0Fouskas Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 24 Νοεμβρίου 2023 Ενδιαφέρομαι για πληκτρολόγιο όποιος ψήνεται απο Θεσσαλονίκη μου λεει
G@rg@oun Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2023 Το σηματακι της προσφορας παραμενει σε αρκετα πραγματα. Αν ισχυσει η προσφορα και Σαββατοκυριακο.. ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ CONTROLER XBOX RED Microsoft Xbox Series Wireless Controller - Pulse Red Αν βρεθουν αλλοι 2 να τα παρουμε στα 35ε το ενα θα βγει.
bower Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Πήρα τριάδα hs80 από την προσφορά, 201 βγήκαν τα 3 (με τα μεταφορικά), άρα 67€ το ένα. Εγώ και ένας φίλος κρατήσαμε τα δυο μένει ένα τελευταίο. Ο πρώτος που θα μου στείλει pm το παίρνει (εννοείται σφραγισμένο) - 67€ αν με συναντήσει κέντρο Αθήνα ή ΒΠ. Προτιμώ να μου τα στείλει επι τόπου ηλεκτρονικά με revolut, iris, Payzy. - 67 συν το κόστος του box now. Πρέπει να προηγηθεί κατάθεση, δείτε αξιολογήσεις μου. μπορώ να στείλω και φωτό από τα 3 hs80, για τους πολύ δύσπιστους. Δεν βγάζω τίποτα από όλο αυτό όποτε μου το κάνω όσο γίνεται ευκολότερο. Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2023 από bower
HateMe Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 40 minutes ago, bower said: Πήρα τριάδα hs80 από την προσφορά, 201 βγήκαν τα 3 (με τα μεταφορικά), άρα 67€ το ένα. Εγώ και ένας φίλος κρατήσαμε τα δυο μένει ένα τελευταίο. Ο πρώτος που θα μου στείλει pm το παίρνει (εννοείται σφραγισμένο) - 67€ αν με συναντήσει κέντρο Αθήνα ή ΒΠ. Προτιμώ να μου τα στείλει επι τόπου ηλεκτρονικά με revolut, iris, Payzy. - 67 συν το κόστος του box now. Πρέπει να προηγηθεί κατάθεση, δείτε αξιολογήσεις μου. μπορώ να στείλω και φωτό από τα 3 hs80, για τους πολύ δύσπιστους. Δεν βγάζω τίποτα από όλο αυτό όποτε μου το κάνω όσο γίνεται ευκολότερο. Σου έστειλα pm
G@rg@oun Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 26 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Τελικά ισχύει ακόμα η προσφορά? Βαζω πραγματα στο καλαθι και δεν ισχυει παρολο που το γραφουν ακομα αρκετα Επεξ/σία 26 Νοεμβρίου 2023 από G@rg@oun
HateMe Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2023 On 26/11/2023 at 11:29, bower said: Δόθηκε ευχαριστω Όλα καλά με τον @bower Παρέλαβα το headset σήμερα. Thanks πολύ 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα