0Fouskas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, @topos είπε Είναι κοκκοι σε αεροστεγή 250gr σακουλάκια και θα τα βάλω καταψυξη. Σιγουρα δεν είναι ιδανικό να έχεις τόσο καφέ να κάθετε αλλά λόγο προσφορών "φόρτωσα" για κανένα 2 μηνο. Ιδανικά σε μποξ αεροστεγος αν ανοιχτεί επισης ενα σακουλακι κλειστο ποσο ειναι το ιδανικό να κρατιέται έξω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzampatzis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 On 22/11/2023 at 15:56, fredd0 said: https://www.taresso.com/product-category/coffees/ κωδικος : BLACKCOFFEE20%, 20% εκπτωση στο καλαθι και δωρεαν μεταφορικα Ευχαριστώ τσίμπησα ένα κιλό Supremo. Αν και δεν είναι Black Friday αλλά μόνιμη προσφορά, να ξέρετε ότι στα TAF αν κάνεις 40 ευρώ λογαριασμό σου δίνει και μεταφορικά και 15% έκπτωση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 1 ώρα πριν, tzampatzis είπε Ευχαριστώ τσίμπησα ένα κιλό Supremo. Αν και δεν είναι Black Friday αλλά μόνιμη προσφορά, να ξέρετε ότι στα TAF αν κάνεις 40 ευρώ λογαριασμό σου δίνει και μεταφορικά και 15% έκπτωση. Ισχυει και ειναι πολυ δυνατη προσφορα μιας και παιζει μονιμα, παιρνεις καφεδαρες με 26€/κιλο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Οπότε ως τώρα 50% delmocca και οι υπολοιποι κανα 20% κάτω έτσι? Delmocca πειτε κανένα καλό καφέ που έχετε δοκιμάσει, κανέναν ιδιαίτερο! Νομίζω προπερσυ είχα πάρει Cup10 50% κάτω . Γενικά λίγο νερόβραστη BF μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slaughter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Καλησπέρα σας Απο σήμερα και μέχρι και τις 28 Νοεμβρίου στην σελίδα μας θα ισχύει 15% έκπτωση σε όλες τις μηχανές και μύλους και εργαλεία barista. Η έκπτωση εφαρμόζεται στο καλάθι σας χρησιμοποιώντας τον κωδικό blackfriday2023 Για να γίνει αποδεκτό το κουπόνι θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στην σελίδα και να είσαστε συνδεδεμένος στον λογαριασμό σας. Η προσφορά ισχύει για προϊόντα που είναι σε απόθεμα μόνο. Στην διάθεση σας για οποιαδήποτε διευκρίνηση Με εκτίμηση Barista.gr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris5321 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Από www.rizopouloscoffee.gr επίσης 20-40% έκπτωση στους καφέδες To https://www.distretto.gr/shop/ έχει επίσης έκπτωση στους καφέδες του Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από thodoris5321 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutsa Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 2 ώρες πριν, Errik είπε Νομίζω προπερσυ είχα πάρει Cup10 50% κάτω Πρόπερσι νομίζω ότι έδινε 1+1 δώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREG10ARIS Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 37 λεπτά πριν, moutsa είπε Πρόπερσι νομίζω ότι έδινε 1+1 δώρο. Ισχυει, ειχα παρει. Φετος 2+1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutzah3d1n Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δυνατή προσφορά ο specialita. Ετιμηθη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
souvlakomanis Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Πήρα τον mignon. Πήγα απο τα γραφεία τους να παραλάβω. Πολύ ευγενικοί μου έδωσαν και μισό κιλό καφέ Arabica δικό τους δώρο μαζί με τον μύλο. Τώρα ψάχνω για μηχανή αλλά αφού έφυγε ο μύλος απο την μέση δεν με βιάζει. Ήδη σε σάπιομηχανή 60αρικου βγήκε πολύ καλύτερος ο καφές απο έτοιμο τρυμμένο στο σουπερ. Έχετε καμια πρόταση σε μηχανή 300-350 μάξ; Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιον πολύ καλό καφέ να πάρω κανένα κιλό να δοκιμάσω; Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
@topos Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 9 minutes ago, souvlakomanis said: Πήρα τον mignon. Πήγα απο τα γραφεία τους να παραλάβω. Πολύ ευγενικοί μου έδωσαν και μισό κιλό καφέ Arabica δικό τους δώρο μαζί με τον μύλο. Τώρα ψάχνω για μηχανή αλλά αφού έφυγε ο μύλος απο την μέση δεν με βιάζει. Ήδη σε σάπιομηχανή 60αρικου βγήκε πολύ καλύτερος ο καφές απο έτοιμο τρυμμένο στο σουπερ. Έχετε καμια πρόταση σε μηχανή 300-350 μάξ; Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιον πολύ καλό καφέ να πάρω κανένα κιλό να δοκιμάσω; Ευχαριστώ. 2 παίζουν σε αυτά τα χρήματα Η sage bambino ~280ευρω + Gaggia classic Evo στα ~350 Μετά είτε πέφτεις σε χρήματα σε delonghi dedica(thermoblock)/ico-ecp33(boiler 180ml) 120-160ευρω Υ.γ Από samba πήρες τον mignon? Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από @topos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wiowia Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, souvlakomanis είπε Πήρα τον mignon. Πήγα απο τα γραφεία τους να παραλάβω. Πολύ ευγενικοί μου έδωσαν και μισό κιλό καφέ Arabica δικό τους δώρο μαζί με τον μύλο. Τώρα ψάχνω για μηχανή αλλά αφού έφυγε ο μύλος απο την μέση δεν με βιάζει. Ήδη σε σάπιομηχανή 60αρικου βγήκε πολύ καλύτερος ο καφές απο έτοιμο τρυμμένο στο σουπερ. Έχετε καμια πρόταση σε μηχανή 300-350 μάξ; Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιον πολύ καλό καφέ να πάρω κανένα κιλό να δοκιμάσω; Ευχαριστώ. Για μένα δεν αξίζει να πας σε κάτι πιο φθηνό από τη Lelit.Δες και αγγελίες για καμμία μεταχειρισμένη που μπορεί να είναι στα λεφτά που κοιτάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
moutzah3d1n Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, souvlakomanis είπε Πήρα τον mignon. Πήγα απο τα γραφεία τους να παραλάβω. Πολύ ευγενικοί μου έδωσαν και μισό κιλό καφέ Arabica δικό τους δώρο μαζί με τον μύλο. Τώρα ψάχνω για μηχανή αλλά αφού έφυγε ο μύλος απο την μέση δεν με βιάζει. Ήδη σε σάπιομηχανή 60αρικου βγήκε πολύ καλύτερος ο καφές απο έτοιμο τρυμμένο στο σουπερ. Έχετε καμια πρόταση σε μηχανή 300-350 μάξ; Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιον πολύ καλό καφέ να πάρω κανένα κιλό να δοκιμάσω; Ευχαριστώ. Για 350 νομίζω πως είναι μονόδρομος η gaggia με την προοπτική πάντα ότι θα δώσεις και αλλά λεφτά (pid κλπ) μελλοντικά. Αλλιώς πάρε την delonghi dedica, ένα non pressurized basket και ένα tamper και με τον μύλο που έχεις θεωρώ πως θα πίνεις αρκετά καλούς καφέδες. Spoiler Εσυ πήρες την τελευταία specialita από το kawa? Ανταλλαζεις με αυτή που είναι όλη μαύρη;😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
slaughter Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 49 minutes ago, souvlakomanis said: Πήρα τον mignon. Πήγα απο τα γραφεία τους να παραλάβω. Πολύ ευγενικοί μου έδωσαν και μισό κιλό καφέ Arabica δικό τους δώρο μαζί με τον μύλο. Τώρα ψάχνω για μηχανή αλλά αφού έφυγε ο μύλος απο την μέση δεν με βιάζει. Ήδη σε σάπιομηχανή 60αρικου βγήκε πολύ καλύτερος ο καφές απο έτοιμο τρυμμένο στο σουπερ. Έχετε καμια πρόταση σε μηχανή 300-350 μάξ; Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιον πολύ καλό καφέ να πάρω κανένα κιλό να δοκιμάσω; Ευχαριστώ. δες καμία Lelit με PID.. να πάρεις κάτι που να αξίζει.. οι Sage κλπ είναι appliances και θα χαλάσουν με τον καιρό.. και δεν παίζουν ανταλλακτικα. Αν δεν σε πειράζει αυτό τότε Sage μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spyros7 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) 2 hours ago, souvlakomanis said: Πήρα τον mignon. Πήγα απο τα γραφεία τους να παραλάβω. Πολύ ευγενικοί μου έδωσαν και μισό κιλό καφέ Arabica δικό τους δώρο μαζί με τον μύλο. Τώρα ψάχνω για μηχανή αλλά αφού έφυγε ο μύλος απο την μέση δεν με βιάζει. Ήδη σε σάπιομηχανή 60αρικου βγήκε πολύ καλύτερος ο καφές απο έτοιμο τρυμμένο στο σουπερ. Έχετε καμια πρόταση σε μηχανή 300-350 μάξ; Επίσης έχετε να προτείνετε κάποιον πολύ καλό καφέ να πάρω κανένα κιλό να δοκιμάσω; Ευχαριστώ. Αν μπορεις να πας στα 400 κοιτα τη Lelit Anna. Τώρα είναι ακριβή αλλά αν τσεκαρεις το ιστορικο τιμης θα δεις ότι ένα σκρουτζομαγαζο τη βγάζει κατα καιρους στα 400. Απο εκεί χτύπησα εγω την Annita (ίδια με την Anna αλλα με ενσωματωμενο μύλο). Ως πρώην κάτοχος Gaggia classic προτείνω εύκολα να κανεις την υπερβαση. Για καφεδάκια εγω ψώνισα προσφορές BF kudu (ο habit είναι ασφαλής επιλογή για blend άν και σχεδόν οτιδήποτε έχω δοκιμάσει από εκει μου άρεσε) και taresso tigrato. Επεξ/σία 24 Νοεμβρίου 2023 από Spyros7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις