Προς το περιεχόμενο

Corsair PSU RMX Series 850 W 80+ Gold 119.90€ ΠΛΑΙΣΙΟ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 minutes ago, NOODLE said:

Ότι θα είναι καλό είναι σίγουρο(νομίζω έχει και 10χρονια εγγύηση έναντι των rme που έχουν 7), απλά είναι το παλιότερο μοντέλο που δεν είναι atx 3.0 όπως τα πιο καινούργια rm850e/rmx/rmx shift.

Στα ίδια ~ χρήματα μάλλον θα προτιμουσα το be quiet pure power 12.

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, @topos said:

Ότι θα είναι καλό είναι σίγουρο(νομίζω έχει και 10χρονια εγγύηση έναντι των rme που έχουν 7), απλά είναι το παλιότερο μοντέλο που δεν είναι atx 3.0 όπως τα πιο καινούργια rm850e/rmx/rmx shift.

Στα ίδια ~ χρήματα μάλλον θα προτιμουσα το be quiet pure power 12.

Το rm850e είναι χειρότερο και το rmx shift έχει καλώδια που βγαίνουν από το πλάι. Το νέο rmx είναι το πιο σίγουρο, δηλαδή όχι αυτό αλλά και αυτό είναι καλό αν εξαιρέσεις την έλλειψη atx 3.0. Το power 12 έχει ένα πρόβλημα με περίεργο ήχο αν θυμάμαι καλά, κάτι Γερμανοί το συζητούσαν σε forums, κάνει συνέχεια έναν σπαστικό ήχο ακόμα και χωρίς το ανεμιστηράκι να τρέχει σε idle. Το ίδιο για τα pure/dark power 12/13. Η τιμή είναι πολύ καλή κατά τη γνώμη μου.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, John_on_PC είπε

Το rm850e είναι χειρότερο και το rmx shift έχει καλώδια που βγαίνουν από το πλάι. Το νέο rmx είναι το πιο σίγουρο, δηλαδή όχι αυτό αλλά και αυτό είναι καλό αν εξαιρέσεις την έλλειψη atx 3.0. Το power 12 έχει ένα πρόβλημα με περίεργο ήχο αν θυμάμαι καλά, κάτι Γερμανοί το συζητούσαν σε forums, κάνει συνέχεια έναν σπαστικό ήχο ακόμα και χωρίς το ανεμιστηράκι να τρέχει σε idle. Το ίδιο για τα pure/dark power 12/13. Η τιμή είναι πολύ καλή κατά τη γνώμη μου.

Επειδή το πήρα πριν λίγες μέρες , τι σημαίνει οτι δεν έχει atx 3.0? Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιες κάρτες γραφικών μ αυτό? Σκεφτόμουν να του έβαζα είτε 7800xt είτε 4070. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Kon_Lad είπε

Επειδή το πήρα πριν λίγες μέρες , τι σημαίνει οτι δεν έχει atx 3.0? Δε μπορώ να χρησιμοποιήσω κάποιες κάρτες γραφικών μ αυτό? Σκεφτόμουν να του έβαζα είτε 7800xt είτε 4070. 

Δε μπορεις να χρησιμοποιησεις gpu με 16pin εκτος αν παρεις ανταπτορα . Οι 7800xt εχουν 2 8pin οποτε ολα καλα . 4070 νομιζω υπαρχουν μοντελα και με 16pin και με 2 8pin και δε βλεπω το λογο να μπλεκεις με ανταπτορες 

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα είναι ότι οι 4070 δεν χρειάζονται 16pin αντάπτορα για να παίξουν γιατί δεν τραβάνε τόσο ρεύμα.

Αυτός είναι ο λόγος που κάποιες εταιρίες κυκλοφόρησαν v2 έκδοση της 4070 κάρτας τους με 2x8pin αντί για 1x16pin πχ η gigabyte 4070 gaming oc.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...