Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είχα μέχρι πρόσφατα το
Glorious PC Gaming Race Model O Ασύρματο RGB Gaming Ποντίκι 19000 DPI Λευκό
αλλά μας άφησε με πρόβλημα στην Μπαταρία και θέμα με double click.

Ψάχνω το επόμενο mouse
budget 100€ - 150€

Θα συνδυαστεί με τα παρακάτω οπότε αν είναι Λευκό θα είναι + αλλά και να μην είναι θα είμαι ΟΚ μιας και στα λευκά δεν έχω πολλές επιλογές.

Πληκτρολόγιο Glorious PC Gaming Race GMMK 2 με Glorious Fox διακόπτες Λευκό
mousepad Glorious PC Gaming Race Stitch Cloth Extended Gaming Mouse Pad XL 610mm Λευκό
HeadSet Astro A30 Ασύρματο Over Ear Gaming Headset με σύνδεση 3.5mm / Bluetooth Λευκό

Δημοσ.
1 hour ago, Sablj said:

Εγώ θα πρότεινα Viper V2 Pro που βγαίνει και σε λευκό... 

Καλο φαινεται ! Θα περιμενω λιγο να δω και αλλες προτασεις μπας και παιζει τιποτα καλυτερο

Δημοσ.

Έχω μερικές μέρες που παρέλαβα το Endgame Gear XM2WE και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος.

Αντικατέστησε το Razer Deathadder V2 Pro και στο θέμα ποιότητας είναι η μέρα με την νύκτα. Μου έχει κάτσει γάντι στο χέρι (claw grip ψιλό aggressive, με αρκετή πίεση αντίχειρα-μικρού δακτύλου στα πλαϊνά του ποντικιού), με το τελείωμα της καμπούρας να είναι στο πίσω μέρος του ποντικιού και έτσι ακουμπά πιο φυσικά στην παλάμη.

Πανάλαφρο, καλώδιο με usb-c με κλίση προς τα πάνω, απίστευτα πλήκτρα και ροδέλα, λιτό πρόγραμμα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πηρα τελικά glorious model o 2  αν και αυτό βγάλει θέμα θα φύγουν όλα μαζί αγγελία και αλλαγή μάρκας 😝

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...