Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Delmocca μόλις ήρθαν (παραγγελία 24/11, αποστολή 30/11). Προφανώς έπεσαν πολλές οι παραγγελίες, οι καφέδες έχουν ημερομηνίες καβουρδίσματος 27-28-29/11

Μόλις τώρα, quintus είπε

Delmocca μόλις ήρθαν (παραγγελία 24/11, αποστολή 30/11). Προφανώς έπεσαν πολλές οι παραγγελίες, οι καφέδες έχουν ημερομηνίες καβουρδίσματος 27-28-29/11. Και την άλλη φορά που είχαν βγάλει 1+1 (σε πιο περιορισμένη γκάμα) πάλι τόσο είχαν κάνει, ήταν και η μεγαλύτερη προσφορά από άποψη έκπτωσης όλων.

• Απαντ. 149
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Round cup παρελαβα χθες, 8 μερες μετα αλλα δεν πειραζει κατανοητο με τις τιμες που ειχαν και δωρεαν μεταφορικα. Θα δοκιμασω και θα πω γνωμη

Δημοσ.
Στις 23/11/2023 στις 9:17 ΜΜ, netgeo είπε

Η delmocca 50% έκπτωση στους μονοποικιλιακους:

https://delmocca.gr/product-category/kafes/monopoikiliakos/

Με 13 σακουλάκια έχει και free delivery.

Για να έχουμε να λέμε. Ακοοοοοοοοοοομα περιμένω να έρθουν. Είχε ανατεθεί σε bizcourier και μετά σε ACS και σήμερα προχώρησε προς το πρακτορείο ACS. 

Μιλάμε για 15ημέρες απο την παραγγελία και ακόμα δεν έχει φτάσει....!!! Μπαγιάτικοι θα έρθουν οι καφέδες.

Δημοσ.
46 minutes ago, sphinxgr said:

Για να έχουμε να λέμε. Ακοοοοοοοοοοομα περιμένω να έρθουν. Είχε ανατεθεί σε bizcourier και μετά σε ACS και σήμερα προχώρησε προς το πρακτορείο ACS. 

Μιλάμε για 15ημέρες απο την παραγγελία και ακόμα δεν έχει φτάσει....!!! Μπαγιάτικοι θα έρθουν οι καφέδες.

Κρίμα, πρέπει να έπηξαν στις παραγγελίες.

Φαντάσου σε μένα ήρθαν σε 2 μέρες.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, netgeo είπε

Κρίμα, πρέπει να έπηξαν στις παραγγελίες.

Φαντάσου σε μένα ήρθαν σε 2 μέρες.

Ευτυχώς έκανα Διασπορά Ρίσκου και παρήγγειλα απο πολλά μαγαζιά κ δεν ξέμεινα!!!!! 

Τώρα πίνω τον Taresso Tigrato που ήρθε στην ώρα του και με προσφορά black fr και ειναι πάντα εξαιρετικός!!!!

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Μπαγιάτικοι μπορεί και όχι, στους δικούς μου η ημερομηνία καβουρδίσματος ήταν 5+ μέρες μετά την ημέρα παραγγελίας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, quintus είπε

Μπαγιάτικοι μπορεί και όχι, στους δικούς μου η ημερομηνία καβουρδίσματος ήταν 5+ μέρες μετά την ημέρα παραγγελίας.

ε καλα. Προφανώς δεν θα είναι μπαγιάτικοι οι καφέδες...αν έρθουν εντός του έτους!!!!!!!!!!!!!!!

Δημοσ.
On 24/11/2023 at 01:10, G@rg@oun said:

Εγω πηρα αυτον στις προηγουμενες εκπτωσεις που ειχαν πριν κανα 2μηνο.
Speciality /
13ε με μεταφορικα ειχε τοτε 2 σακουλια.
πολυ καλος ο καφες..δυνατοτερος απο του εμποριου που πινω τον DIMELLO FORZA κοκκινο. Εγω επινα 2-3 καφεδες και ο ενας 4πλος σιγουρα μπορει και οι 2 4πλοι..
2 καφεδες Demolca μου καθοντουσαν too much για το στομαχι..στο τελος ειπα θα τον αφηνω να τρεχει λιγο παραπανω στη μηχανη μην βαζω και πιο πολυ παγο.
Αλλα σε γευση πολυ καλος.
Απο μονοποικιλιακους δν ξερω δεν εχω παρει αλλον. και τωρα το σκεφτομαι αλλα για 1 σακουλακι να δοκιμασω κατι αλλο..αλλα δν αξιζει τα μεταφορικα να πληρωσω για 1 σακουλι.
Γιατι εχω παρει την προσφορα του Πλαισιο..μια μηχανη δωρο καφες για 1χρονο και εχω ηδη 16 σακουλια..14πλεον στο ντουλαπι

Μόλις δοκίμασα τον Speciality Yellow Bourbon και μου άρεσε πολύ! 

Εχω δοκιμάσει ως τώρα τον Εθιοπικό που μου φάνηκε πολύ ξυνός για τα γούστα μου και τον Κολομβιανό που ήταν απλά ενας ωραίος καφές, δεν μου έκανε κάποια τρελή εντύπωση πέρα απο αυτό. 

Για flat white ποιον προτείνετε; 

Επίσης με τη συντήρηση τι γίνεται; Βάζουμε τα σπυριά σε μια σακκούλα και μετά κατάψυξη; Δεν αλλοιώνονται; 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...