jim0912 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Σε προσφορά το 12 πύρινο τερατάκι της AMD στα 240 ευρώ απο το JMCtech, αλλά κατόπιν παραγγελίας. Εγώ παράγγειλα έναν μιας και ήμουν στην αγορά για high end επεξεργαστή για δυναμικό κλείσιμο στην ΑΜ4, ελπίζω να μην φάω πακέτο. Έχω ψωνίσει μπόλικες φορές απο το κατάστημα, οπότε παραθέτω και το αντίστοιχο link μέσω best price μιας και στο skroutz για κάποιο λόγο δεν υπάρχει. Επόμενη καλύτερη τιμή το Dexter με εκτιμώμενο χρόνο στις 4-10 μέρες. Καλές αγορές μάγκες. https://www.bestprice.gr/item/2156357729/amd-ryzen-9-5900x-box.html Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από jim0912 2
morfeas-dsl- Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Το jmctech δεν ειναι που εχει τοσες αρνητικες αξιολογησεις; 4
Arkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 2 λεπτά πριν, morfeas-dsl- είπε Το jmctech δεν ειναι που εχει τοσες αρνητικες αξιολογησεις; Nαι προσοχη 4
jim0912 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 2 minutes ago, morfeas-dsl- said: Το jmctech δεν ειναι που εχει τοσες αρνητικες αξιολογησεις; Στο Skoutz είναι μάλιστα και συνεργαζόμενο κατάστημα πλέον με 3.9 στα 5. Ναι δεν κορυφαία βαθμολογία και όλοι σχολιάζουν τον χρόνο παράδοσης. Πάντως και κάτι ram που έχω παραγγείλει και ένα σετ ακουστικά όλα έφτασαν στην ώρα τους. Αν είσαι διατεθημένος να περιμένεις πιστεύω αξίζει.
DigitalElf Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Το κοιτούσα και εγώ σήμερα αλλά χωρίς αντικαταβολή και με τόσες πολλές αρνητικές δεν παραγγέλνω. Αν είχε αντικαταβολή θα τον έπαιρνα. 3
jim0912 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μέλος Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 1 minute ago, DigitalElf said: Το κοιτούσα και εγώ σήμερα αλλά χωρίς αντικαταβολή και με τόσες πολλές αρνητικές δεν παραγγέλνω. Αν είχε αντικαταβολή θα τον έπαιρνα. Ο θεός βοηθός υποθέτω 😅
Zus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Έχει πρόβλημα με τις ημερομηνίες παράδοσης. Όποιος παραγγείλει οπλίζεται με υπομονή FYI. 4
panagiotis54 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 σε σχεση με τον AMD Ryzen 7 5800X εχουν 1% διαφορα αποδοση με ενα πολυ γρηγορο search αλλα τιμη 5800=186+μτφ ενω ο 5900=240+μτφ, τα λεω σωστα?
tzavardin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Παιδιά το jmctech κάνει προφανως παραεισαγωγές οπως ολο το scroutz. Αυτο δεν ειναι πρόβλημα από μόνο του, εκτός από είδη που σε ενδιαφέρει να έχει ελληνική αντιπροσωπεία. Βλέπε τηλεοράσεις. Περαν αυτού, πετυχαινει καλες τιμές κανοντας παραγγελία στον χονδρέμπορο ΑΦΟΥ παραγγείλετε εσείς. Για αυτό και βάζει κατόπιν παραγγελίας ή 10-30 μέρες. Το οποίο σημαίνει μέχρι και 30 εργάσιμες, δηλαδή μέχρι και ενάμιση μήνα. Οι αρνητικές κριτικές είναι στην πλειοψηφία τους άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει πως δουλεύει το μαγαζί. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχει φάει κανέναν ούτε έχει φέρει ποτέ μη αυθεντικά προϊόντα. Εσείς κρίνετε αν αξίζει να δεσμεύσετε τα χρήματά σας για μισό με ενάμιση μήνα για να πάρετε την έκπτωση που δίνει. Σε ηχομπαρα samsung που πήρα 550 όταν παντού έκανε 7 κατοστάρικα πιστεύω άξιζε. Σε επεξεργαστή και γενικα pc parts που συχνά μετά τη BF κρατάνε αυτήν την τιμή εγώ προσωπικά θα έλεγα όχι εκτός αν μιλάγαμε για διάφορα τύπου 40% και όχι 20%. Είναι καθαρά θέμα κρίσης δικής σας και αφορά κι άλλα μαγαζιά που δουλεύουν έτσι. 20 2
Arkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, panagiotis54 είπε σε σχεση με τον AMD Ryzen 7 5800X εχουν 1% διαφορα αποδοση με ενα πολυ γρηγορο search αλλα τιμη 5800=186+μτφ ενω ο 5900=240+μτφ, τα λεω σωστα? Εδω οι διαφορες τους σε εφαρμογες. 20% πανω ο 5900x ειναι σε εφαρμογες. Σε gaming ειναι 3-5% αλλα μπορει να φτασει μεχρι 15% πχ σε watch dogs legion που ζηταει πυρηνες η last of us. 2 1
@topos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, Arkin said: Εδω οι διαφορες τους σε εφαρμογες. 20% πανω ο 5900x ειναι σε εφαρμογες. Σε gaming ειναι 3-5% αλλα μπορει να φτασει μεχρι 15% πχ σε watch dogs legion που ζηταει πυρηνες η last of us. Σε αμιγώς multi cpu loads που μπορούν να δουλέψουν και στους 12 πυρήνες θα είναι ~50% ταχύτερος.Ιδιο ipc με 5800x, απλά από 8 πυρήνες σε 12. Σε single + multi έως και 8 core θα είναι περίπου στα~ ίδια προφανως. Για gaming ο 5800x3d θα είναι καλύτερος. Όσο για ποιο λόγο δεν εμφανίζοντε αρκετά προϊόντα του JMC στο skroutz-> Το skroutz δεν επιτρέπει listings με παράδοση 20+ μέρες Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από @topos 2
Arkin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 5 λεπτά πριν, @topos είπε Σε αμιγώς multi cpu loads που μπορούν να δουλέψουν και στους 12 πυρήνες θα είναι ~50% ταχύτερος.Ιδιο ipc με 5800x, απλά από 8 πυρήνες σε 12. Σε single + multi έως και 8 core θα είναι περίπου στα~ ίδια προφανως. Για gaming ο 5800x3d θα είναι καλύτερος. Όσο για ποιο λόγο δεν εμφανίζοντε αρκετά προϊόντα του JMC στο skroutz-> Το skroutz δεν επιτρέπει listings με παράδοση 20+ μέρες Ναι σε cinebench κτλ καθαρα multi benchmarks ειναι ακριβως 50% πανω απο 5800x. Απλα λογο ipc στα παιχνιδια κερδιζει μονο σε αυτα που ζητανε πολλους πυρηνες ειναι πιο ανετος. Στα 240 ειναι λουκουμι και πολυ καλη η τιμη του απλα θελει υπομονη σιγουρα 1+ μηνα. Στα 260 παιζει απο dexter με max 10 μερες παραδοση βεβαια.
