DocDenver Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 8 minutes ago, Makis38 said: Θες να πεις ποιά να πάρω καμμία ιδέα; Έχω χαθεί… Έχει και τα άσπρα με μαύρο σήμα. 1
Makis38 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Καλύτερα αυτά. Τα άλλα πολύ ασπρίλα. Με γεια! 1
zaico Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 24 λεπτά πριν, zaico είπε Να κατεβάσω το app τότε και απο το κινητό δοκίμασα βάζω και άλλη κάρτα γιατί στις 3 φορες κλειδώνει και πάλι με έχει στο περίμενε η εφαρμογή
alexx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Και εγώ δοκίμασα και από το app αλλά δεν περνάει με τίποτα η πληρωμή.
WaxOnWaxOff Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Για καθημερινα και λιγο πιο ζεστα λογο χειμωνα , εχετε να προτεινετε καποιο συγκεκριμενο ?
zaico Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 19 λεπτά πριν, alexx είπε Και εγώ δοκίμασα και από το app αλλά δεν περνάει με τίποτα η πληρωμή. εμένα έχει 20 λεπτά στο κινητό που λέει η παραγγελία είναι σε εξέλιξη θα χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι.
alexx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 8 λεπτά πριν, zaico είπε εμένα έχει 20 λεπτά στο κινητό που λέει η παραγγελία είναι σε εξέλιξη θα χρειαστεί να περιμένεις λιγάκι. Το άφησα πάνω απο 1 ώρα στον υπολογιστή γύρισα και ακόμα δεν πέρασε η πληρωμή!!!.Μήπως έχει να κάνει ότι προσπαθώ με ρεβο?
zaico Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, alexx είπε Το άφησα πάνω απο 1 ώρα στον υπολογιστή γύρισα και ακόμα δεν πέρασε η πληρωμή!!!.Μήπως έχει να κάνει ότι προσπαθώ με ρεβο? Δεν παίζει ρόλο η κάρτα και εγώ εβαλα master prepaid. Μήπως να δοκιμάσω με paypal αλλα λογικά το ίδιο θα είναι ξαναπροσπάθησα απο το κινητό τα ίδια πάλι . Εσας σας περνάει τις πληρωμές κανονικά?
alexx Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 (επεξεργασμένο) εδώ και κανα 3ώρο ότι μέθοδο πληρωμής και να βάλω μου βγάζει αυτό. Μ΄έχει σκάσει!!! Επεξ/σία 22 Νοεμβρίου 2023 από alexx
Dim-sat Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Ts ευχαριστώ πολύ. Δεν το είχα προσέξει. Παρήγγειλα την προηγούμενη εβδομάδα, παπούτσια που ήταν ήδη σε έκπτωση, τους πήρα μόλις ενώ η παραγγελία είναι καθοδον και θα μου επιστρέψουν 25% στην κάρτα με την εξέλιξη της παραγγελίας να μην αλλάζει! Σωστή πολιτική. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα