Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, madboy είπε

Ναι από φορητοτητα Cu που είχα. Η τιμή αυτή είναι επειδή έχω και σταθερό. Δεν νομίζω να μου έδιναν αυτή την τιμή χωρίς να έχω και σταθερό στην vodafone. 

Έκανες φορητότητα και σταθερό η είχες σταθερό voda?

Δημοσ.
Just now, giokspy said:

Έκανες φορητότητα και σταθερό η είχες σταθερό voda?

Είχα σταθερό vodafone εδώ και 4 χρόνια περίπου. Και κάρτα Cu καμία 20ετια. 😁

Δημοσ.
Μόλις τώρα, madboy είπε

Είχα σταθερό vodafone εδώ και 4 χρόνια περίπου. Και κάρτα Cu καμία 20ετια. 😁

Έχω και εγώ δεύτερη κάρτα CU φοιτητικό και αν μου κάνει νερά η cosmote θα ζητήσω να πάω vodafone συμβόλαιο

Δημοσ.

εισαι προκλητικος :) 15 απεριοριστα ρε φιλε! τρελαθηκα, τους δινω 70ε καθε μηνα για 2 απεριοριστα+σταθερο

Δημοσ.

Κοίτα καλή χρυσή η Vodafone με κατά καιρούς πολύ καλές προσφορές αλλά στο σήμα χάνει. 

Cosmote για την χρήση που κάνω, οι τιμές της είναι απλά ασυμφορες, αν ήταν πιο καλές εννοείται θα την προτιμούσα για το πολύ καλό δίκτυο της,. 

Τέλος στην πρώην Wind εδώ και 4 χρόνια τους έχω ρίξει άκυρο γιατί ποτέ δεν έκαναν κάποια καλύτερη προσφορά στο σταθερό μετά το τέλος του συμβολαίου. 

Άρα καλώς ή κακώς συνεχίζω με. Vodafone. 

7 minutes ago, JeZus said:

εισαι προκλητικος :) 15 απεριοριστα ρε φιλε! τρελαθηκα, τους δινω 70ε καθε μηνα για 2 απεριοριστα+σταθερο

Το μόνο που υποθέτω ότι μπορείς να κάνεις στην λήξη των συμβολαίων είναι αίτηση σε άλλη εταιρεία ή να τα γυρίσεις τα κινητά σε. Cu. Εκεί υποθέτω θα έχεις μοχλό πίεσης. 

Σήμερα έκανα κάνα 2 προσπάθειες για να δω αν μπορώ να πάρω την προσφορά με την συσκευή δώρο. Τρώω πανηγυρικό όχι, αλλά κάποιος από αυτούς αποφάσισε να δώσει τα στοιχεία σε συνεργάτη της Vodafone. 

Μου έρχεται μήνυμα για να κάνω αποδοχή των όρων συμβολαίου και οι αχαρακτηριστοι, τελικά είχαν βάλει 2 νέους αριθμούς μαζί με την προσφορά συσκευής στα 21.45 αλλά προφανώς θα έπεφτε στα 19.45 λόγω σταθερού. 

Λες και αυτό τους ζήτησα. Φαντάσου κάποιος να είχε κάνει αποδοχή, χωρίς να ανοίξει τα pdf. 

Απλά τραγικοί οι συνεργάτες! 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, andreaspA είπε

κανε φορητοτητα σε cosmote whats app και στο καπακι φορητοτητα στην vodafone σε αυτο το προγραμμα.

Μου ακούγετε too good to be true αλλά γιατί να μην δουλέψει;

Άν θυμάμαι καλά όταν κάνεις νέο συμβόλαιο υπάρχει μια επιλογή που μπορείς να τους δώσεις το ΟΚ να ενεργοποιηθείς ΠΡΙΝ να περάσουν η 14 μέρες που έχεις δικαίωμα για υπαναχώρηση αλλά έτσι με το που ενεργοποιηθείς δεν μπορεις να κάνεις υπαναχώρηση. Να το επιλέξω αυτό η όχι; γιατί αλλίως φοβάμαι μην περιμένει η Cosmote να περάσουν η 14 μέρες και μετά να πάει ειδοποίηση στην Voda ότι υπάρχει αίτημα φορητότητας.

Επεξ/σία από XghosT7
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ σήμερα μιλήσα μαζί τους .ο εκπρόσωπος μου είπε δε δικαιούμαι γιατί το συμβόλαιο μου λήγει σε 5 μήνες.Μολις του είπα ότι από 1/12 μπορώ να κάνω καταγγελία της σύμβασης λόγω της αλλαγής των όρων άλλαξε τροπάριο κ μου είπε θα κάνει αίτημα στο αρμόδια τμήμα κ ίσως το πάρω τελικά. Αναμένω νέο τηλ τωρα

Επεξ/σία από Satzik
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 hours ago, madboy said:

Ναι από φορητοτητα Cu που είχα. Η τιμή αυτή είναι επειδή έχω και σταθερό. Δεν νομίζω να μου έδιναν αυτή την τιμή χωρίς να έχω και σταθερό στην vodafone. 

Εγω εχω απεριόριστα cu με 13ε το μηνα απο την προσφορά που είχε δώσει. Αλλα ηταν για 9 μηνες και 1 μηνας έμεινε ακομα. Με ποιον μίλησες για να πάρεις προσφορά? Αν έχεις να προτείνεις τίποτα τι να πω και που μπας και πάρω προσφορά με 17ε.. Δε με ενδιαφέρει συσκευή, εχω καινούργια, fold 5.Αν μου έδινε έστω 17ε απεριόριστα θα εμενα vodafone πάρα τις άχρηστες ταχύτητες. Αλλιώς θα ξαναγυρίσω cosmote whatsapp up που ειχα πριν πάω στη Vodafone.. 

Εντωμεταξύ βρήκα την ιδια προσφορά εδω, όπου λεει ,ανεπίσημα βγαίνει και 17.76€ το μηνα χωρίς τις δωρεάν συσκευές. 

https://www.lagonika.gr/prosfores/vodafone-red-unlimited-prosfora-black-friday-aperiorista-ola-dwro-kinhto-sta-2/

Μίλησα στην εφαρμογή του  cu, αν μπορώ να την κανω, μάλιστα τους εβαλα και το link της προσφοράς.  Και λεει οχι γιατί την είδατε σε φόρουμ!

Οτι ναναι στην κυριολεξία.  Και στην πραγματικότητα χάνουν κιόλας γιατι ηδη εχω με 13ε το μηνα απεριόριστα cu , που ισχύει κανα 2 μηνες ακομα και μετα θα γυρίσω κοσμοτε αφου δεν κάνουν καποια συμφέρουσα προσφορά, οπότε χαμένοι βγαίνουν αλλα δεν έκατσα να αναλύσω περισσότερο.. Οταν δουν την αίτηση φορητοτητας θα καταλάβουν οτι αυτοι θα χάσουν. 

Επεξ/σία από oldnew
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, oldnew said:

Εγω εχω απεριόριστα cu με 13ε το μηνα απο την προσφορά που είχε δώσει. Αλλα ηταν για 9 μηνες και 1 μηνας έμεινε ακομα. Με ποιον μίλησες για να πάρεις προσφορά? Αν έχεις να προτείνεις τίποτα τι να πω και που μπας και πάρω προσφορά με 17ε.. Δε με ενδιαφέρει συσκευή, εχω καινούργια, fold 5.Αν μου έδινε έστω 17ε απεριόριστα θα εμενα vodafone πάρα τις άχρηστες ταχύτητες. Αλλιώς θα ξαναγυρίσω cosmote whatsapp up που ειχα πριν πάω στη Vodafone.. 

Εντωμεταξύ βρήκα την ιδια προσφορά εδω, όπου λεει ,ανεπίσημα βγαίνει και 17.76€ το μηνα χωρίς τις δωρεάν συσκευές. 

https://www.lagonika.gr/prosfores/vodafone-red-unlimited-prosfora-black-friday-aperiorista-ola-dwro-kinhto-sta-2/

Μίλησα στην εφαρμογή του  cu, αν μπορώ να την κανω, μάλιστα τους εβαλα και το link της προσφοράς.  Και λεει οχι γιατί την είδατε σε φόρουμ!

Οτι ναναι στην κυριολεξία.  Και στην πραγματικότητα χάνουν κιόλας γιατι ηδη εχω με 13ε το μηνα απεριόριστα cu , που ισχύει κανα 2 μηνες ακομα και μετα θα γυρίσω κοσμοτε αφου δεν κάνουν καποια συμφέρουσα προσφορά, οπότε χαμένοι βγαίνουν αλλα δεν έκατσα να αναλύσω περισσότερο.. Οταν δουν την αίτηση φορητοτητας θα καταλάβουν οτι αυτοι θα χάσουν. 

Στο 2106702267 καλεσα. ΕΙναι το τμημα φορητότητας. 

Βασικά εγώ πήγαινα για παγιο στα 20 ευρώ ,αλλα μόνος του ο εκπρόσωπος πρότεινε το προγραμμα με ολα απεριοριστα στα 17 ευρώ, επειδη είμαι αρκετά χρόνια πελάτης τους.

Η αλήθεια είναι οτι χρείαζεται λίγο τύχη και επιμονή για να πετύχεις την τέλεια προσφορά. Και όταν ζήταγα διακοπή συμβολαίου στο σταθερό μου λόγω της κατάργησης της εκπτωσης ebill , με τον πρώτο εκπρόσωπο δεν έβγαζα άκρη γιατί επέμενε το καλύτερο που μπορουσε να κανει ήταν να αφαιρέσει το 1 ευρώ της αυξησης. 

Ε μετα απο κανα 20λεπτο μίλησα με άλλο εκπρόσωπο που μείωσε την τιμή κατα 3 ευρώ και μου έδωσε και 240 λεπτά ακόμα προς κλήσεις κινητών.

Υ.γ. 1. Νομίζω και η προσφορά που είχα κατα νου, δηλαδη στα 20 ευρω , ήταν για λίγο χρονικό διάστημα. Πιστευω στο τμήμα φορητότητας θα βγάλεις άκρη. Θα ζητήσεις φορητότητα του Cu σε Unlimited πρόγραμμα. Στο 13830 που είχα ρωτήσει αλλά και σε κατάστημα , μου ανέφεραν τις προσφορές που έβγαζε και στην εφαρμογή My Cu.

Υ.γ. 2. Αν πέσεις σε στραβό εκπροσωπο δεν θα βγάλεις άκρη. Και εγω τους πίεζα οτι εχω σταθερό και στην οικογένεια αλλα 3 cu , και οτι σκέφτομαι πολύ σοβαρα να τους χαιρετίσω , και δεν ίδρωνε το αυτάκι του. Μου έλεγε ναι , αλλά δεν είναι συμβόλαια... 

Φταίς μετά να τους χαιρετίσεις για τα καλά;;; 63 ευρω τον μήνα δηλαδή τους χάλαγαν. Προφανώς θα τους ένοιαζε αν ο λογαριασμος ήταν στα 150 φευγα.

Επεξ/σία από madboy
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Sorry αλλά τα απεριόριστα στην Vodafone δεν έχουν νόημα με το σήμα που έχει. Δυστυχώς μόνο Cosmote αξίζει. Μέχρι και η nova έχει καλύτερο. 

Δημοσ.
1 hour ago, madboy said:

Στο 2106702267 καλεσα. ΕΙναι το τμημα φορητότητας. 

Βασικά εγώ πήγαινα για παγιο στα 20 ευρώ ,αλλα μόνος του ο εκπρόσωπος πρότεινε το προγραμμα με ολα απεριοριστα στα 17 ευρώ, επειδη είμαι αρκετά χρόνια πελάτης τους.

Η αλήθεια είναι οτι χρείαζεται λίγο τύχη και επιμονή για να πετύχεις την τέλεια προσφορά. Και όταν ζήταγα διακοπή συμβολαίου στο σταθερό μου λόγω της κατάργησης της εκπτωσης ebill , με τον πρώτο εκπρόσωπο δεν έβγαζα άκρη γιατί επέμενε το καλύτερο που μπορουσε να κανει ήταν να αφαιρέσει το 1 ευρώ της αυξησης. 

Ε μετα απο κανα 20λεπτο μίλησα με άλλο εκπρόσωπο που μείωσε την τιμή κατα 3 ευρώ και μου έδωσε και 240 λεπτά ακόμα προς κλήσεις κινητών.

Υ.γ. 1. Νομίζω και η προσφορά που είχα κατα νου, δηλαδη στα 20 ευρω , ήταν για λίγο χρονικό διάστημα. Πιστευω στο τμήμα φορητότητας θα βγάλεις άκρη. Θα ζητήσεις φορητότητα του Cu σε Unlimited πρόγραμμα. Στο 13830 που είχα ρωτήσει αλλά και σε κατάστημα , μου ανέφεραν τις προσφορές που έβγαζε και στην εφαρμογή My Cu.

Υ.γ. 2. Αν πέσεις σε στραβό εκπροσωπο δεν θα βγάλεις άκρη. Και εγω τους πίεζα οτι εχω σταθερό και στην οικογένεια αλλα 3 cu , και οτι σκέφτομαι πολύ σοβαρα να τους χαιρετίσω , και δεν ίδρωνε το αυτάκι του. Μου έλεγε ναι , αλλά δεν είναι συμβόλαια... 

Φταίς μετά να τους χαιρετίσεις για τα καλά;;; 63 ευρω τον μήνα δηλαδή τους χάλαγαν. Προφανώς θα τους ένοιαζε αν ο λογαριασμος ήταν στα 150 φευγα.

Ακριβώς όπως τα λες είναι.. Εχω και εγω εμπειρία παλιότερα απο Vodafone.. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Εντωμεταξύ εκει που πληρώνω 13 με κάρτα,  θα τους εδινα (πριν ληξει η προσφορά με τα 13ε) 18 για την ιδια υπηρεσία , και θα δεσμευομουν και για 24 μηνες όπου το 2ο χρόνο θα πήγαινε 20ε ουσιαστικά.. Αυτοι ελπίζουν να κανω την προσφορά που μου εχουν δωσει στο  cu app με 16.5ε και 20 γιγα το μηνα αλλα δεν πρόκειται.  Ειδικά που στην περιοχή μου το ίντερνετ της  Vodafone είναι για τα πανηγύρια.  Ουσιαστικά χαμενη επιλογή εκανε ο υπάλληλος της Vodafone 

22 minutes ago, PaNtErAz said:

Sorry αλλά τα απεριόριστα στην Vodafone δεν έχουν νόημα με το σήμα που έχει. Δυστυχώς μόνο Cosmote αξίζει. Μέχρι και η nova έχει καλύτερο. 

Γι αυτό τα δίνει φτηνότερα απο όλους. Σε αυτό εξυπνάδα κάνει.  Αλλοι πουλάνε υψηλες ταχύτητες ακριβα, αυτοι πουλάνε χαμηλες ταχύτητες φτηνα. Και με αυτή την πολιτική εχουν την μεγαλύτερη αύξηση συνδρομητων. Απλα πρέπει να ξέρεις τι παίρνεις.  Είναι για οσους δεν έχουν αναγκη υψηλές ταχύτητες.  Αν το θες για youtube,  web browsing κλπ την κανεις τη δουλειά.  Αν θες download  πας αλλού γιατί τσάμπα θα πληρώνεις. 

Δημοσ.
2 minutes ago, Titanik said:

Λήγει το πακέτο μου του χρόνου...Να μην το προσπαθήσει λέτε καν ε;

Άδικος κόπος. 

Αν θες δοκίμασε το πάντως και μας ενημερώνεις. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, PaNtErAz είπε

Δεν νομίζω. Ολες οι εταιρείες εχουν θεματα μικρά ή μεγάλα , αλλά θεωρώ (οντας 5+ χρόνια πελάτης της Vodafone και εχοντας εταιρική γραμμή Cosmote) οτι υπερβάλλεις.. 

Overall ειναι προφανώς καλύτερη η Cosmote αλλά με το ανάλογο τίμημα. 

• Thanks 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Satzik είπε

Εγώ σήμερα μιλήσα μαζί τους .ο εκπρόσωπος μου είπε δε δικαιούμαι γιατί το συμβόλαιο μου λήγει σε 5 μήνες.Μολις του είπα ότι από 1/12 μπορώ να κάνω καταγγελία της σύμβασης λόγω της αλλαγής των όρων άλλαξε τροπάριο κ μου είπε θα κάνει αίτημα στο αρμόδια τμήμα κ ίσως το πάρω τελικά. Αναμένω νέο τηλ τωρα

ποιους όρους θα πεις ότι αλλαξανε;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...