Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

H Vodafone έκανε την έκπληξη και δίνει με την unlimited πολύ καλές συσκευές!

VF_RED_Unlimited_-_Marketing_Page_Hero.webp.7b82193f8430ee4c216445cb130aa735.webp

Vodafone RED Unlimited

Χαρακτηριστικά προγράμματος

Απεριόριστα GB σε όλη την Ε.Ε.

Απεριόριστες κλήσεις προς Εθνικά δίκτυα και Ε.Ε.

Απεριόριστα SMS

27,62€

*33,2€ χωρίς Vodafone σταθερή

https://www.vodafone.gr/symvolaio-kinitis-red-cmab?i_source=homepage-banner&i_medium=banners&i_content=hp-carousel&i_name=20231116-black-Friday-hv

Διευκρινίσεις:

• Η προσφορά ισχύει για νέες συνδέσεις και φορητότητα αριθμού, με 24μηνη διάρκεια συμβολαίου, που θα πραγματοποιηθούν έως 27/11/23 ή μέχρι εξαντλήσεως των συσκευών
  • Στο μηνιαίο πάγιο του προγράμματος συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ 24% και φόρος κινητής 10%.
  • Εφαρμόζεται απαλλαγή φόρου σε δικαιούχους έως 29 ετών, κατόπιν επιτυχούς εγγραφής στο www.gov.gr.
  • H τιμή προσφοράς θα ισχύει για τους 12 πρώτους μήνες του συμβολαίου. Από τον 13 μήνα και έως τη λήξη του συμβολαίου, θα υπάρξει αναπροσαρμογή στην τιμή του παγίου με την προσθήκη έως 1,5 ευρώ επιπλέον, λόγω πληθωρισμού και επενδύσεων δικτύου.
  • Σε περίπτωση ύπαρξης ενεργής οικιακής σύνδεσης Vodafone κινητής ή σταθερής κάτω από τον ίδιο ΑΦΜ έκπτωση έως 10% στο πάγιο του προγράμματος.
Επεξ/σία από eko13
  • Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα το θεσω απλα αν εβγαζε η κοσμοτε αυτην την προσφορα ακομαα και ενα ταλιρο πανω την εβαζα... 

• Like 9
  • Thanks 4
  • Confused 1
Δημοσ.

Τι θα επιλέγατε μεταξύ Xiaomi και Samsung;
Δεν μου αρέσουν οι κινεζιές και οι διαφημίσεις τους, ωστόσο είναι κατά πολύ ανώτερο σε specs.

• Confused 2
Δημοσ.

Χονδρικά, παίρνεις με 17 ευρω το unlimited, με δέσμευση 24μηνη και με το σημα της vodafone.

Ψιλοκλαινμαιν οπως και οι συσκευές που "δίνει". Μακάρι να είχε αλλες συσκευές με κάποια επιπλέον χρέωση.

Δημοσ.

Το 13Τ ειναι σουπερ για τζαμπα, το Α54 ενα αξιολογο Samsung και το 11 παλιο αλλα iphone...

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Προσωπικά θα έλεγα αξίζει. Επειδή είμαι και στην φάση, θέλω να αλλάξω κινητό - περιμένω λίγο ακόμα να βγει κάποιο καινούριο κινητό που να αξίζει μέχρι τα 500 ευρώ, θεωρώ το 13Τ  καλή ευκαιρία. Χθες ενεργοποιηθηκε το Unlimited Ultra στα 15 ευρώ επειδή έχω και σταθερό, και θα ρωτήσω αν μπορώ να κάνω μετάβαση στο συγκεκριμένο πρόγραμμα με προϋπόθεση να πάρω το 13Τ. Τα άλλα δύο δεν με ενδιαφέρουν. 

Θα πληρώσω μεν 240 ευρώ παραπάνω στα 2 χρόνια, αλλά θα κερδίσω 200 ευρώ από την τιμή της συσκευής αν το αγόραζα στην τρέχουσα τιμή. 

