Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας,θα ηθελα να μου πει καποιος τι laptop να παρω με εναν καλο επεξεργαστη καρτα γραφικων κλπ για να παιζω το Heroes of might and magic 6

Δημοσ.

Βλέποντας τις απαιτήσεις του Heroes of Might and Magic 6, δεν είναι ιδιαίτερες, εύκολα μπορούν να καλυφθούν. Νομίζω πως οποιοδήποτε laptop που έχει ξεχωριστή κάρτα γραφικών θα μπορεί να τρέξει άνετα το παιχνίδι. Ίσως και κάποια που έχουν μόνο ενσωματωμένη κάρτα γραφικών (για τους Ryzen αναφέρομαι) τα καταφέρνουν πολύ καλά. Θέλω να πιστεύω πως ένα laptop με Ryzen 5 θα κάνει δουλειά!

• Like 1
Δημοσ.

Σε ευχαριστω που απαντησες,οταν λες ξεχωριστη καρτα γραφικων τι ακριβως εννοεις;δεν εχω ιδεα απο τετοια,επαιζα το heroes 5 και ειχε θεματα στο λαπτοπ κολλαγε κλπ,πηρα το heroes 6 και θα παρω και λαπτοπ

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, doom85 είπε

Σε ευχαριστω που απαντησες,οταν λες ξεχωριστη καρτα γραφικων τι ακριβως εννοεις;δεν εχω ιδεα απο τετοια,επαιζα το heroes 5 και ειχε θεματα στο λαπτοπ κολλαγε κλπ,πηρα το heroes 6 και θα παρω και λαπτοπ

Εδώ είσαι φίλε μου : https://www.intel.com/content/www/us/en/support/articles/000057824/graphics.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...