Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει κανα όριο ποσες φορητότητες το χρόνο μπορώ να κανω? Απ τη στιγμη που δε δίνει νορμάλ προσφορά η Vodafone cu θελω να επιστρέψω σε what up cosmote που τουλάχιστον πετάει στην περιοχή μου. Αν μου κάνουν αντιπροσφορα της προκοπής απο Vodafone,  μόλις φύγω ,μπορω να επιστρέψω αν θέλω ή πρεπει να μείνω καποιο χρονικό διάστημα cosmote  μετα,

Thanks, 

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 23/11/2023 στις 10:34 ΠΜ, Tilemaxx είπε

Εμένα μου έδωσε προσφορά η Vodafone στα 18€ χωρίς να έχω σταθερό της. Από τα 30+ το μήνα που ζητάει η COSMOTE για το αντίστοιχο unlimited είναι η μέρα με την νύχτα..

Στα τουριστικά μέρη από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβρη και οι 3 έχουν σήμα για κλάματα, όποτε είναι κάπως υποκειμενικό το θέμα «ο Χ πάροχος έχει καλύτερο σήμα από τον Ψ». 

Εγώ πάντως που ζήτησα και με κάλεσαν μου είπαν την τιμή που αναφέρει και στο site για το unlimited, δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο και ας ανέφερα ότι δεν με ενδιαφέρει η επιδότηση για τη συσκευή 

Δημοσ.

Και μένα το ίδιο μου είπαν. 27.30€ χωρίς επιδότηση συσκευής και +0.40€ με επιδότησης συσκευής η οποία πλέον τώρα που τελείωσαν τα 13T και Α54 ειναι 399€. Η 2η sim για απεριόριστα data δωρεάν αν έχεις σταθερό voda. Δε μου είπαν κάτι για οριο 300gb στη δεύτερη sim και αφού τους το είπα το παραδέχθηκαν αλλά είπαν ισχύει πλέον για όλες τις εταιρίες 

Δημοσ.
Στις 22/11/2023 στις 11:11 ΠΜ, Federacion είπε

Εχουμε 2 κινητά με 40 ευρώ συμβόλαιο και το σπίτι μας με οπτική ίνα, όλα στη Vodafone και τέτοια προσφορά δεν μας κάνανε ποτε.

Η αδικία είναι πως δεν μας την δίνουν ούτε και τώρα με τίποτε. Απ' το πρωί έχω μιλήσει με 2 αντιπροσώπου + "προσωπικό σύμβουλο" και πάλι τίποτε...

πηγαινε κανε φορητοτητα και θα παρεις την προσφορα με το παραπανω 15ευρω το νουμερο. εγω εκανα το πρωι φορητοτητα σε cosmote 3 νουμερα με 19ευρω το νουμερο λογο οτι εχω και ιντερνετ σε αυτους και μαλλον θα παω εκει λογο καλυτερου σηματος και ταχυτητων.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, Asvos21 είπε

Εγώ πάντως που ζήτησα και με κάλεσαν μου είπαν την τιμή που αναφέρει και στο site για το unlimited, δεν μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο και ας ανέφερα ότι δεν με ενδιαφέρει η επιδότηση για τη συσκευή 

Ήταν μέσω του App. Ουσιαστικά upgrade path από CU σε Vodafone Red, και μετά από 24€ για 12 giga, σε 18€ για Unlimited. 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, dagalis είπε

πηγαινε κανε φορητοτητα και θα παρεις την προσφορα με το παραπανω 15ευρω το νουμερο. εγω εκανα το πρωι φορητοτητα σε cosmote 3 νουμερα με 19ευρω το νουμερο λογο οτι εχω και ιντερνετ σε αυτους και μαλλον θα παω εκει λογο καλυτερου σηματος και ταχυτητων.

ακόμη κι αν έχω πρόσφατο συμβόλαιο; έχω ακούσει πως δεν έχει πλέον ποινές αλλά ισχύει;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Tilemaxx είπε

Ήταν μέσω του App. Ουσιαστικά upgrade path από CU σε Vodafone Red, και μετά από 24€ για 12 giga, σε 18€ για Unlimited. 

εμενα παντως στο app του CU μου βγαζει 33€ το unlimited red

Δημοσ.
Στις 22/11/2023 στις 10:30 ΜΜ, Satzik είπε

Έχει έρθει εδώ και ένα μήνα μήνυμα στην εφαρμογή και mail σε μένα και λογικά σε όλους με τους νέους όρους όπως πχ αύξηση στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών και αρκετά άλλα και γράφει ότι θα εφαρμοστούν από 1/12 και από τότε και  εντός διμήνου δίνει τη δυνατότητα καταγγελίας.

Ευχαριστώ για το tip ,θα το σκεφτώ σοβαρά γιατί μας δουλεύουν.ηθελα το iphone για δώρο και ενώ υπάρχει στο site ως δια μαγείας σε 11(ναι 11!) Καταστήματα δεν υπάρχει.λες και πρέπει να πάω Ρόδο να το παρω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giokspy είπε

εμενα παντως στο app του CU μου βγαζει 33€ το unlimited red

Θεωρώ ότι δυστυχώς όλες αυτές οι προσφορές είναι εξατομικευμένες και “random” για τον κάθε χρήστη. Αν προλάβεις πρόλαβες, η αν σου τύχει κάτι καλό το τσιμπάς αμέσως. 33€ προσωπικά για κινητή τηλεφωνία δεν θα έδινα ποτέ. 

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Tilemaxx είπε

Θεωρώ ότι δυστυχώς όλες αυτές οι προσφορές είναι εξατομικευμένες και “random” για τον κάθε χρήστη. Αν προλάβεις πρόλαβες, η αν σου τύχει κάτι καλό το τσιμπάς αμέσως. 33€ προσωπικά για κινητή τηλεφωνία δεν θα έδινα ποτέ. 

Έτσι μάλλον μου έτυχε το cosmote unlimited στα 17.5€. Ελπίζω να ανανεωθεί αυτόματα τον επόμενο μήνα που λήγει. Αλλιώς θα ξαναπάρω τη voda μηπως και μου κάνουν άλλη προσφορά. Πέρσυ τέτοιο καιρό μου είχαν δώσει το unlimited με 12.5€ αλλά ήθελε και φορητότητα σταθερού. Δε σκέφτηκα βέβαια να κάνω αίτημα μεταφοράς και να ξαναεπιστρεψω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, giokspy είπε

Έτσι μάλλον μου έτυχε το cosmote unlimited στα 17.5€. Ελπίζω να ανανεωθεί αυτόματα τον επόμενο μήνα που λήγει. Αλλιώς θα ξαναπάρω τη voda μηπως και μου κάνουν άλλη προσφορά. Πέρσυ τέτοιο καιρό μου είχαν δώσει το unlimited με 12.5€ αλλά ήθελε και φορητότητα σταθερού. Δε σκέφτηκα βέβαια να κάνω αίτημα μεταφοράς και να ξαναεπιστρεψω

Εγώ πλήρωνα 17 και κάτι ψιλά για Red 12GB. Έπειτα με έπαιρναν τηλέφωνο για Red Unlimited στα 24-25€ αφού τους ξέχεσα για το σήμα και τους είπα ότι τόσα λεφτά δεν δίνω στη Vodafone και θα πάω άλλου, μου έδωσαν μέσω του App αυτό με τα 18€.

Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο η λόγω του τηλεφωνήματος αλλά με συνέφερε, καθώς η COSMOTE δεν έπεφτε κάτω από 27-28€ στο Unlimited ακόμα και με υπάρχουσα σύνδεση σταθερού. (30+ χωρίς σταθερό).

Όσο για το σήμα, επειδή ζω σε τουριστικό μέρος τους καλοκαιρινούς μήνες είναι για κλάμματα και στους 3 παρόχους, όποτε δεν έχει νόημα να το πολύ ψάχνω πλέον..

Στις 22/11/2023 στις 10:19 ΜΜ, oldnew είπε

Εξαρτάται απο την περιοχή.  Στην πολη μου με 5g  με κοσμοτε πιανεις απο 30-300 με μια μεση ταχύτητα σχεδόν παντού 60. Η Vodafone απο 0-100 μονο που το 100 είναι σε συγκεκριμένα σημεία, συγκεκριμένη ωρα. Μεση ταχύτητα 7.

Η διαφορά ανάμεσα στις 2 κολοσσιαία. 

Εδώ σε εμένα Vodafone αυτή την εποχή, με 4G πιάνω 170-180, ενώ σε 5G πάνω από 150 δεν φτάνει. Πως το ‘χεις αυτό; Για γέλια και για κλάμματα.

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά και γω στη Vodafone σπανίως ξεπερνάει τα 10mbps με 4g+. Μόνο στο χωριό παραδόξως χτυπάει 50-70 (η cosmote βέβαια λίγο πιο κάτω από το σπίτι χτυπάει 130.) . Και στο πανεπιστήμιο που έχει τραγικό σήμα η cosmote αλλά νομίζω είναι σκόπιμο γιατί προωθούν τη vodafone και το cu

Επεξ/σία από giokspy
Δημοσ.

Εφαγα ακυτο απο 2 καταστηματα Κοζανης και ενα Καστοριας λογω εξαντλησης αποθεματων στο καταστημα .

Σδτα αρνητικα οτι εχω κανει 130 χλμ αδικα και με το 13830 να μου λεει ακομα ισχυει κανονικα πηγαινεταιι απο ενα καταστημα.

Μας κοροιδευουν κανονικα.

Δημοσ.
6 hours ago, Tilemaxx said:

Εγώ πλήρωνα 17 και κάτι ψιλά για Red 12GB. Έπειτα με έπαιρναν τηλέφωνο για Red Unlimited στα 24-25€ αφού τους ξέχεσα για το σήμα και τους είπα ότι τόσα λεφτά δεν δίνω στη Vodafone και θα πάω άλλου, μου έδωσαν μέσω του App αυτό με τα 18€.

Δεν ξέρω αν ήταν τυχαίο η λόγω του τηλεφωνήματος αλλά με συνέφερε, καθώς η COSMOTE δεν έπεφτε κάτω από 27-28€ στο Unlimited ακόμα και με υπάρχουσα σύνδεση σταθερού. (30+ χωρίς σταθερό).

Όσο για το σήμα, επειδή ζω σε τουριστικό μέρος τους καλοκαιρινούς μήνες είναι για κλάμματα και στους 3 παρόχους, όποτε δεν έχει νόημα να το πολύ ψάχνω πλέον..

Εδώ σε εμένα Vodafone αυτή την εποχή, με 4G πιάνω 170-180, ενώ σε 5G πάνω από 150 δεν φτάνει. Πως το ‘χεις αυτό; Για γέλια και για κλάμματα.

Με 5g κινητό που πηρα τωρα ,πάει λιγο καλύτερα είναι η αλήθεια.  Ανάλογα την ωρα βέβαια. 

Το γελίο είναι οτι με τέτοιες ταχύτητες, τους έβαλα και λινκ απο το  lagonika.gr οπου ελεγε 17.7 απεριόριστα προσφορά, και αρνήθηκαν να μου το κάνουν επειδή λεει το βρήκα σε φόρουμ ,και ενώπληρωνω 13 τωρα απεριόριστα..

Μόλις λήξει αυτό που εχω και κανω φορητότητα θα δούμε. Προβλεπω να με παρακαλανε, θα νομίζουν οτι κανω παζάρια ενω θα παω αλλού λογω καλύτερης ταχύτητας ας είναι και λιγο ακριβότερα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...