liospi Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2023 https://www.parallels.com/products/desktop/buy/?full 3 1
Witcher1st Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 2 hours ago, speedman_26 said: το εχω σε windows Πολυ καλο Οταν λες το εχεις σε windows, τι εννοεις;
speedman_26 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Parallels access από την ίδια εταιρία μπαίνω από κινητό στα windows δηλαδή remote desktop
Zus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Και το ερώτημα είναι 1 yr subscription ή lifetime αγορά;
comfuzio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 7 hours ago, Zus said: Και το ερώτημα είναι 1 yr subscription ή lifetime αγορά; Αυτό λέω και εγώ, για τώρα έχω πάρει τον 1 χρόνο sub αλλά και αυτό πήρα το απλό και δεν κάνει πολλά πράγματα, σου λέει πήγαινε στην pro έκδοση και δεν έχει επιλογή να πας από την απλή στην pro πληρώνοντας μόνο την διαφορά. Σε τικετ που έκανα σχετικά, δεν τους νοιάζει, σου λέει σκάσε άλλα 150$ (ή πόσο έχει η pro). Σκέφτομαι και εγώ την lifetime αγορά όταν μου τελειώσει ο 1 χρόνος sub απλά αν βγει μετά το 20 και έχει πολλά χαρακτηριστικά και κάνει παπάδες, θες πάλι κάνα 70άρι για να το αναβαθμίσεις (ή όσο θα πέσει αν περιμένεις BF). Γενικά σαν λογισμικό είναι άριστο, από την πλευρά μου το βλέπω ότι εκμεταλλεύονται το μονοπώλιο που έχουν μιας που δεν υπάρχει καμία άλλη λύση τόσο καλή. Ναι ξέρω για το UTM αλλά κάτσε να βρεις το windows arm64 iso...
slaughter Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 εγώ περίμενα καλύτερη προσφορά για να το πάρω. Μια απο τα ίδια δεν ξέρω να πάρω το 1 yr subscription ή lifetime. 2 hours ago, comfuzio said: Αυτό λέω και εγώ, για τώρα έχω πάρει τον 1 χρόνο sub αλλά και αυτό πήρα το απλό και δεν κάνει πολλά πράγματα, σου λέει πήγαινε στην pro έκδοση και δεν έχει επιλογή να πας από την απλή στην pro πληρώνοντας μόνο την διαφορά. Σε τικετ που έκανα σχετικά, δεν τους νοιάζει, σου λέει σκάσε άλλα 150$ (ή πόσο έχει η pro). Σκέφτομαι και εγώ την lifetime αγορά όταν μου τελειώσει ο 1 χρόνος sub απλά αν βγει μετά το 20 και έχει πολλά χαρακτηριστικά και κάνει παπάδες, θες πάλι κάνα 70άρι για να το αναβαθμίσεις (ή όσο θα πέσει αν περιμένεις BF). Γενικά σαν λογισμικό είναι άριστο, από την πλευρά μου το βλέπω ότι εκμεταλλεύονται το μονοπώλιο που έχουν μιας που δεν υπάρχει καμία άλλη λύση τόσο καλή. Ναι ξέρω για το UTM αλλά κάτσε να βρεις το windows arm64 iso... τι δεν κάνει το απλό και θες το pro? Γιατί lifetime έχει μόνο το απλό νομίζω.
comfuzio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Just now, slaughter said: εγώ περίμενα καλύτερη προσφορά για να το πάρω. Μια απο τα ίδια δεν ξέρω να πάρω το 1 yr subscription ή lifetime. τι δεν κάνει το απλό και θες το pro? Γιατί lifetime έχει μόνο το απλό νομίζω. Κάποια automations, templates, linked clones, transfers αλλά και τα premade vm που έχει είναι πιο πολλά και καλά. Πχ ήθελα να κάνω debian 12 και ήθελα με KDE, το gnome είναι μια αηδία και μισή. Δεν το έχει στα premade παρά μόνο το gnome. Οκ το κάνεις manual αλλά αν είναι να το κάνω manual...UTM...τόσα λεφτά και είναι κάπως κουτσό το απλό. Τώρα αν κάποιος θέλει να κάνει ένα σκέτο windows vm και τίποτα άλλο, πάσο, είναι μια χαρά και έτσι!
Zus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Εγώ για κάποια games το θέλω που είναι windows exclusive. Θα με καλύψει το απλό;
comfuzio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 4 minutes ago, Zus said: Εγώ για κάποια games το θέλω που είναι windows exclusive. Θα με καλύψει το απλό; Αν έχεις με M1 cpu όπως το δικό μου, ήθελα να "παίξω" λίγο Lineage2, βασικά να βάζω έναν χαρακτήρα για να βλέπω το main group αν παίζει και να το κλείνω μετά αν είναι όλα καλά ή να κάνω rez κτλ. Δεν μπορούσα γιατί ο gameguard του παιχνιδιού δεν είναι συμβατός με arm64. Σαν παιχνίδι άνοιγε αλλά με πέταγε ο gameguard σχεδόν άμεσα. Οπότε παίζει ρόλο η cpu και το παιχνίδι, πιο καλά κάνε το ένα google search για εμπειρίες άλλων σχετικά με το παιχνίδι που θες
Zus Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 M1 Pro CPU έχω. Κάποια παλιά παιχνίδια, όπως Alan Wake κλπ βλέπω ότι τα παίζει ικανοποιητικά. Συνεπώς με την απλή version θεωρώ ότι θα είμαι κομπλέ, σωστά;
comfuzio Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2023 Λογικά ναι. Νομίζω ότι μπορείς να το κατεβάσεις για λίγες μέρες χωρίς πληρωμή οπότε δες το έτσι στην πράξη 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα