Προς το περιεχόμενο

Hawkers 3 σε 1 ζευγάρια Black Friday

panosdOUG

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Πέρυσι είχα ανεβάσει ακριβώς το ίδιο θέμα την ίδια προσφορά κ μου την έκλεισαν γιατί λέει δεν ήταν προσφορά. Το βρίσκουν συνέχεια έτσι. Μπράβο πάμε καλά 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επειδη ο καθενας λεει τη παπατζα του, απλα γραψτε στο google:

do polycarbonate lenses block uv

και δειτε.

Για την τιμη τους ειναι σουπερ. ( δεν εχω παρει ποτε με πολωτικό φιλτρο εκει ρισκαρεις να βλεπεις το λευκο με μπλε -μωβ κλπ χρεια)

• Thanks 1

1 ώρα πριν, sirdiman είπε

Επειδη ο καθενας λεει τη παπατζα του, απλα γραψτε στο google:

do polycarbonate lenses block uv

και δειτε.

Για την τιμη τους ειναι σουπερ. ( δεν εχω παρει ποτε με πολωτικό φιλτρο εκει ρισκαρεις να βλεπεις το λευκο με μπλε -μωβ κλπ χρεια)

Με τον πολωτικό δεν έβλεπα καλά την οθονη στο τοτε κινητο μου (galaxy s6)

Έχω πάρει καθρέπτες τυπικούς γύρω στα 25, πλαστικούρα μεν, φακοί ισάξιοι με rayban των 110 ευρώ δε... Για την τιμή τους μια χαρά είναι... 

2 ώρες πριν, panosno1com είπε

Με τον πολωτικό δεν έβλεπα καλά την οθονη στο τοτε κινητο μου (galaxy s6)

Νομιζω οτι ετσι ειναι οι πολωτικοι φακοι, στην μια κατευθυνση σου πρασινιζουν την οθονη.

Αυτό που λέει ο @polaki

Χρησιμοποιούσα τα Hawkers για θάλασσα κυρίως και μετά από μια ώρα στον ήλιο με έπιανε ζαλάδα και απίστευτη κούραση στα μάτια. Δεν είναι ανάγκη να χρησιμοποιήσεις Ray-Ban για να καταλάβεις το μέγεθος της διαφοράς και της απάτης της συγκεκριμένης μάρκας, ακόμα και ένα “mid” επώνυμο ζευγάρι όπως Guess είναι η μέρα με την νύχτα από θέμα αίσθησης στην όραση.

• Like 2

Δυστυχως ζουμε σε μια χωρα που ο κοσμος δεν καταλαβαινει πως υπαρχουν σε ολα διαφορες και πως οτι πληρωνεις παιρνεις, ειτε σε μικρο, ειτε σε μεγαλο βαθμο.

Τωρα οσοι λενε πως ο φακος των Hawkers που καποτε τα παιρναμε 10ε το καθενα ειναι ιδιος με των RayBan (υποψην, ακομα και οταν τα Rayban για κατι φεγγαρια κοστιζαν 50ε ειχαν παλι καλυτερους φακους αφου τοτε ηταν ετοιμοι να βαρεσουν χρεωκοπια και δεν τους ενοιαζε να πουλανε brand name) μαλλον εχει καιρο να φορεσει και τα 2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...