LouCi4er Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 13 λεπτά πριν, tzavardin είπε Παιδιά το jmctech κάνει προφανως παραεισαγωγές οπως ολο το scroutz. Αυτο δεν ειναι πρόβλημα από μόνο του, εκτός από είδη που σε ενδιαφέρει να έχει ελληνική αντιπροσωπεία. Βλέπε τηλεοράσεις. Περαν αυτού, πετυχαινει καλες τιμές κανοντας παραγγελία στον χονδρέμπορο ΑΦΟΥ παραγγείλετε εσείς. Για αυτό και βάζει κατόπιν παραγγελίας ή 10-30 μέρες. Το οποίο σημαίνει μέχρι και 30 εργάσιμες, δηλαδή μέχρι και ενάμιση μήνα. Οι αρνητικές κριτικές είναι στην πλειοψηφία τους άνθρωποι που δεν έχουν καταλάβει πως δουλεύει το μαγαζί. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχει φάει κανέναν ούτε έχει φέρει ποτέ μη αυθεντικά προϊόντα. Εσείς κρίνετε αν αξίζει να δεσμεύσετε τα χρήματά σας για μισό με ενάμιση μήνα για να πάρετε την έκπτωση που δίνει. Σε ηχομπαρα samsung που πήρα 550 όταν παντού έκανε 7 κατοστάρικα πιστεύω άξιζε. Σε επεξεργαστή και γενικα pc parts που συχνά μετά τη BF κρατάνε αυτήν την τιμή εγώ προσωπικά θα έλεγα όχι εκτός αν μιλάγαμε για διάφορα τύπου 40% και όχι 20%. Είναι καθαρά θέμα κρίσης δικής σας και αφορά κι άλλα μαγαζιά που δουλεύουν έτσι. Αφου ειναι τοσο εξυπνος να βαλει αντικαταβολη και στα προιοντα που ειναι κατοπιν παραγγελιας και οχι να εχει τα δικα μου (και του καθενος) 240€ 1,5 μηνα να κανει την δουλεια του.Με ξενα λεφτα γινομαι και εγω εμπορος.Γενικα τον βλεπω να ειναι χονδρικα ενα 5,βαρια 10% φθηνοτερος απο τα υπολλοιπα μαγαζια αλλα με την γνωστη τεραστια αναμονη.Να χασεις λεφτα ή να σε κοροιδεψει γενικα δεν παιζει παντως. 2
@topos Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, LouCi4er said: Αφου ειναι τοσο εξυπνος να βαλει αντικαταβολη και στα προιοντα που ειναι κατοπιν παραγγελιας και οχι να εχει τα δικα μου (και του καθενος) 240€ 1,5 μηνα να κανει την δουλεια του.Με ξενα λεφτα γινομαι και εγω εμπορος.Γενικα τον βλεπω να ειναι χονδρικα ενα 5,βαρια 10% φθηνοτερος απο τα υπολλοιπα μαγαζια αλλα με την γνωστη τεραστια αναμονη.Να χασεις λεφτα ή να σε κοροιδεψει γενικα δεν παιζει παντως. Είναι κάτατι φθηνότερος. Απλά θα περιμένεις 1 μήνα.Εαν σκοπεύεις να αλλάξεις PC δεν είναι κακή επιλογή τελικά και "έχει" αρκετή ποικιλία.Μπορει να σου βγει στην τελική ένα 20% φθηνότερο. Στα 2000 είναι 400 καταστατικά, δεν τα λες και άσχημα.
tzavardin Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, LouCi4er είπε Αφου ειναι τοσο εξυπνος να βαλει αντικαταβολη και στα προιοντα που ειναι κατοπιν παραγγελιας και οχι να εχει τα δικα μου (και του καθενος) 240€ 1,5 μηνα να κανει την δουλεια του.Με ξενα λεφτα γινομαι και εγω εμπορος.Γενικα τον βλεπω να ειναι χονδρικα ενα 5,βαρια 10% φθηνοτερος απο τα υπολλοιπα μαγαζια αλλα με την γνωστη τεραστια αναμονη.Να χασεις λεφτα ή να σε κοροιδεψει γενικα δεν παιζει παντως. Μεγάλη κουβέντα. Και για πολλούς οι άπειρες δόσεις των μεγάλων μαγαζιών, που χρεώνουν πιστωτικές καταναλωτών που δεν αντιλαμβάνονται απλά μαθηματικά, και επί της ουσίας πουλάνε με αέρα, θα έπρεπε να είναι παράνομες. Αλλά δεν είναι, και κυκλοφορούν 20χρονα με Iphone και s23, για τα οποία κλαίνε στα 25. Συμφωνώ μαζί σου, ότι είναι σαν να τον δανείζεις. Αλλά γράφει 10-30 εργάσιμες. Ή κατόπιν παραγγελίας. Το χωρίς αντικαταβολή εννοείται για ευνόητους λόγους. Εμείς κρίνουμε αν αξίζει. Στη δεδομένη περίπτωση την είπα τη γνώμη μου, πως δεν αξίζει. Αλλά σε προϊόν που προανέφερα, μου έδωσε τη δυνατότητα να πάρω κάτι, που αλλιώς δεν θα είχα τα λεφτά να το πάρω, κι ας το πήρα 1μιση μήνα μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα