xenos3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 On 09/12/2023 at 10:55, Errik said: Για flat white ποιον προτείνετε; Mε τόσο γάλα δε νομίζω να καταλαβαίνεις πολύ γεύση καφέ.
Errik Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Μα ο flat white έχει λιγότερο γάλα απο τον καπουτσίνο. Μια χαρά καφέ καταλαβαίνεις και με τον καπουτσίνο και με τον flat white. Απο latte και πάνω χανεται τελείως ο καφές. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από Errik
xenos3 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Γούστα είναι αυτά. Ούτε καπουτσίνο πίνω προσωπικά, ούτε ζάχαρη βάζω.
paragontikos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 παίζει ακόμη κανένα άλλο offer για εσπρέσο σε κόκκους; απο roundcup μου τελειώνουν σιγά σιγά, γενικά ωραία καφεδάκια εκτος απο έναν απο Πάπα Νέα Γουινέα που ήταν αρκετά φρουτώδης για μένα και κάπως πικρός
moutzah3d1n Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, paragontikos είπε παίζει ακόμη κανένα άλλο offer για εσπρέσο σε κόκκους; απο roundcup μου τελειώνουν σιγά σιγά, γενικά ωραία καφεδάκια εκτος απο έναν απο Πάπα Νέα Γουινέα που ήταν αρκετά φρουτώδης για μένα και κάπως πικρός H taf έχει μονιμα 15% και δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 40€. Και τα coffee island έχουν 25% (o colombia dulima μου αρέσει μόνο). 1
paragontikos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, moutzah3d1n είπε H taf έχει μονιμα 15% και δωρεάν έξοδα αποστολής για παραγγελίες άνω των 40€. Και τα coffee island έχουν 25% (o colombia dulima μου αρέσει μόνο). στην Taf χάνεσαι λίγο, σε medium έχεις κάτι να προτείνεις; ωραίος είναι σίγουρα ο απλός pianeta που έχω δοκιμάσει σε καφετέρια, coffee island και γω δεν τρελαίνομαι,
elpenor Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, paragontikos said: στην Taf χάνεσαι λίγο, σε medium έχεις κάτι να προτείνεις; ωραίος είναι σίγουρα ο απλός pianeta που έχω δοκιμάσει σε καφετέρια, coffee island και γω δεν τρελαίνομαι, Έχω πάρει κατά καιρούς κακούς καφέδες από όλα τα Ελληνικά roasteries, δεν υπάρχει σταθερή ποιότητα, πρέπει όλες οι διαδικασίες τους να είναι στο περίπου, να βάζουν τον κόκκο να καβουρδιστεί χωρίς αρκετές μετρήσεις και πειράματα. Αγοράζω από τον έναν και εύχομαι να μην μου τύχουν πάλι εντελώς ακαβούρδιστοι κόκκοι όπως την προηγούμενη φορά, από τον άλλο εύχομαι το αντίθετο, να μην τους έχει ξεράνει πολύ, ο τρίτος είναι άρρωστος με το acidity (ψάχνει να βρει τις ποικιλίες με το περισσότερο tanic acidity, όχι αυτό που ψάχνω εγώ), ο άλλος μου πλασσάρει ένα καφέ για 100 ευρώ το κιλό και παραγγέλνω από εξωτερικό και παίρνω τρομαχτικά παρόμοιο κόκκο με λιγότερα από μισά χρήματα. Αυτούς έχουμε όμως και καλά να λέμε γιατί παλιότερα δεν υπήρχε κανένας, λιγότεροι από 10 (ίσως και μόνο 3+2 οι σοβαροί) και το καλύτερο για εμένα είναι να αγοράζεις δειγματοληπτικά από όλους και όταν κάποιος φέρει κάτι πιο κοντά σε αυτό που ψάχνεις να παίρνεις λίγο παραπάνω. Επεξ/σία 11 Δεκεμβρίου 2023 από elpenor 1
GREG10ARIS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 4 ώρες πριν, paragontikos είπε στην Taf χάνεσαι λίγο, σε medium έχεις κάτι να προτείνεις; ωραίος είναι σίγουρα ο απλός pianeta που έχω δοκιμάσει σε καφετέρια, coffee island και γω δεν τρελαίνομαι, Δοκιμασε Hacienda La Minita El Conquistador - Costa Rica, απιστευτη γευση και η τιμη με το 15% βγαινει καπου 26€/κιλο. Ο Pianeta ο μπλε μου αρεσε πολυ επισης, με τον γαλαζιο δεν τρελαθηκα. Παντως η προσφορα που ισχυει ολο το χρονο με επεισε να παιρνω σταθερα απ αυτους οταν δεν υπαρχει αλλη προσφορα. 1
