Προς το περιεχόμενο

public 3for2 gaming accesories μεχρι 24-11-23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το σηματακι της προσφορας παραμενει σε αρκετα πραγματα. Αν ισχυσει η προσφορα και Σαββατοκυριακο..

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΓΙΑ CONTROLER XBOX RED
Microsoft Xbox Series Wireless Controller - Pulse Red

Αν βρεθουν αλλοι 2 να τα παρουμε στα 35ε το ενα θα βγει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα τριάδα  hs80 από την προσφορά, 201 βγήκαν τα 3 (με τα μεταφορικά), άρα 67€ το ένα. Εγώ και ένας φίλος κρατήσαμε τα δυο μένει ένα τελευταίο. Ο πρώτος που θα μου στείλει pm το παίρνει (εννοείται σφραγισμένο)

- 67€ αν με συναντήσει κέντρο Αθήνα ή ΒΠ. Προτιμώ να μου τα στείλει επι τόπου ηλεκτρονικά με revolut, iris, Payzy.

- 67 συν το κόστος του box now. Πρέπει να προηγηθεί κατάθεση, δείτε αξιολογήσεις μου.

μπορώ να στείλω και φωτό από τα 3 hs80, για τους πολύ δύσπιστους. Δεν βγάζω τίποτα από όλο αυτό όποτε  μου το κάνω όσο γίνεται ευκολότερο.

Επεξ/σία από bower
Δημοσ.
40 minutes ago, bower said:

Πήρα τριάδα  hs80 από την προσφορά, 201 βγήκαν τα 3 (με τα μεταφορικά), άρα 67€ το ένα. Εγώ και ένας φίλος κρατήσαμε τα δυο μένει ένα τελευταίο. Ο πρώτος που θα μου στείλει pm το παίρνει (εννοείται σφραγισμένο)

- 67€ αν με συναντήσει κέντρο Αθήνα ή ΒΠ. Προτιμώ να μου τα στείλει επι τόπου ηλεκτρονικά με revolut, iris, Payzy.

- 67 συν το κόστος του box now. Πρέπει να προηγηθεί κατάθεση, δείτε αξιολογήσεις μου.

μπορώ να στείλω και φωτό από τα 3 hs80, για τους πολύ δύσπιστους. Δεν βγάζω τίποτα από όλο αυτό όποτε  μου το κάνω όσο γίνεται ευκολότερο.

Σου έστειλα pm

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελικά ισχύει ακόμα η προσφορά?
Βαζω πραγματα στο καλαθι και δεν ισχυει παρολο που το γραφουν ακομα αρκετα

Επεξ/σία από G@rg@oun

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...