spi1925 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Ξερει κανεις σας αν η φορτιση ηλεκτρονικου πορτοφολιου (εγω εχω σκριλ)προσμετραται στο χτισιμο του αφορολογητου(το 30% που πρεπει να χαλαμε καθε χρονο με καρτες)η απλα εμφανιζονται στη δηλωση σαν συναλλαγες χωρις να προσμετρωνται?
gokuthelegend Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, spi1925 είπε Ξερει κανεις σας αν η φορτιση ηλεκτρονικου πορτοφολιου (εγω εχω σκριλ)προσμετραται στο χτισιμο του αφορολογητου(το 30% που πρεπει να χαλαμε καθε χρονο με καρτες)η απλα εμφανιζονται στη δηλωση σαν συναλλαγες χωρις να προσμετρωνται? Η φόρτιση δεν μετράει στο αφορολόγητο ούτε εμφανίζεται στη δήλωση. Επεξ/σία 16 Αυγούστου 2024 από gokuthelegend
spi1925 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2024 Στις δαπανες παντως η Πειραιως μου τις εμφανιζει κανονικα τις φορτισεις που κανω στη σκριλ
lucanis Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Από ότι έχω καταλάβει για αγορές βιβλίων που κάνω από amazon.com (kindle) συμφέρει αν κατάλαβα καλά η χρήση της Revolut πιο πολύ από την Payzy. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω λεφτά από την Payzy στην Revolut; Κατευθείαν από eurobank σε revolut δεν μπορώ να μεταφέρω οπότε σκέφτομαι να το κάνω μέσω payzy. Κάπου είχα δει ότι γίνεται.
alxandros_gr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 1 hour ago, lucanis said: Από ότι έχω καταλάβει για αγορές βιβλίων που κάνω από amazon.com (kindle) συμφέρει αν κατάλαβα καλά η χρήση της Revolut πιο πολύ από την Payzy. Υπάρχει τρόπος να μεταφέρω λεφτά από την Payzy στην Revolut; Κατευθείαν από eurobank σε revolut δεν μπορώ να μεταφέρω οπότε σκέφτομαι να το κάνω μέσω payzy. Κάπου είχα δει ότι γίνεται. Κάνε top-up στη revolut χρησιμοποιώντας την κάρτα της payzy.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα