Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως που έχω από την cosmote unlimited με 21,5€ ( μαζί με τη 2η sim) το σκέφτομαι μιας και τον άλλο μην λήγει η προσφορά της cosmοτe και δε βλέπω να μου την ανανεώνουν. Και με το σταθερό η voda δίνει δωρεάν τη 2η simll

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
33 minutes ago, ALXIOA said:

εγω απεριοριστα ολα με 16 ευρω.. χωρις δωρο συσκευης.. απο περισυ τετοια μερα..! Δεν ξερω αν οντως ειναι καλη τιμη..! 

Μία χαρά προσφορά είναι, ειδικά για το 13Τ. Κερδίζεις 200 ευρώ από την τρέχουσα τιμή του. Και εγώ στα 15 ευρώ είμαι από προχθές όλα απεριόριστα αλλά περιμένω να με καλέσουν να δω αν μπορώ να επωφεληθω αυτής της προσφοράς. 

19 minutes ago, giokspy said:

Εγώ πάντως που έχω από την cosmote unlimited με 21,5€ ( μαζί με τη 2η sim) το σκέφτομαι μιας και τον άλλο μην λήγει η προσφορά της cosmοτe και δε βλέπω να μου την ανανεώνουν. Και με το σταθερό η voda δίνει δωρεάν τη 2η simll

Πολύ καλή η προσφορά που είχες στην Cosmote. Δεν θα με πείραζε να πλήρωνα κάτι παραπάνω για να έχω πολύ καλύτερες ταχύτητες. 

Η δεύτερη sim να ξέρεις έχει όριο φουλ ταχύτητας στα 300 Gb.. Μετά η ταχύτητα πέφτει στα 4 Mbps.

• Confused 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, madboy είπε

Η δεύτερη sim να ξέρεις έχει όριο φουλ ταχύτητας στα 300 Gb.. Μετά η ταχύτητα πέφτει στα 4 Mbps.

Όχι δεν έχει οριο . Έτρεξα ταυτόχρονο speedtest και στις 2 και δεν έπεφτε η ταχύτητα 

Δημοσ.

Εχουμε 2 κινητά με 40 ευρώ συμβόλαιο και το σπίτι μας με οπτική ίνα, όλα στη Vodafone και τέτοια προσφορά δεν μας κάνανε ποτε.

Η αδικία είναι πως δεν μας την δίνουν ούτε και τώρα με τίποτε. Απ' το πρωί έχω μιλήσει με 2 αντιπροσώπου + "προσωπικό σύμβουλο" και πάλι τίποτε...

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Federacion είπε

Εχουμε 2 κινητά με 40 ευρώ συμβόλαιο και το σπίτι μας με οπτική ίνα, όλα στη Vodafone και τέτοια προσφορά δεν μας κάνανε ποτε.

Η αδικία είναι πως δεν μας την δίνουν ούτε και τώρα με τίποτε. Απ' το πρωί έχω μιλήσει με 2 αντιπροσώπου + "προσωπικό σύμβουλο" και πάλι τίποτε...

Αφορα μονο νεους συνδρομητες με φορητοτητα...!! Ετσι κανουν ολοι

• Like 1
Δημοσ.
1 hour ago, giokspy said:

Τι παιζει με τη 2η sim? 

Μπορω αν εχω σταθερο vodafone, να βαλω το unlimited σε 2 συσκευες (πχ κινητο και εξοχικο) ταυτοχρονα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
56 minutes ago, giokspy said:

Όχι δεν έχει οριο . Έτρεξα ταυτόχρονο speedtest και στις 2 και δεν έπεφτε η ταχύτητα 

Προφανώς δεν κατάλαβες τι ανέφερα. Όταν ξεπεράσεις τα 300Gb στην δεύτερη κάρτα η ταχύτητα θα σέρνεται στα 4 Mbps. Αυτό ισχύει μόνο για την δεύτερη κάρτα και όχι για την πρώτη! 

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι μπορείς και αν έχεις σταθερό voda δε χρεώνεται η υπηρεσία. Χωρίς σταθερό είναι 3€/μήνα. Παλιότερα έδινε δωρεάν και ασύρματο 4g router. Πριν κάνα χρόνο μου είχε προσφέρει η voda με 12€ το unlimited αλλά ήθελε ταυτόχρονη Ευαγόρα σταθερού και γω είχα ήδη σταθερό. Μετά μου το έδωσε η cosmote με 17.5€ και έμεινα τελικά στη cosmote. Τώρα αναμένω αν θα ανανεωθεί αλλά δε μπορώ να το ξέρω μέχρι τις 27 που είναι η προσφορα.

Επίσης μολις ανακοίνωσε η cosmote το unlimited στο cosmote neo χωρίς συμβόλαιο με 33€. 

15 λεπτά πριν, madboy είπε

Προφανώς δεν κατάλαβες τι ανέφερα. Όταν ξεπεράσεις τα 300Gb στην δεύτερη κάρτα η ταχύτητα θα σέρνεται στα 4 Mbos. Αυτό ισχύει μόνο για την δεύτερη κάρτα και όχι για την πρώτη! 

Θα το τεσταρω στο τέλος του μήνα γιατί να πω την αλήθεια ήθελα να πάρω ένα 5g router για τη δεύτερη sim και αν ισχύει αυτό είναι ένα ακόμα κίνητρο να πάω στη voda.

Τώρα που διάβασα τις χρεώσεις αναφέρεται μόνο ένα συνολικό οριο 100ΤΒ και για τις δύο κάρτες . Στο λογαριασμό μου πάντως είχα 8gb στο δικό μου και 18gb στην έξτρα sim οπότε χωρίς 24ωρο διαμοιρασμο δύσκολα θα φτάσω τα 300gb

Screenshot_2023-11-22-12-04-47-384-edit_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg

Επεξ/σία από giokspy
Δημοσ.
41 minutes ago, Federacion said:

Και εγώ τελικά έφαγα άκυρο για αυτή την προσφορά. Επειδή έγινε η φορητοτητα πριν δύο μέρες δυστυχώς δεν μπορεί να γίνει κάτι. Δεν πειράζει κρατάω το θετικό ότι πληρώνω 15 ευρώ για unlimited και συνεχίζουμε. 

Ο περιορισμός αυτός των 300 Gb στην δεύτερη κάρτα, ισχύει από τον Ιούλιο και μετά. Όσοι είχαν συμβόλαια πριν την αλλαγή δεν επηρεάζονται. 

42 minutes ago, giokspy said:

Ναι μπορείς και αν έχεις σταθερό voda δε χρεώνεται η υπηρεσία. Χωρίς σταθερό είναι 3€/μήνα. Παλιότερα έδινε δωρεάν και ασύρματο 4g router. Πριν κάνα χρόνο μου είχε προσφέρει η voda με 12€ το unlimited αλλά ήθελε ταυτόχρονη Ευαγόρα σταθερού και γω είχα ήδη σταθερό. Μετά μου το έδωσε η cosmote με 17.5€ και έμεινα τελικά στη cosmote. Τώρα αναμένω αν θα ανανεωθεί αλλά δε μπορώ να το ξέρω μέχρι τις 27 που είναι η προσφορα.

Επίσης μολις ανακοίνωσε η cosmote το unlimited στο cosmote neo χωρίς συμβόλαιο με 33€. 

Θα το τεσταρω στο τέλος του μήνα γιατί να πω την αλήθεια ήθελα να πάρω ένα 5g router για τη δεύτερη sim και αν ισχύει αυτό είναι ένα ακόμα κίνητρο να πάω στη voda.

Τώρα που διάβασα τις χρεώσεις αναφέρεται μόνο ένα συνολικό οριο 100ΤΒ και για τις δύο κάρτες . Στο λογαριασμό μου πάντως είχα 8gb στο δικό μου και 18gb στην έξτρα sim οπότε χωρίς 24ωρο διαμοιρασμο δύσκολα θα φτάσω τα 300gb

Screenshot_2023-11-22-12-04-47-384-edit_gr.cosmote.myaccount.widget.jpg

Εγώ αναφέρομαι στην Vodafone φίλε μου. Vodafone Unlimited έχω στο κινητό. Δεν είπα ότι η Cosmote έχει όριο στην δεύτερη sim. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, madboy είπε

Μία χαρά προσφορά είναι, ειδικά για το 13Τ. Κερδίζεις 200 ευρώ από την τρέχουσα τιμή του. Και εγώ στα 15 ευρώ είμαι από προχθές όλα απεριόριστα αλλά περιμένω να με καλέσουν να δω αν μπορώ να επωφεληθω αυτής της προσφοράς. 

Πολύ καλή η προσφορά που είχες στην Cosmote. Δεν θα με πείραζε να πλήρωνα κάτι παραπάνω για να έχω πολύ καλύτερες ταχύτητες. 

το 15€ απο προχθες ολα unlimited Που αναφερεις, απο που ειναι?

Δημοσ.
28 minutes ago, Asvos21 said:

το 15€ απο προχθες ολα unlimited Που αναφερεις, απο που ειναι?

Vodafone προφανώς. 17 είναι κανονικά αλλά επειδή έχω και σταθερό πέφτει στα 15. Και αντιστοίχως 2 ευρώ κάτω και το πάγιο στο σταθερό μου. 

Δημοσ.

Ναι από φορητοτητα Cu που είχα. Η τιμή αυτή είναι επειδή έχω και σταθερό. Δεν νομίζω να μου έδιναν αυτή την τιμή χωρίς να έχω και σταθερό στην vodafone. 

Δημοσ.

κ εμεις εχουμε σταθερο αλλα 15ε σε σχεση με τα 27 ειναι τεραστια διαφορα. και εχω 2 συμβολαια απο 27ε +σταθερο. θα τους χαιρετισω μου φαινεται

Δημοσ.

Ναι δεν έχω παράπονο. Μου φέρθηκαν καλά τα παιδιά. 

Για να τους ανταμείψω μέχρι και την χθεσινή προσφορά στα 25 ευρώ προσπάθησα να πάρω αλλά μάταια. 

Πάντως πέρα από την πλάκα ας είναι καλά τα παιδιά που ανέφεραν αυτή την προσφορά μέσω φορητοτητας. Κάθε μήνα έβαζα 13 ευρώ σε Cu ενώ τώρα ουσιαστικά στα ίδια χρήματα με πριν λόγω της έκπτωσης στο σταθερό, έχω απεριοριστα στο κινητό τα πάντα όλα και έξτρα sim δωρεάν. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...