Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, prometheas said:

Δεν νομίζω. Ολες οι εταιρείες εχουν θεματα μικρά ή μεγάλα , αλλά θεωρώ (οντας 5+ χρόνια πελάτης της Vodafone και εχοντας εταιρική γραμμή Cosmote) οτι υπερβάλλεις.. 

Overall ειναι προφανώς καλύτερη η Cosmote αλλά με το ανάλογο τίμημα. 

Εξαρτάται απο την περιοχή.  Στην πολη μου με 5g  με κοσμοτε πιανεις απο 30-300 με μια μεση ταχύτητα σχεδόν παντού 60. Η Vodafone απο 0-100 μονο που το 100 είναι σε συγκεκριμένα σημεία, συγκεκριμένη ωρα. Μεση ταχύτητα 7.

Η διαφορά ανάμεσα στις 2 κολοσσιαία. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχω Voda τα τελευταία 20 χρόνια λόγω εταιρικού πακέτου. 

Αυτό με την ταχυτήτων δεδομένων όντως δεν παίζεται. Ώρες ώρες δεν πιάνει τίποτα στο κέντρο των Ιωαννίνων. 

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sosias είπε

ποιους όρους θα πεις ότι αλλαξανε;

Έχει έρθει εδώ και ένα μήνα μήνυμα στην εφαρμογή και mail σε μένα και λογικά σε όλους με τους νέους όρους όπως πχ αύξηση στη γραμμή εξυπηρέτησης πελατών και αρκετά άλλα και γράφει ότι θα εφαρμοστούν από 1/12 και από τότε και  εντός διμήνου δίνει τη δυνατότητα καταγγελίας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, oldnew είπε

Εξαρτάται απο την περιοχή.  Στην πολη μου με 5g  με κοσμοτε πιανεις απο 30-300 με μια μεση ταχύτητα σχεδόν παντού 60. Η Vodafone απο 0-100 μονο που το 100 είναι σε συγκεκριμένα σημεία, συγκεκριμένη ωρα. Μεση ταχύτητα 7.

Η διαφορά ανάμεσα στις 2 κολοσσιαία. 

και στην Πάτρα το ιδιο, cosmote 800-1000 και vodafone σε συγκεκριμένα σημεία 150, συνήθως ειναι 30-40 αλλα καποιες φορες ειναι κατω απο 6. ενω καποιες φορές εχει σημα αλλα δεν εχει internet

• Like 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Federacion είπε

Εχουμε 2 κινητά με 40 ευρώ συμβόλαιο και το σπίτι μας με οπτική ίνα, όλα στη Vodafone και τέτοια προσφορά δεν μας κάνανε ποτε.

Η αδικία είναι πως δεν μας την δίνουν ούτε και τώρα με τίποτε. Απ' το πρωί έχω μιλήσει με 2 αντιπροσώπου + "προσωπικό σύμβουλο" και πάλι τίποτε...

πρέπει να κάνεις φορητότητα για να σου δώσουν καλή προσφορά. το καλοκαίρι που τελείωνε το συμβόλαιό μου και είχα κάνει αίτηση στην cosmote, η voda μου άφησε το unlimited στα 17.5 ευρώ με τα 3 πρώτα πάγια δώρο... πλήρωνα για το unlimited στα 30 ευρώ περίπου πριν. οι μόνοι που σου δίνουν πολύ καλές προσφορές είναι αυτοί στις διακοπές. εάν πας καταστήματα κτλ, τον τιμοκατάλογο παίρνεις...

4 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

Sorry αλλά τα απεριόριστα στην Vodafone δεν έχουν νόημα με το σήμα που έχει. Δυστυχώς μόνο Cosmote αξίζει. Μέχρι και η nova έχει καλύτερο. 

σε καμία περίπτωση η nova δεν έχει καλύτερο σήμα από voda. στο εξωτερικό είχα πολλά προβλήματα με nova και τα δεδομένα. με voda είμαι μια χαρά. μιλάω πάντα για ΕΕ.

• Like 1
Δημοσ.

Η νοβα έχει φτιάξει πολύ πλεον σε πολλές πόλεις, Ελλάδα πάντα. Με διαφορά χειρότερη απο ολες οι Vodafone. 

Δημοσ.

Το σήμα είναι ανάλογα την περιοχή 

Η cosmote είναι απελπισία στο χωριό που μένω, πρέπει να είσαι στην αυλη για να μιλήσεις στο τηλέφωνο, Ίντερνετ δεν το συζητώ καν, ενώ οι άλλοι δυο πάνε μια χαρά.

Στα της προσφοράς τώρα, στο εντεκάρι δε θα πήγαινα λόγω παλαιότητας, μόνο να το πάρεις για μεταπώληση ίσως αξίζει παραπάνω από τα άλλα δυο.

Εχει καλά χαρακτηριστικά το Xiaomi αλλά το φοβάμαι ρε γαμωτο, βλέπω τις διαφημίσεις στο Xiaomi του πατέρα μου κάθε φορά που του κολλάει έχω να μαζεύω τα αμάζευτα

Πιστεύω πως το Samsung είναι η «σωστή» επιλογή αλλά δεν είμαι πάλι σίγουρος.

Πειτε ρε παιδιά μια γνώμη κι εσείς αν τα έχει δουλέψει κάποιος και τα δυο 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Lefteris1993s είπε

Το σήμα είναι ανάλογα την περιοχή 

Η cosmote είναι απελπισία στο χωριό που μένω, πρέπει να είσαι στην αυλη για να μιλήσεις στο τηλέφωνο, Ίντερνετ δεν το συζητώ καν, ενώ οι άλλοι δυο πάνε μια χαρά.

Στα της προσφοράς τώρα, στο εντεκάρι δε θα πήγαινα λόγω παλαιότητας, μόνο να το πάρεις για μεταπώληση ίσως αξίζει παραπάνω από τα άλλα δυο.

Εχει καλά χαρακτηριστικά το Xiaomi αλλά το φοβάμαι ρε γαμωτο, βλέπω τις διαφημίσεις στο Xiaomi του πατέρα μου κάθε φορά που του κολλάει έχω να μαζεύω τα αμάζευτα

Πιστεύω πως το Samsung είναι η «σωστή» επιλογή αλλά δεν είμαι πάλι σίγουρος.

Πειτε ρε παιδιά μια γνώμη κι εσείς αν τα έχει δουλέψει κάποιος και τα δυο 

Εξαρτάται τι θες από το κινητό,έχω προτείνει το Α54 σε φίλο και το πήρε εδώ και 4 μήνες περίπου και είναι φουλ ικανοποιημένος (και γω όσο το δούλεψα) αλλά πχ αν θες κάμερα θεωρώ ότι το 13Τ είναι καλύτερο.. Να ρωτήσω κάτι επειδή με ενδιαφέρει η προσφορά,αυτά τα 17€ που γράφετε πως προκύπτουν και πως το ζητάμε;Είναι με σταθερή Vodafone παράλληλα; 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, james01gr είπε

σε καμία περίπτωση η nova δεν έχει καλύτερο σήμα από voda. στο εξωτερικό είχα πολλά προβλήματα με nova και τα δεδομένα. με voda είμαι μια χαρά. μιλάω πάντα για ΕΕ.

Συγνώμη αλλά που κολλάει το εξωτερικό όταν μιλάμε για σήμα των εταιριών;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, madboy είπε

Προφανώς δεν κατάλαβες τι ανέφερα. Όταν ξεπεράσεις τα 300Gb στην δεύτερη κάρτα η ταχύτητα θα σέρνεται στα 4 Mbps. Αυτό ισχύει μόνο για την δεύτερη κάρτα και όχι για την πρώτη! 

Έχω άλλες 2 κάρτες εκτός της βασικής. Τον Οκτώβριο είχα 650gb στη 2η καρτα χωρίς μείωση ταχύτητας. Στο λέω γιατί βλέπω 4κ ταινίες στο stremio χωρίς κολλήματα...μιλάω για αρχεία 50-60gb. 

Edit: μόλις το έλεγξα...δες εδώ στατιστικά αυτή τη στιγμή. 

Screenshot_2023-11-23-09-12-13-695-edit_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-11-23-09-11-09-233-edit_com.microsoft.emmx.jpg

Επεξ/σία από panagiotis1988
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, PaNtErAz είπε

Συγνώμη αλλά που κολλάει το εξωτερικό όταν μιλάμε για σήμα των εταιριών;

Ή αλήθεια είναι ότι δεν κολλάει και πολύ το εξωτερικό.

Στο εξωτερικό για Ε.Ε. δεν είναι απαραίτητο να συνδεθείς σε. Vodafone network για να έχεις ελεύθερη περιαγωγή. Εάν έχεις πρόβλημα με το σήμα σεταρεις manual αλλο παροχο στην περιοχή σου.

Απο την άλλη για όσους πηγαινοερχονται Αγγλία θα προτείνω ανεπιφύλακτα Vodafone μιας και παρότι είναι εκτός Ε.Ε  με Vodafone έχεις ελεύθερη περιαγωγή όπως στην Ε.Ε.

Σε Vodafone είμαι εδώ και χρόνια. Είναι καλύτερη από την Wind αλλά σε δύσκολα σημεία η Cosmote υπερτερεί. Υπερτερεί διότι από την αρχή χρησιμοποιούσε το δίκτυο των 1800Mhz και άρα αναγκαστικά οι κεραίες της ήταν στην μισή απόσταση από τους άλλους και καλύπτει ακόμη και σημερα πιο σωστά τις περιοχές.

Αλλά δυστυχώς κάθε φορά οι προσφορές της Cosmote ήταν +50% και πάνω για τις ίδιες συνδέσεις.

Εάν δείτε καμία καλή προσφορά  Cosmote πείτε μου. Έχω 4+1νεα γραμμές συν σταθερή να ανανεώσω.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
1 hour ago, panagiotis1988 said:

Έχω άλλες 2 κάρτες εκτός της βασικής. Τον Οκτώβριο είχα 650gb στη 2η καρτα χωρίς μείωση ταχύτητας. Στο λέω γιατί βλέπω 4κ ταινίες στο stremio χωρίς κολλήματα...μιλάω για αρχεία 50-60gb. 

Edit: μόλις το έλεγξα...δες εδώ στατιστικά αυτή τη στιγμή. 

Screenshot_2023-11-23-09-12-13-695-edit_org.zwanoo.android.speedtest.jpg

Screenshot_2023-11-23-09-11-09-233-edit_com.microsoft.emmx.jpg

Το συμβόλαιο σου πότε το έκανες; Γιατί ο κόφτης στην δευτερη κάρτα ισχύει για καινούρια συμβόλαια απο τον Ιουλιο και μετά! Σε συμβόλαια ενεργοποιημένα πριν τον Ιουλιο δεν ισχύει αυτός ο περιορισμός!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, JeZus είπε

κ εμεις εχουμε σταθερο αλλα 15ε σε σχεση με τα 27 ειναι τεραστια διαφορα. και εχω 2 συμβολαια απο 27ε +σταθερο. θα τους χαιρετισω μου φαινεται

Εμένα μου έδωσε προσφορά η Vodafone στα 18€ χωρίς να έχω σταθερό της. Από τα 30+ το μήνα που ζητάει η COSMOTE για το αντίστοιχο unlimited είναι η μέρα με την νύχτα..

14 ώρες πριν, PaNtErAz είπε

Sorry αλλά τα απεριόριστα στην Vodafone δεν έχουν νόημα με το σήμα που έχει. Δυστυχώς μόνο Cosmote αξίζει. Μέχρι και η nova έχει καλύτερο. 

Στα τουριστικά μέρη από Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβρη και οι 3 έχουν σήμα για κλάματα, όποτε είναι κάπως υποκειμενικό το θέμα «ο Χ πάροχος έχει καλύτερο σήμα από τον Ψ». 

Επεξ/σία από Tilemaxx
Δημοσ.
14 ώρες πριν, @pnea1973 είπε

Έχω Voda τα τελευταία 20 χρόνια λόγω εταιρικού πακέτου. 

Αυτό με την ταχυτήτων δεδομένων όντως δεν παίζεται. Ώρες ώρες δεν πιάνει τίποτα στο κέντρο των Ιωαννίνων. 

Οταν υπαρχουν πολλοι χρηστες πανω σε μια κεραία εννοείται ότι οι ταχύτητες πεφτουν δραματικά μιας και περιμένεις στην ουρά για την επομενη αποστολή πακέτου δεδομένων και φτανεις στην πράξη σαν να μην μπορεις να συνδεθεις καθολου. Τωρα που οι περισσοτεροι εχουν unlimited δεδομενα φαινεται πια περισσοτερο. Απλά η Cosmote εχει περισσοτερες κεραιες σε καθε περιοχη και μοιραζεται περισσοτερο ο φορτος.

Εμενα στην τελυταία ανανέωση ειχαν παει να μου πασαρουν στην ζούλα προσφορα με κοφτη και τους το ξέκοψα.

Unlimited χωρις κόφτη πάντα (2.5 ευρω πιο ακριβο ηταν...). Να το τσεκάρετε στις προσφορές που σας κάνουν.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...