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μου λήγει συμβολαίο με το ίδιο πρόγραμμα στις 29/11/23. Υπάρχει τρόπος να το σπάσω  και να ξανά αιτηθώ ώστε να αποκτήσω και κινητό;

Είχα ήδη αποφασίσει να ανανεώσω..

Επεξ/σία από XghosT7
Δημοσ.

Σήμερα έκανα αίτηση για συμβόλαιο σε cosmote με φορητοτητα από vodafone... Πολυ καλή η προσφορά για όσους μένουν σε περιοχή που τους καλύπτει το σήμα της vodafone 

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, XghosT7 είπε

Εμένα μου λήγει συμβολαίο με το ίδιο πρόγραμμα στις 29/11/23. Υπάρχει τρόπος να το σπάσω  και να ξανά αιτηθώ ώστε να αποκτήσω και κινητό;

Είχα ήδη αποφασίσει να ανανεώσω..

κανε φορητοτητα σε cosmote whats app και στο καπακι φορητοτητα στην vodafone σε αυτο το προγραμμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κάνουμε θέμα για 7 ήμερες; Τι σπάσιμο συμβολαίου λέμε; Μιλά με την Vodafone και σιγά μην σου αρνηθούν. Για 7 μέρες μιλάμε. 

Ειδικα αν ήταν και περίπτωση να πας σε ακριβότερο πακέτο από αυτό που είχες και ας είχες υπόλοιπο 20 μήνες συμβολαίου εκεί να δεις χαρές που θα έκαναν. 

4 hours ago, vlavhs said:

Σήμερα έκανα αίτηση για συμβόλαιο σε cosmote με φορητοτητα από vodafone... Πολυ καλή η προσφορά για όσους μένουν σε περιοχή που τους καλύπτει το σήμα της vodafone 

Τι τιμή πέτυχες στην cosmote; Και με τι παροχές συμβολαίου; 

Επεξ/σία από madboy
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, samsunglife είπε

Ναι, αλλά η προσφορά λέει ότι ισχύει για νέα σύνδεση ή φορητοτητα. Όχι για ανανέωση 

Καλά ναι το αναφέρω γιατί είναι καπως ατυχία που δεν έχει αντίστοιχη προσφορά φέτος η cosmote. Επίσης κατόπιν αίτηση φορητοτητας υπάρχει μια ελπίδα να με καλέσει η vodafone για αντιπρόταση αλλά και πάλι δεν ξέρω αν θα κατσω

1 ώρα πριν, madboy είπε

Κάνουμε θέμα για 7 ήμερες; Τι σπάσιμο συμβολαίου λέμε; Μιλά με την Vodafone και σιγά μην σου αρνηθούν. Για 7 μέρες μιλάμε. 

Ειδικα αν ήταν και περίπτωση να πας σε ακριβότερο πακέτο από αυτό που είχες και ας είχες υπόλοιπο 20 μήνες συμβολαίου εκεί να δεις χαρές που θα έκαναν. 

Τι τιμή πέτυχες στην cosmote; Και με τι παροχές συμβολαίου; 

Στη vodafone είχα το unlimited με 43 ευρώ πλέον το μήνα. Νομιζω 40 η 41 ευρώ έδινα πριν γίνω 30 χρονών που με πέτυχε στη μέση του συμβολαίου. Είχα λάβει δώροεπιταγή 300 ευρώ όταν έκανα το συμβόλαιο. Μέσω της εφαρμογής μου το έδινε στα 45 ευρώ για ανανέωση χωρίς επιδότηση. Και στα 55 με επιδότηση 250 ευρώ περίπου. 

Στη cosmote για απεριόριστο internet και κλήσεις συν 2000 sms(προφανώς άχρηστο) το πήρα στα 29.50 ευρώ, έχοντας και cosmote σταθερό. Μοναδικός κόφτης στο internet ότι σε πιθανή περιαγωγή έχω 66 gb. Αυτά χωρίς κάποια επιδότηση. 

Δημοσ.

εγω απεριοριστα ολα με 16 ευρω.. χωρις δωρο συσκευης.. απο περισυ τετοια μερα..! Δεν ξερω αν οντως ειναι καλη τιμη..! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...