paragontikos Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 20 λεπτά πριν, GREG10ARIS είπε Δοκιμασε Hacienda La Minita El Conquistador - Costa Rica, απιστευτη γευση και η τιμη με το 15% βγαινει καπου 26€/κιλο. Ο Pianeta ο μπλε μου αρεσε πολυ επισης, με τον γαλαζιο δεν τρελαθηκα. Παντως η προσφορα που ισχυει ολο το χρονο με επεισε να παιρνω σταθερα απ αυτους οταν δεν υπαρχει αλλη προσφορα. οι τιμές δηλαδή που βλέπω στο eshop είναι ήδη με 15% ή είναι επιπλέον επί της τιμής που βλέπω ;
GREG10ARIS Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 32 λεπτά πριν, paragontikos είπε οι τιμές δηλαδή που βλέπω στο eshop είναι ήδη με 15% ή είναι επιπλέον επί της τιμής που βλέπω ; Το -15% οπως ειπωθηκε και παραπανω, εφαρμοζεται αυτοματα στο ταμειο αν το καλαθι ειναι >=40€. Αλλιως οι τιμες ειναι αυτες που βλεπεις και υπαρχουν και μεταφορικα εξοδα. Δηλαδη συμφερει να κανεις μια παραγγελια λιγο μεγαλυτερη του κιλου γιατι και μεταφορικα γλυτωνεις και εχεις και εκπτωση.
moutzah3d1n Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2023 33 λεπτά πριν, paragontikos είπε οι τιμές δηλαδή που βλέπω στο eshop είναι ήδη με 15% ή είναι επιπλέον επί της τιμής που βλέπω ; Όχι ειναι χωρις την έκπτωση. Μολις συμπληρώσεις τα 40€ κάνει την αφαίρεση στο καλάθι.
james01gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Στις 4/12/2023 στις 12:13 ΜΜ, quintus είπε Delmocca μόλις ήρθαν (παραγγελία 24/11, αποστολή 30/11). Προφανώς έπεσαν πολλές οι παραγγελίες, οι καφέδες έχουν ημερομηνίες καβουρδίσματος 27-28-29/11 παρήγγειλα από αυτούς κομμένο καφέ, όμως φαίνεται πως μάλλον είναι κομμένος πιο ψιλός από ότι έπρεπε για την μηχανή και την μπουκώνει... έχει κάποιος αυτό το θέμα;
moutzah3d1n Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, james01gr είπε παρήγγειλα από αυτούς κομμένο καφέ, όμως φαίνεται πως μάλλον είναι κομμένος πιο ψιλός από ότι έπρεπε για την μηχανή και την μπουκώνει... έχει κάποιος αυτό το θέμα; Γενικά συμβαίνει αυτό. Χρησιμοποιείς pressurized καλαθάκι (με μια τρύπα στον πάτο); Αν ναι αυτό είναι το θέμα αφού τα pressurized καλαθάκια είναι κυρίως για πιο χοντροκομμένο καφέ (αυτόν που παίρνουμε στα σουπερμάρκετ). 1
xenos3 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 2 hours ago, james01gr said: παρήγγειλα από αυτούς κομμένο καφέ, όμως φαίνεται πως μάλλον είναι κομμένος πιο ψιλός από ότι έπρεπε για την μηχανή και την μπουκώνει... έχει κάποιος αυτό το θέμα; Ναι, δε μπορεί να γνωρίζει ακριβώς το κόψιμο που χρειάζονται όλες οι μηχανές, καθώς διαφέρουν. Δοκίμασε να πατήσεις πιο ελαφρά σε πρώτη φάση. 1
james01gr Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, xenos3 είπε Ναι, δε μπορεί να γνωρίζει ακριβώς το κόψιμο που χρειάζονται όλες οι μηχανές, καθώς διαφέρουν. Δοκίμασε να πατήσεις πιο ελαφρά σε πρώτη φάση. ναι αυτό κάνω για να κυκλοφορεί ο καφές. Το είχα πάθει και με hausbrandt καφέ που είχα πάρει. ήταν σαν πούδρα σχεδόν, ακόμη πιο ψιλοκομμένος. από ότι άλλο καφεκοπτείο είχα δοκιμάσει, ήταν οκ έως τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις