπόνων στο ίδιο το σκρουτζ αλλά είναι πολλά τα λεφτά για να βγει.
Και δεν ζητάω κάτι τρελό, να μπει μια blacklist καταστημάτων. Θα το έβαζα και θα έληγε εκεί η υπόθεση, αλλά μάλλον το ίδιο θα έκανε και το 99,9% των χρηστών του σκρουτζ και θα έβαζε λουκέτο.

Και η πλάκα ποια είναι; Βάζω τικ στο σκρουτζ "Άμεσα διαθέσιμο" και ψάχνω αυτό που θέλω, ανοίγω το link και νασου πρώτη μούρη το jmc....καλό trolling σκρουτζ 😂

• Like 2
Δημοσ.
1 minute ago, marklar said:

Για οσους ψαχνουν μητρική επεσα σε αυτο κοριφεα μητρικη σε καλη τιμη https://www.amazon.co.uk/MSI-Z790-CARBON-WIFI-Motherboard/dp/B09Y55QCQS/ref=sr_1_1?crid=7I7AJBLBGKB4&keywords=msi+mpg+x690e+carbon+wifi αλλα δυστηχως uk δεν εχει τιμολογιο

Πως αυτή η μητρική για intel 12/13/14ης γενιάς θα μπει σε AMD cpu?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Πως αυτή η μητρική για intel 12/13/14ης γενιάς θα μπει σε AMD cpu?

λαθος μου εχεις δικιο για am5 εβαλα αναζητηση δεν το ειδα καλα.

Δημοσ.
1 minute ago, marklar said:

λαθος μου εχεις δικιο για am5 εβαλα αναζητηση δεν το ειδα καλα.

Αυτό είναι ΑΜ4 αν θες δλδ για αυτό το CPU αλλά και η mobo που έβαλες είναι σε προσφορά; ρωτάω για φίλο μου που θέλει να κάνει intel (συγγνώμη για το off-topic)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Αυτό είναι ΑΜ4 αν θες δλδ για αυτό το CPU αλλά και η mobo που έβαλες είναι σε προσφορά; ρωτάω για φίλο μου που θέλει να κάνει intel (συγγνώμη για το off-topic)

ναι και ειναι κορυφαια απ οτι ειχα ψαξει στο παρελθον τουλαχιστον σε am5

• Thanks 1
Δημοσ.
5 minutes ago, marklar said:

ναι και ειναι κορυφαια απ οτι ειχα ψαξει στο παρελθον τουλαχιστον σε am5

Thanks! Μόνο που δεν είναι ΑΜ5 που είναι AMD. αυτή η μητρική είναι για Intel LGA 1700.

Δημοσ.
6 hours ago, panagiotis54 said:

σε σχεση με τον AMD Ryzen 7 5800X εχουν 1% διαφορα αποδοση με ενα πολυ γρηγορο search αλλα τιμη 5800=186+μτφ ενω ο 5900=240+μτφ, τα λεω σωστα?

Πρέπει να μπερδεύτηκες με την σύγκριση 5800x-5700x.

Δημοσ.

Για gaming πηγαινουμε σε 3D για prodictivity σε 5900x. Ο 7800x3d μετραει σε gaming ειναι ο τοπ σημερα αλλα ο 5900x συνεχιζει να ειναι καλυτερος σε productivity. Στα 240 ειναι εξαιρετικη τιμη για οποιον το θελει και για αυτο αλλα δεν σημαινει οτι ειναι κακος και για gaming μην τρελαθουμε 5700x εχω και περα απο καποια unoptimized με ray tracing παιχνιδια παντου αλλου δεν νιωθει. Και αυτα λυνονται με το frame generation μιας και σε cpu bound σεναρια δινει ανελεητο πονο με κοντα διπλασιασμο των fps. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...