Προς το περιεχόμενο

AMD Ryzen 9 5900X στα 240€ (Best Price - JMCtech) [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά είναι απλά τα πράγματα, το έχεις το προϊόν; το βάζεις σε λίστα για πώληση.
Δεν το έχεις; Τι στον Αχιλλέα Μπέο θες;
Άκου εκεί 20-30μέρες με 1,5 μήνα. Ως τότε παίζει να έχει βγει φθηνότερα από αλλού! Το αγοράζεις BF για να το έχεις στο χριστουγεννιάτικο δέντρο για πρωτοχρονιά;
Άλλο να θέλει 1~3 μέρες άντε 7 και άλλο να περιμένεις να μπει το επόμενο ημερολόγιο του playboy...

On Topic η CPU είναι πολύ καλή αλλά θέλει και καλή ψύξη, να το έχετε κατά νου. Δεν έχει μέσα cooler(ή έχει αλλάξει κάτι από τον Ιανουάριο του '22 που είχα πάρε την δικιά μου; ). 

• Like 3
  • Thanks 1
  • Απαντ. 56
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, tzavardin είπε

Παιδιά το jmctech κάνει προφανως παραεισαγωγές οπως ολο το scroutz. Αυτο δεν ειναι πρόβλημα από μόνο του, εκτός από είδη που σε ενδιαφέρει να έχει ελληνική αντιπροσωπεία. Βλέπε τηλεοράσεις. 

Περαν αυτού, πετυχαινει καλες τιμές κανοντας παραγγελία στον χονδρέμπορο ΑΦΟΥ παραγγείλετε εσείς. Για αυτό και βάζει κατόπιν παραγγελίας ή 10-30 μέρες. Το οποίο σημαίνει μέχρι και 30 εργάσιμες, δηλαδή μέχρι και ενάμιση μήνα.

Οι αρνητικές κριτικές είναι στην πλειοψηφία τους άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει πως δουλεύει το μαγαζί. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχει φάει κανέναν ούτε έχει φέρει ποτέ μη αυθεντικά προϊόντα.

Εσείς κρίνετε αν αξίζει να δεσμεύσετε τα χρήματά σας για μισό με ενάμιση μήνα για να πάρετε την έκπτωση που δίνει. Σε ηχομπαρα samsung που πήρα 550 όταν παντού έκανε 7 κατοστάρικα πιστεύω άξιζε.

Σε επεξεργαστή και γενικα pc parts που συχνά μετά τη BF κρατάνε αυτήν την τιμή εγώ προσωπικά θα έλεγα όχι εκτός αν μιλάγαμε για διάφορα τύπου 40% και όχι 20%. Είναι καθαρά θέμα κρίσης δικής σας και αφορά κι άλλα μαγαζιά που δουλεύουν έτσι. 

συμφωνω .εκανα 2 παραγγελιες ,μια οθονη και ενα κινητο ,ολα ηρθαν με καθυστεριση 7-8 μερες αλλα απο τις τιμες βγηκα κερδισμενος 

Δημοσ.

500ε τον ειχα παρει πριν 2χρονια.. μιση τιμη εστασε τωρα.. μια χαρα.
Ειναι εργαλειο οταν πεσουν πολλες εφαρμογες μαζι η οταν καποια εκμεταλευεται πολλους πυρηνες

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, comfuzio είπε

Αν έχεις τον 5900x ήδη όπως εγώ, αξίζει για gaming και μόνο η μεταφορά στον 5800x3D;

Γενικά ως φθηνή αναβάθμιση για να τερματίσεις τις δυνατότητες της κάρτας σου ναι. Για εμένα όμως καλύτερα τα δίνεις όλα και πας σε ryzen 7, ακόμη και με χειρότερη μητρική. Εκεί θα δεις σοβαρές διαφορές πάντα μέχρι 1440P και κυρίως στα 1% και 0,1%.

• Like 1
Δημοσ.

Ή τιμή είναι πολύ καλή σε όσους αναβαθμίζουν.

Για νεο σύστημα λέω να πάω σε Am5 όμως. Οπότε εάν δείτε καμία καλή προσφορά και για Ryzen 7xxx μου σφυρατε.

Προς το παρόν γλυκοκοιτάζω τον 7600 από Amazon.de στα 167€ (+9 μεταφορικά) χωρίς τον ΦΠΑ αλλά μόλις είδα ότι ο 7800X3d έχει πέσει στα 310€ +8 μεταφορικά (χωρίς ΦΠΑ πάντα) και με δελεάζει. Δεν είναι Black Friday price και λέω να περιμένω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, SeNNinhA said:

Ή τιμή είναι πολύ καλή σε όσους αναβαθμίζουν.

