panagos89 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Στους κατόχους του Yaris cross θέλω να απευθύνω. Είστε ευχαριστημένοι με την απόδοση των φώτων μεσαία και μεγάλη σκάλα? Μου φαίνονται πολύ αδύναμα (κάτοχος Yaris cross facelift μιας εβδομάδας τώρα) και σχετικά συγκεκριμένα στο κέντρο με αποτέλεσμα να θέλεις να στρίψεις στην πόλη σε σκοτεινά στενά και να μην βλέπεις που στρίβεις. Αλλά και σαν γενική απόδοση φωτισμού μου φαίνονται πολύ φτωχά. Ψάχνω για λάμπες από ότι έχω δεί φοράει Hir2 9012 τύπο αλλά με μια σύντομη αναζήτηση που έκανα η μόνη βελτίωση που μπορείς να κάνεις (νόμιμη εγκεκριμένου τύπου) είναι τα Philips x-tremevision pro150 https://www.philips.ie/c-p/9012XVPB1/x-tremevision-pro150-car-headlight-bulb που υποτίθεται ότι δίνουν+150% με την απλή λάμπα αλογόνου. Μιλάμε για κόστος 33€ ανά λάμπα δλδ 66€ για ένα ζεύγος χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός.. Το θέμα είναι ότι είναι πανάκριβα και ότι η διάρκεια ζωής αυτών τον λαμπτήρων είναι περιορισμένη. Επίσης έχω βρει μέσω AliExpress υποτίθεται τις ίδιες λάμπες σε σετ στα 40€ με δωρεάν μεταφορικά αλλά φοβάμαι ότι θα είναι απομίμηση. https://a.aliexpress.com/_EyUhWdJ Τι έχετε κάνει για να βελτιώσετε την μεσαία και μεγάλη σκάλα? Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου από panagos89 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου Δεν εχει LED φωτα το Cross?? Εγω παντως στο Yaris που εχει Projector φαναρια εβαλα τις LED Ultinon Pro 3022 της Philips και εγινε η νυχτα, μερα… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Το σκεφτόμουν αλλά έχω διστάσει γτ κανένα led δεν είναι νόμιμο δεν έχει πιστοποίηση ECE για χρήση σε δημόσιους δρόμους. Μόνο αυτό με προβληματίζει γτ υπάρχει περίπτωση να έχεις θέμα με την εγγύηση του αυτοκινήτου όπως και με την ασφαλιστική σε περίπτωση ατυχήματος (υπό κάποιες προϋποθέσεις). Γι'αυτό σκεφτόμουν τι άλλες νόμιμες εναλλακτικές υπάρχουν αλλά από ότι βλέπω για να βελτιώσεις την απόδοση η μόνο λύση είναι led ή xenon που δεν είναι νόμιμα.. *Έκανα παραγγελία από το AliExpress τις λάμπες. Αν δεν έχουν απόδοση και είναι μουφα θα ήθελα τις προτάσεις σας για led. Ερώτηση τα Philips led που έβαλες μπαίνουν κανονικά κλείνει το καπάκι από πίσω χωρίς θέμα? Δεν αφήνει κενά στην δέσμη φωτός γτ το έχω ακούσει και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SaFiS Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Κενα δεν εχω στην δεσμη αφου εχει φακο το φαναρι. Καπακι δεν εχει στο Yaris, η λαμπα ειναι κατευθειαν στο σωμα, εκτεθειμενη… Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasgr78 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Μέλος Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Έχω αρκετό καιρό που πέφτω συνέχεια και εδώ και σε άλλες διαδικτυακές ομάδες συζήτησης, σε δημοσιεύσεις για πράγματα που δεν αρέσουν στους ιδιοκτήτες του Yaris Cross. Πραγματικά δεν έχω δει άλλο αυτοκίνητο που από τη μέρα μηδέν ένας ιδιοκτήτης να θέλει να βελτιώσει ή να βρει λύση σε τόσα πολλά πράγματα. Μήπως τελικά η υβριδικότητα και το κριτήριο της κατανάλωσης δεν είναι από μόνο του τόσο ισχυρό στην επιλογή αυτοκινήτου; Ρωτάω, δεν ξέρω την απάντηση. Το λέω γιατί θεωρώ ότι πραγματικά στην κατανάλωση χτυπάει όλους τους ανταγωνιστές, αλλά ένας που έχει διερευνήσει σωστά την αγορά του, γνωρίζει ότι η Toyota έχει σειρά ποιοτικών θεμάτων σε όλα τα άλλα εκτός του κινητήρα και του συστήματος μετάδοσης. 'Αρα, υποθέτω, έχει ζυγίσει τα υπέρ και τα κατά και έχει πάρει την απόφαση να το πάρει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 35 λεπτά πριν, kostasgr78 είπε Μήπως τελικά η υβριδικότητα και το κριτήριο της κατανάλωσης δεν είναι από μόνο του τόσο ισχυρό στην επιλογή αυτοκινήτου; Συνηθως ειναι το πιο ισχυρο. Αλλα δεν ειναι το μοναδικο. Τωρα στα φωτα κτλπ το λενε ολοι οι κατοχοι Yaris - Yaris Cross οτι το αυτοκινητο ποναει σε εσωτερικο φωτισμο σίγουρα και κάποιοι λιγοι και στον εξωτερικο. Ειναι μια υποχωρηση που ολοι μπορουν να κανουν φανταζομαι. Στο Yaris 2023 Chic της αδερφης μου βεβαια δεν βλεπω καποιο προβλημα. Ωστοσο ειναι κατι που διορθωνεται πολυ οικονομικα και ευκολα και για αυτο κανεις δεν του δινει σημασια. Η καταναλωση απο την αλλη απο την στιγμη που θα παρεις το αμαξι δεν αλλαζει θες δεν θες. Επισης ειναι θετικο να βλεπουμε τα προβληματα ενος αυτοκινητου απο την στιγμη που θα το παρουμε. Δεν ειναι το καλυτερο ουτε θα γινει ποτε. Ολα εχουν μειονεκτηματα και πλεονεκτηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagos89 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου Στο facelift ο εσωτερικός φωτισμός πλέον είναι οκ μιας και υπάρχει και πίσω πλαφονιερα. Δυστυχώς οι λάμπες στην μικρή μεγάλη σκάλα αν και είναι Philips δεν παρέχουν δυνατό φώς. Οπότε πρέπει να βρεθεί λύση με δυνατότερες λάμπες όπου δυστυχώς είναι αρκετά ακριβές (με πιστοποίηση χρήσης δημοσίου δρόμου). Θέματα ποιότητας στο εσωτερικό δεν θεωρώ ότι υπάρχει. Απλά για τα 25.000€ που κάνει περιμένεις να δεις "ποιοτικότερα" "μαλακά' πλαστικά. Πλέον όμως όλα τα αυτοκίνητα είναι πολύ ακριβά και η "ποιότητα" στα πλαστικά εσωτερικά ριγμένη. Όσο για αυτό που ακούς Κώστα μην ξεχνάς ότι είναι bestseller στην κατηγορία οπότε λογικό να γίνονται συζητήσεις για αυτό το αμάξι. Ο κάθε ένας με την παράξενα του όπως εγώ με τα φώτα..😂 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα