Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Check στα games του ps5 στο site δίνει επιλογή 2 συν ένα δώρο. Σε πολλά βγαίνει αρκετά μεγάλο κέρδος σε σχέση με σκρουτζ. Προσωπικά παρήγγειλα αυτά 

Screenshot_20231122_030204_Chrome.jpg

• Like 5
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, vlavhs είπε

Check στα games του ps5 στο site δίνει επιλογή 2 συν ένα δώρο. Σε πολλά βγαίνει αρκετά μεγάλο κέρδος σε σχέση με σκρουτζ. Προσωπικά παρήγγειλα αυτά 

Screenshot_20231122_030204_Chrome.jpg

Τι φάση, πως και διάλεξε το πιο ακριβό να το αφαιρέσει? 

• Like 1
Δημοσ.

Έλα ντε και εγώ αυτό παρατήρησα εκ των υστέρων αλλά φαντάζομαι είναι λάθος και θα το αλλαξουν

Δημοσ.

Εκτός του προφανεστατου λάθους στην αφαίρεση του ακριβότερου παιχνιδιού που επισημάνθηκε ήδη,η αγγελία αφορά δυστυχώς συγκεκριμένα παιχνίδια,τα όποια φέρουν τη σχετική σήμανση. Ακριβώς ότι ίσχυε και πριν από λίγες μέρες σε ανάλογη προσφορά για αγορά βιβλίων.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Daywalker Blade 4 είπε

Εκτός του προφανεστατου λάθους στην αφαίρεση του ακριβότερου παιχνιδιού που επισημάνθηκε ήδη,η αγγελία αφορά δυστυχώς συγκεκριμένα παιχνίδια,τα όποια φέρουν τη σχετική σήμανση. Ακριβώς ότι ίσχυε και πριν από λίγες μέρες σε ανάλογη προσφορά για αγορά βιβλίων.

Έχω βάλει και παιχνίδια χωρίς την σήμανση, έχει έκπτωση κανονικά. Δεν έχω δοκιμάσει κάτι προπαραγγελιες που έχει (πχ suicide squad). 

10 λεπτά πριν, vlavhs είπε

Έλα ντε και εγώ αυτό παρατήρησα εκ των υστέρων αλλά φαντάζομαι είναι λάθος και θα το αλλαξουν

Θέλω και εγώ το tlou part 1, Lords of the fallen deluxe. Ως 3ο θα έβαζα το star wards survivor, αλλα ρε γαμωτο έχει 40 στις υπόλοιπες αλυσίδες. Δλδ με την διαφορά μπορώ να πάρω και 4ο παιχνίδι, αν βάλω το jedi από Πλαίσιο και να πάρω κάτι άλλο με τα υπόλοιπα 40.

Δημοσ.

Το ενδιαφερον ειναι οτι αφαιρει το φτηνοτερο αλλα κοιταζεις τις αρχικες τιμες και οχι τις τελικες. Βγαζει περιεργους συνδιασμους ετσι

Δημοσ.
3 ώρες πριν, TechnoState είπε

.... αλλάζει κάποιος τον τίτλο σε : ...2 + 1 δώρο ή ...στα 3 το 1 δώρο?

Ότι λέει, 2+1 δώρο. Στα 6 games, 2 δώρο, στα 9 τα 3 κ.ο.κ

Δημοσ.
15 minutes ago, SabotazNic said:

Ότι λέει, 2+1 δώρο. Στα 6 games, 2 δώρο, στα 9 τα 3 κ.ο.κ

Αν βάλεις 6 games σου δίνει μόνο 1 δώρο. Οπότε χρειάζεσαι 2 ξεχωριστές παραγγελίες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τελειωσε; Δε μου κοβει τιποτα 🥹
edit: Βγαλαν τα παιχνιδια της Sony απο την προσφορα...

Επεξ/σία από jowl_tnt

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...