Για νεο σύστημα λέω να πάω σε Am5 όμως. Οπότε εάν δείτε καμία καλή προσφορά και για Ryzen 7xxx μου σφυρατε.

Προς το παρόν γλυκοκοιτάζω τον 7600 από Amazon.de στα 167€ (+9 μεταφορικά) χωρίς τον ΦΠΑ αλλά μόλις είδα ότι ο 7800X3d έχει πέσει στα 310€ +8 μεταφορικά (χωρίς ΦΠΑ πάντα) και με δελεάζει. Δεν είναι Black Friday price και λέω να περιμένω.

Τωρα μιλαω με amazon.de για να καταλαβω εαν με αγορα απο εκει(κ γω με τιμολογιο) σου δινουν δωρο το avatar(εγω παω για 7900x) 

Spoiler

Ειμαι μιση ωρα και με εχουν συνδεσει σε 3 τμηματα και ακρη δεν βγαινει...

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, @topos είπε

Τωρα μιλαω με amazon.de για να καταλαβω εαν με αγορα απο εκει(κ γω με τιμολογιο) σου δινουν δωρο το avatar(εγω παω για 7900x) 

Απόκρυψη περιεχομένων

Στην ίδια πάνω κάτω τιμή είναι ο 7900Χ (325€) με τον 7800Χ3d (310€).

Αλλά αφού παίζεις παιχνίδια απ ότι κατάλαβα αξίζει να θυσιάσεις την πολύ καλύτερη απόδοση του 7800X3d σε αυτα με την λίγο καλύτερη απόδοση του 7900Χ σε full load σε εφαρμογές?

Σε real life δεν νομίζω να την δεις και πότε εκτός κι αν η δουλειά σου είναι όντως τόσο απαιτητικη και τα προγράμματα που τρέχεις τόσο βαριά και τα τρέχεις και ταυτόχρονα.

Απλή απορια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Αλλά αφού παίζεις παιχνίδια απ ότι κατάλαβα αξίζει να θυσιάσεις την πολύ καλύτερη απόδοση του 7800X3d σε αυτα με την λίγο καλύτερη απόδοση του 7900Χ σε full load σε εφαρμογές?

Σε real life δεν νομίζω να την δεις και πότε εκτός κι αν η δουλειά σου είναι όντως τόσο απαιτητικη και τα προγράμματα που τρέχεις τόσο βαριά και τα τρέχεις και ταυτόχρονα.

Απλή απορια

μαλλον εννοεις 5900x και 5800x

Επεξ/σία από marklar
Δημοσ.
20 minutes ago, SeNNinhA said:

Απλή απορια

Ναι, για παιχνίδια σίγουρα ο 3dx είναι σαφέστατα καλύτερη επιλογή.

Αλλά για εμένα το workflow  ειναι αμιγώς photo/video editing κ θέλω να ψάχνω λίγο κ με 3d.

Οποτε το gaming είναι τριτοτερτης σημασίας(έχω να παίξω κανένα 2χρονο και για να είμαι ειλικρινής το δώρο που δίνουν με τους am5-avatar- ίσως μου πήγαινε για να ξαναβαβαλισω το gaming).

8 minutes ago, marklar said:

μαλλον εννοεις 5900x και 7800x

Αποφορολογημενες τιμές λογικά εννοούσε.

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, @topos είπε

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

αν βρεις κανενα καλο κομπο μητρικη μνημες cpu γραψε να παρουμε και εμεις αφου παραγγείλεις ή στειλε μου προσωπικο pm αν ντρεπεσαι 😜

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 minutes ago, marklar said:

αν βρεις κανενα καλο κομπο μητρικη μνημες cpu γραψε να παρουμε και εμεις αφου παραγγείλεις ή στειλε μου προσωπικο pm αν ντρεπεσαι 😜

Μητρική και μνήμες έχω πάρει αλλά μάλλον θα ναι excessive και κακό vfm για gaming build(Asus x670-e pro plus+Kingston 2x48 6000 32cas)

Γενικά το cpu μου χει μείνει μόνο.

B650 λογικά κοιτάς εσύ+2x16gb ram.

Επεξ/σία από @topos
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, marklar είπε

μαλλον εννοεις 5900x και 5800x

Οχι οι τιμές είναι όπως είπα για τους 7800X3d  και 7900Χ.

Δεν συμπεριλαμβάνουν τον ΦΠΑ κάτι που μπορεί να κάνει ο καθένας κάνοντας business τον λογαριασμό του (απλά δίνετε το ΑΦΜ σας και περιμένετε μια ημέρα για την ολοκλήρωση). Οπότε μετά αγοράζετε χωρίς ΦΠΑ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...